Savaite, čia irgi niūriu. 16 valandą jau tamsu. Pusę aštuonių ryte prašvinta. Man padeda daug lempų namie. Kiekvienam kampe. Man padeda.
Ei, frofesore, paskolyk savo sluotas man, isliesiu susikaupusia neigiama energija su malonumu bent.
![]()
nu dar ko! o su kuo man reiks savo energiją išleist? nepagalvojai?
ai, manęs tai neveikia kažkaip, gal kad tas ruduo toks visai neblogas buvo. svarbiausia, kad greičiau tos Kalėdos praeitų ir bus labai gerai
ai, manęs tai neveikia kažkaip, gal kad tas ruduo toks visai neblogas buvo. svarbiausia, kad greičiau tos Kalėdos praeitų ir bus labai gerai
Kam tau tiek sluotu? Nei empatijos, nei ko! Egoiste! Varysiu vyra is Senukus ar depo sluotos papirkt ir iskarto ja isbandysiu . Profilaktiskai.
Pirkai ar... Stipriai parsinešei?
Ingaj jauvakar sakė apie šampano pursluose gimusią dainą, duetą su Jurijum Veklenko
Nu moterie. Pirkau. Neperkant išsinešti tik vyną pavyksta.
Stipri, bet girta 😄
Negirta. Tik išgėrus. O dabar jau ir visai blaivutėlė.
Kam tau tiek sluotu? Nei empatijos, nei ko! Egoiste!
Varysiu vyra is Senukus ar depo sluotos papirkt ir iskarto ja isbandysiu . Profilaktiskai.
taip, taip, aš egoistė, ir nedrįsk manęs kitaip pavadint! nusipirk savo šluotą

</p>
ne tai, kad ruduo, bet pastarosios dienos kazkokios ir man vek...guodziuosi baronkytem :/
Laba. Nusipirkau eglutei burbulų, vieni nukainuoti buvo po 0.59ct, paskutines dvi dėžutes paėmiau, po 6 burbulus, buvo dar raudonų tokių, bet nenorėjau, ir dar kitokių ėmiau, biškį didesni, auksinės spalvos, nes jau senieji pabodo, norėjosi naujų jau. Iš kitaicų esu užsakius girliandą leidinių lempučių papigiai, tik nžn ar sulauksiu iki švenčių.
collage-1574599728728.jpg 183,38KB
0 Parsiųsta kartų
Nu moterie. Pirkau. Neperkant išsinešti tik vyną pavyksta.
blaivutėlė.
Lavink įgūdžius!
LO,grazus burbulai.As dar savo vaikystes atsivesiu is LT.Labai grazius turejau.Dar ir cia prisipirkau daug visokiu grozybiu.Kita sestadieni papuosiu namus.Sekmadieni jau keliu sparnus i Kuveita.Ka tik gavau bilietus.
71HDj7y58XL._SX425_.jpg 16,44KB
0 Parsiųsta kartų
fashion-2015-05-amal-clooney-george-clooney-met-gala-2015-main.jpg 138,38KB
0 Parsiųsta kartų
7282941_350_A__01.jpg 17,28KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20191124-111143.jpg 60,6KB
0 Parsiųsta kartų
Ir dieviškai saulėtas Kaunas su savo DIVA Inga Jankauskaite
Mano senasis profilis atsigavo - negaliu patikėt