Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

Va koks straipsniukas neblogas:
http://www.delfi.lt/...php?id=18247293
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čik. @ 2008 08 25, 10:47)

o mes tai eisim su sviesiu kostiumu thumbup.gif ,pilka kaklaskare ax.gif ,balti marskinukai,vienu zodziu grazu ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Mano pirmokėlis griežtai atsisako rugsėjo 1-ąjai dėtis "varlytę". Tipo "darželinukų kaspinėlis, o aš jau vyras" hihihi.gif Švarko nepirkau. Tik nelabai aš išmanau tas kaklaraiščių madas. Langeliais, žirneliais ar linijomis gražiau atrodo? g.gif Nupirkau tokį mėlyna, smulkiu rašteliu... ax.gif
Atsakyti
Musiskis jau senokai pradejo dieneles iki mokyklos skaiciuoti.Labai laukia! O mes su MB galvas sukam ka galetumem savo pirmokeliui padovanoti g.gif g.gif .Norisi kazkokia staigmena padaryti ar kazka isimintino padovanoti...Gal turit kokiu ideju?
Atsakyti
mūsiškis irgi šiemet pirmokas ax.gif viena bėda, jam visiškai nusišvilpt į tai cool.gif aš perku kanceliarines prekes, jisai net neprieina pasižiūrėti doh.gif renkam kuprinę, jis tuo metu saldainių skyriuje trinasi, buvau supykusi, pasakiau jog su maišeliu į mokyklą eis lotuliukas.gif
Na suraukęs nosį paskaito kas vakarą, karts nuo karto įkalbu paspalvinti ar parašyti cool.gif vienu žodžiu liūdna mums bus lotuliukas.gif

beje, kokias kuprines perkate būsimiems pirmokėliams, specialias ortopedines ar bet kokias g.gif
Atsakyti
QUOTE(alina @ 2008 08 27, 16:12)
mūsiškis irgi šiemet pirmokas  ax.gif  viena bėda, jam visiškai nusišvilpt į tai  cool.gif  aš perku kanceliarines prekes, jisai net neprieina pasižiūrėti  doh.gif  renkam kuprinę, jis tuo metu saldainių skyriuje trinasi, buvau supykusi, pasakiau jog su maišeliu į mokyklą eis  lotuliukas.gif 
Na suraukęs nosį paskaito kas vakarą, karts nuo karto įkalbu paspalvinti ar parašyti  cool.gif  vienu žodžiu liūdna mums bus  lotuliukas.gif

beje, kokias kuprines perkate būsimiems pirmokėliams, specialias ortopedines ar bet kokias  g.gif

lygiai tas pats ir pas mus buvo kai supirkinejom viska mokyklon 4u.gif ,toks jausmas kad as ruosiuosi i mokykla lotuliukas.gif .o kuprine mums atsiunte is prancuzijos assa.gif ,tai nezinau kokia ji,ar paprasta ar ortopediska mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renatosik @ 2008 08 27, 14:29)
lygiai tas pats ir pas mus buvo kai supirkinejom viska mokyklon 4u.gif ,toks jausmas kad as ruosiuosi i mokykla lotuliukas.gif .o kuprine mums atsiunte is prancuzijos assa.gif ,tai nezinau kokia ji,ar paprasta ar ortopediska mirksiukas.gif

nuraminai, kad ne mano vienos toks lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano sunus siais metais iskeliavo i mokykla.Laikau kumscius,kad jam sektusi thumbup.gif nes mokykla yra totaliai norvegiska.Siandien pasake,kad jau pradejo mokintis anglu kalbos ten!O jis dar norvegu nemoka.Vienu zodziu...tikiuosi viskas bus jam gerai,o as kaip galedama padesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arneja @ 2008 08 27, 19:12)
Mano sunus siais metais iskeliavo i mokykla.Laikau kumscius,kad jam sektusi thumbup.gif nes mokykla yra totaliai norvegiska.Siandien pasake,kad jau pradejo mokintis anglu kalbos ten!O jis dar norvegu nemoka.Vienu zodziu...tikiuosi viskas bus jam gerai,o as kaip galedama padesiu g.gif

svarbu kad noras butu mirksiukas.gif ,tai tada ismoks ir norvegu ir anglu ir baltarusu lotuliukas.gif mirksiukas.gif .nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir mes žengsim į mokyklą pirmą kart.Tikiuosi, kad prie klasiokų pritaps, susiras draugų, nes nei vienas vaikas lankęs darželio grupę į jo klasę neis.Kažkaip visi išsibarstė po skirtingas mokyklas.Tai jis tik dėl to nerimauja, o šiaip viską su dideliu noru susipirkom, nes mokytoja sąrašą jau pavasarį padavė. Apsirengsim kaip ir dauguma berniukų - juodos kelnės, balti marškiniai,liemenė, kaklaraištis. Šią paskutinę savaitę susitarėm, kad prisiminsim raides, skaičius. Kasdien prisėdam trumpam ir pabandom paskaičiuot ar žodžius paskaityt, bet iš jo matosi, kad didelio noro tokiems dalykėliams nėr schmoll.gif Na nebedaug beliko pasimatys kaip ten ir kas bus.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 08 22, 09:55)
Kodėl tiek daug dėmesio skiriate aprangai? g.gif  Aprenkite vaiką tvarkingai ir bus gražu.  Nejau būtinas švarkas? Daug rugsėjo 1 švenčių regėjau, bet ne visi vaikai , ir ne dauguma būna su švarkais. Kelnės ir balti marškiniai labai gražiai atodo. Dar kaklaraištis ar "varlytė". O paskui jums vaikas tą švarkelį užsivilks? Jei ne mokyklinis, tai vos pora kartų ir bus nebereikalingas. Išaugs ir teks atoduoti kažkam. O pinigai tai nemaži... g.gif

Aš taip pat tokios pozicijos. Ir jokio švarko savo pirmokėliui nepirkau schmoll.gif . Turi gražias kelnytes, baltus marškinėlius, šlipsiuką. O jei bus vėsiau rugsėjo pirmąją - apvilksiu gražesnį megztuką. 4u.gif
Man labiausiai širdį skauda dėl to, kad prieš šią šventę negavau pirkti sūnui normalių batukų - vie tik "kerzai" arba kedai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2008 08 27, 11:53)
Musiskis jau senokai pradejo dieneles iki mokyklos skaiciuoti.Labai laukia! O mes su MB galvas sukam ka galetumem savo pirmokeliui padovanoti g.gif  g.gif .Norisi kazkokia staigmena padaryti ar kazka isimintino padovanoti...Gal turit kokiu ideju?

Mes pirkom enciklopedijas, musiskis jas dievina tongue.gif 4u.gif
Atsakyti