Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Savaite, čia irgi niūriu. 16 valandą jau tamsu. Pusę aštuonių ryte prašvinta. Man padeda daug lempų namie. Kiekvienam kampe. Man padeda. 

Atsakyti

Ei, frofesore, paskolyk savo sluotas man, isliesiu susikaupusia neigiama energija su malonumu bent.   :D 

nu dar ko! o su kuo man reiks savo energiją išleist? nepagalvojai?  :laugh:​ 

Atsakyti

ai, manęs tai neveikia kažkaip, gal kad tas ruduo toks visai neblogas buvo. svarbiausia, kad greičiau tos Kalėdos praeitų ir bus labai gerai :D 

Atsakyti

ai, manęs tai neveikia kažkaip, gal kad tas ruduo toks visai neblogas buvo. svarbiausia, kad greičiau tos Kalėdos praeitų ir bus labai gerai :D

Kam tau tiek sluotu? Nei empatijos, nei ko! Egoiste!  :lol:  Varysiu vyra is Senukus ar depo  sluotos papirkt ir iskarto ja isbandysiu .  Profilaktiskai. :D

Atsakyti

Pirkai ar... Stipriai parsinešei?

Ingaj jauvakar sakė apie šampano pursluose gimusią dainą, duetą su Jurijum Veklenko

attachicon.gifjurijus-veklenko-59df2b4e476c0.jpg

Nu moterie. Pirkau. Neperkant išsinešti tik vyną pavyksta.  :D 

Stipri, bet girta 😄 

Negirta. Tik išgėrus. O dabar jau ir visai blaivutėlė.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kam tau tiek sluotu? Nei empatijos, nei ko! Egoiste!  :lol:  Varysiu vyra is Senukus ar depo  sluotos papirkt ir iskarto ja isbandysiu .  Profilaktiskai. :D

taip, taip, aš egoistė, ir nedrįsk manęs kitaip pavadint! :D nusipirk savo šluotą  :bebe:​ 

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2019 11 24, 12:44)
<p>Kodel  kas metai mane taip neigiamai veikia tas besibaigiantis ruduo, artejanti ilga nyki ziema, visais ir viskuo nepatenkinta, savimi nepatenkinta, klimaksas gi jau pabujojo kadaise ir seniai aistros nurimo.  Noriu skraidyti ant sluotos, o jos neturiu. Ei, frofesore, paskolyk savo sluotas man, isliesiu susikaupusia neigiama energija su malonumu bent.   biggrin.gif 
</p>

ne tai, kad ruduo, bet pastarosios dienos kazkokios ir man vek...guodziuosi baronkytem :/
Atsakyti

Laba. Nusipirkau eglutei burbulų, vieni nukainuoti buvo po 0.59ct, paskutines dvi dėžutes paėmiau, po 6 burbulus, buvo dar raudonų tokių, bet nenorėjau, ir dar kitokių ėmiau, biškį didesni, auksinės spalvos, nes jau senieji pabodo, norėjosi naujų jau. Iš kitaicų esu užsakius girliandą leidinių lempučių papigiai, tik nžn ar sulauksiu iki švenčių. :hmm: :D Priedas  collage-1574599728728.jpg   183,38KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu moterie. Pirkau. Neperkant išsinešti tik vyną pavyksta.  :D

blaivutėlė.  :rolleyes:​ 

Lavink įgūdžius!

Atsakyti

LO,grazus burbulai.As dar savo vaikystes atsivesiu is LT.Labai grazius turejau.Dar ir cia prisipirkau daug visokiu grozybiu.Kita sestadieni papuosiu namus.Sekmadieni jau keliu sparnus i Kuveita.Ka tik gavau bilietus.

Atsakyti

Priedas  71HDj7y58XL._SX425_.jpg   16,44KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  fashion-2015-05-amal-clooney-george-clooney-met-gala-2015-main.jpg   138,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  7282941_350_A__01.jpg   17,28KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20191124-111143.jpg   60,6KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dieviškai saulėtas Kaunas su savo DIVA Inga Jankauskaite 

Atsakyti

Mano senasis profilis atsigavo - negaliu patikėt  :yahoo:​ 

Atsakyti