Nebarzdotas vaizdas https://www.instagra...id=adfxoln8kcqd
vaikas į mokyklą išleistas - chek
kava išgerta - chek
dar valandėlę nusnausta - chek
antras kavos puodas lovoj - chek
ką toliau veikt?
o jūs ką, dirbat, aniaaa?
Labas rytas. Aš dar nedirbu, namie, išsimiegojau kaip žmogus.
vaikas į mokyklą išleistas - chek
kava išgerta - chek
dar valandėlę nusnausta - chek
antras kavos puodas lovoj - chek
ką toliau veikt?
o jūs ką, dirbat, aniaaa?
![]()
Šiandien nedirbu, dar po vakarykščio sirguliavimo ne visai atsigavau. Guliu vakar, slabna, pykina ir galvoju - koks bjaurus jausmas, kokios vargšės tos nėščiosios ir kaip gerai, kad tuo nebereikės užsiimt. Dabar užtat rytais ne vemt, o tik laiku vaikus išgrūst link mašinos pro duris reik sugebėt. Su maldele "dantys-ausys-rūbai-šukuosena-kojinessusirinkitnuogrindų". Vidurinysis "tobulėja'. Anksčiau tik besimaudamas kelnes pasiimdavo žurnalą ir sustingdavo pusvalandžiui ant vienos kojos, o dabar po pusryčių iškart įlenda atgal į lovą, apsikamšo ir miega. Ra-miai
Šiandien nedirbu, dar po vakarykščio sirguliavimo ne visai atsigavau. Guliu vakar, slabna, pykina ir galvoju - koks bjaurus jausmas, kokios vargšės tos nėščiosios ir kaip gerai, kad tuo nebereikės užsiimt. Dabar užtat rytais ne vemt, o tik laiku vaikus išgrūst link mašinos pro duris reik sugebėt. Su maldele "dantys-ausys-rūbai-šukuosena-kojinessusirinkitnuogrindų". Vidurinysis "tobulėja'. Anksčiau tik besimaudamas kelnes pasiimdavo žurnalą ir sustingdavo pusvalandžiui ant vienos kojos, o dabar po pusryčių iškart įlenda atgal į lovą, apsikamšo ir miega. Ra-miai
jooo, tas išleidimas į mokyklą tai... kol prižadinu 10min, ir tai tik viena akim dažniausia atsimerkia. kad kita atsimerktų pasiima telefoną paskrolint, nu tai jau už kokių 10min būna abi akys atmerktos tada prasideda rengimasis- užsimauna triusikus ir vėl po kaldra, po kelių min apsivelka maikutę ir vėl po kaldra
nu tai per 20min kokių ir apsirengia
o tada, aišku, jau bėgte dantų valytis, šukuotis
tai jau kai pro duris išeina būna atsikvėpimas
pas mane viena, o pas tave trys...išprotėčiau
Mes tai ryte visi savimi užsiėmę ...neturiu aš laiko dar jiems vadovauti ką daryt ar pasiimt ...kaip ir kiek jau kiekvienas savarankiškai susiruošiam taip ir tinka
Off-line, oi kaip aktualu. Ne vėmimas. Aš už knygų skaitymą, bet kai tai vyksta kai viena koja kelnių klešnėje ir kai mes jau 5 minutes vėluojam išeiti iš namų... Kilnojasi stogas nuo mano šauksmų.
Mes tai ryte visi savimi užsiėmę ...neturiu aš laiko dar jiems vadovauti ką daryt ar pasiimt ...kaip ir kiek jau kiekvienas savarankiškai susiruošiam taip ir tinka
Man bifkutį gėda būtų jį su pižama ir apsisnarglėjusia nosim prie mokyklos išmest - tai šiais savanaudiškais tikslais ir bandau "žmogų padaryt"
Off-line, oi kaip aktualu. Ne vėmimas. Aš už knygų skaitymą, bet kai tai vyksta kai viena koja kelnių klešnėje ir kai mes jau 5 minutes vėluojam išeiti iš namų... Kilnojasi stogas nuo mano šauksmų.
Taip, taip. Galvojau apie vizualią ryto dienotvarkę, bet kaip įtikinti į ją žiūrėti? Fejerverkus užstatyt karts nuo karto? Skraidančius vaiduoklius, ūbaujančius "praussstissss, dantisss valytissss"?
Labas rytas,
Kiek darbo šiandien tai net nežinau už ko stvertis. Tokiu atveju geriausia stvertis SM... darbas ne vilkas.
Upjora, nu įdomiai sugalvojot medaus mėnesį praleist. Vienas kristi, kitas gaudyt
Gerai, kad gerai baigėsi
daugiau taip nebežaiskit, vaikai
Jūs kalbat apie mažiukus, pas mane be penkių minučių 16 metis va taip iš lovos verčiamas. Ir, svarbiausia tik į mokyklą. Visur kitur atsikelia anksčiau už kitus.
Skaičiau žinias, kokia įdomi idėja ir faina vieta: https://www.15min.lt...es-1040-1235770
Man bifkutį gėda būtų jį su pižama ir apsisnarglėjusia nosim prie mokyklos išmest - tai šiais savanaudiškais tikslais ir bandau "žmogų padaryt"
Kiek metų tam žmogučiui?
11.Kiek metų tam žmogučiui?