11.
Tokį jau gali mest prie mokyklos su pižama ir apsisnarglėjusia nosim ...greit išvadas pasidarys ir pats pasirūpins iš anksto, kad antro tokio išmetimo nenutiktų
Labas rytas, Kiek darbo šiandien tai net nežinau už ko stvertis. Tokiu atveju geriausia stvertis SM... darbas ne vilkas. Upjora , nu įdomiai sugalvojot medaus mėnesį praleist. Vienas kristi, kitas gaudyt![]()
Gerai, kad gerai baigėsi
daugiau taip nebežaiskit, vaikai
![]()
Jūs kalbat apie mažiukus, pas mane be penkių minučių 16 metis va taip iš lovos verčiamas. Ir, svarbiausia tik į mokyklą. Visur kitur atsikelia anksčiau už kitus. Skaičiau žinias, kokia įdomi idėja ir faina vieta: [url="https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/pokalbiai/buvusioje-malkineje-mama-su-dukra-ikure-restorana-pasimeldziame-kad-atvaziuotu-zmones-1040-1235770"]https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/pokalbiai/buvusioje-malkineje-mama-su-dukra-ikure-restorana-pasimeldziame-kad-atvaziuotu-zmones-1040-1235770[/url]
Kvyyyyy
Moksliškai tai yra pauzė apmąstymui stresinės situacijos valdyme, jeiguką.
9 mečiui sakau, kad su chalatuku (matėt trumpį) ir kroksais mokyklon nuvešiu. Jei vėluos. Nevėluoja. Šiandien Aššš pramigau. Savaitgalus buvo PUIKUS.
Nu maniškei 9, tai nežinau, nu pastoviai dar reikia šūkaut, kad renkis, eik dantis išsivalyt ir t.t. Tokio dalyko, kaip žadintuvas išvis negirdi net, miega kaip meška. Jei ir išgirsta, tai išjungia ir ant kito šono... Bet pas mane du tokie vyras ir dukra. Vyrui paprasčiau, nes jam nėra būtina tam tikru laiku būti darbe, o dukrai tai jau 8 nol nol reikia būt mokykloj. Tai kol kas ir dirbu už žadintuvą kasryt
Labas rytas,
Kiek darbo šiandien tai net nežinau už ko stvertis. Tokiu atveju geriausia stvertis SM... darbas ne vilkas.
Upjora, nu įdomiai sugalvojot medaus mėnesį praleist. Vienas kristi, kitas gaudyt
![]()
Gerai, kad gerai baigėsi
daugiau taip nebežaiskit, vaikai
![]()
Jūs kalbat apie mažiukus, pas mane be penkių minučių 16 metis va taip iš lovos verčiamas. Ir, svarbiausia tik į mokyklą. Visur kitur atsikelia anksčiau už kitus.
Skaičiau žinias, kokia įdomi idėja ir faina vieta: https://www.15min.lt...es-1040-1235770
Idėja lb faina. Tik aš abejoju ar jos uždirba ten kažką. Nes vieta tai lb nuošali
aš tai nuo 1 kl į mkla nesiruošineju. MB tik pažadina vaiką ir viskas. Sumuštiniu iš vakaro padarau.
Nu tai maniškė kasdien į pamokas vėluotų turbūt. Nes mes abu su vyru keltumės vėliau už ją, nes mums nereik nuo 8 į darbą. O jei vėluos kas kaltas bus? Aišku tėvai Aš nuoširdžiai nekenčiu to kėlimosi per savo išeigines, nes galėčiau sau ramiai išsimiegot, nu bet matau, kad dar negaliu palikt jos savarankiškam kėlimuisi, nes bus bardakas.
Nu tai maniškė kasdien į pamokas vėluotų turbūt. Nes mes abu su vyru keltumės vėliau už ją, nes mums nereik nuo 8 į darbą. O jei vėluos kas kaltas bus? Aišku tėvai
Aš nuoširdžiai nekenčiu to kėlimosi per savo išeigines, nes galėčiau sau ramiai išsimiegot, nu bet matau, kad dar negaliu palikt jos savarankiškam kėlimuisi, nes bus bardakas.
Na mano nuomone toks savarankiškumas 9 m vaikui nėra neįmanomas. Aš irgi keliuosi vėliau. MB keliasi daug ankščiau, tai realiai jis tik pažadina vaiką išeidamas. O visas kitas susiruošimas jau paties vaiko atsakomybė. Paveluoja - gauna velnių mkloj pats, tikrai ne mama 😀
Nu maniškei 9, tai nežinau, nu pastoviai dar reikia šūkaut, kad renkis, eik dantis išsivalyt ir t.t. Tokio dalyko, kaip žadintuvas išvis negirdi net, miega kaip meška. Jei ir išgirsta, tai išjungia ir ant kito šono... Bet pas mane du tokie
vyras ir dukra. Vyrui paprasčiau, nes jam nėra būtina tam tikru laiku būti darbe, o dukrai tai jau 8 nol nol reikia būt mokykloj. Tai kol kas ir dirbu už žadintuvą kasryt
Kaip negautu kompo,telefono ar dar ko
koki men,kita,tai keltusi pati kaip uzsukta.
Niekad neturejau su tuo problemu.Netgi kaip
skrisdavom kur nors,budavo pirma prie duru stovi.
Kaip negautu kompo,telefono ar dar ko
koki men,kita,tai keltusi pati kaip uzsukta.
Niekad neturejau su tuo problemu.Netgi kaip
skrisdavom kur nors,budavo pirma prie duru stovi.
nelabai suprantu, kaip telefono atėmimas jai padės atsikelt, jei ji žadintuvo net negirdi. arba per miegus išjungia žadintuvą ir toliau miega. aš jos žadintuvą girdžiu, o ji ne. savaitgaliais kai dirbu tai visi sukritę miega ir pofik visiems net mano fenai būna, teliką įsijungiu ir jau tikrai nesistengiu ant pirštų galų vaikščiot- nulis emocijų, išeinu ir nė vienas nesureaguoja. o išeinu tai jau kokią 9, ne taip ir anksti. nu ne visi gi vienodi, nestovi mano vaikas pirmas niekada prie durų ryte