http://www.delfi.lt/...php?id=18247293
QUOTE(Čik. @ 2008 08 25, 10:47)
o mes tai eisim su sviesiu kostiumu
Musiskis jau senokai pradejo dieneles iki mokyklos skaiciuoti.Labai laukia! O mes su MB galvas sukam ka galetumem savo pirmokeliui padovanoti
.Norisi kazkokia staigmena padaryti ar kazka isimintino padovanoti...Gal turit kokiu ideju?
mūsiškis irgi šiemet pirmokas
viena bėda, jam visiškai nusišvilpt į tai
aš perku kanceliarines prekes, jisai net neprieina pasižiūrėti
renkam kuprinę, jis tuo metu saldainių skyriuje trinasi, buvau supykusi, pasakiau jog su maišeliu į mokyklą eis
Na suraukęs nosį paskaito kas vakarą, karts nuo karto įkalbu paspalvinti ar parašyti
vienu žodžiu liūdna mums bus
beje, kokias kuprines perkate būsimiems pirmokėliams, specialias ortopedines ar bet kokias
Na suraukęs nosį paskaito kas vakarą, karts nuo karto įkalbu paspalvinti ar parašyti
beje, kokias kuprines perkate būsimiems pirmokėliams, specialias ortopedines ar bet kokias
QUOTE(alina @ 2008 08 27, 16:12)
mūsiškis irgi šiemet pirmokas
viena bėda, jam visiškai nusišvilpt į tai
aš perku kanceliarines prekes, jisai net neprieina pasižiūrėti
renkam kuprinę, jis tuo metu saldainių skyriuje trinasi, buvau supykusi, pasakiau jog su maišeliu į mokyklą eis
vienu žodžiu liūdna mums bus
lygiai tas pats ir pas mus buvo kai supirkinejom viska mokyklon
QUOTE(renatosik @ 2008 08 27, 14:29)
lygiai tas pats ir pas mus buvo kai supirkinejom viska mokyklon
,toks jausmas kad as ruosiuosi i mokykla
.o kuprine mums atsiunte is prancuzijos
,tai nezinau kokia ji,ar paprasta ar ortopediska 
nuraminai, kad ne mano vienos toks
Mano sunus siais metais iskeliavo i mokykla.Laikau kumscius,kad jam sektusi
nes mokykla yra totaliai norvegiska.Siandien pasake,kad jau pradejo mokintis anglu kalbos ten!O jis dar norvegu nemoka.Vienu zodziu...tikiuosi viskas bus jam gerai,o as kaip galedama padesiu
QUOTE(Arneja @ 2008 08 27, 19:12)
Mano sunus siais metais iskeliavo i mokykla.Laikau kumscius,kad jam sektusi
nes mokykla yra totaliai norvegiska.Siandien pasake,kad jau pradejo mokintis anglu kalbos ten!O jis dar norvegu nemoka.Vienu zodziu...tikiuosi viskas bus jam gerai,o as kaip galedama padesiu 
svarbu kad noras butu
Na ir mes žengsim į mokyklą pirmą kart.Tikiuosi, kad prie klasiokų pritaps, susiras draugų, nes nei vienas vaikas lankęs darželio grupę į jo klasę neis.Kažkaip visi išsibarstė po skirtingas mokyklas.Tai jis tik dėl to nerimauja, o šiaip viską su dideliu noru susipirkom, nes mokytoja sąrašą jau pavasarį padavė. Apsirengsim kaip ir dauguma berniukų - juodos kelnės, balti marškiniai,liemenė, kaklaraištis. Šią paskutinę savaitę susitarėm, kad prisiminsim raides, skaičius. Kasdien prisėdam trumpam ir pabandom paskaičiuot ar žodžius paskaityt, bet iš jo matosi, kad didelio noro tokiems dalykėliams nėr
Na nebedaug beliko pasimatys kaip ten ir kas bus.
QUOTE(zuzanele @ 2008 08 22, 09:55)
Kodėl tiek daug dėmesio skiriate aprangai?
Aprenkite vaiką tvarkingai ir bus gražu. Nejau būtinas švarkas? Daug rugsėjo 1 švenčių regėjau, bet ne visi vaikai , ir ne dauguma būna su švarkais. Kelnės ir balti marškiniai labai gražiai atodo. Dar kaklaraištis ar "varlytė". O paskui jums vaikas tą švarkelį užsivilks? Jei ne mokyklinis, tai vos pora kartų ir bus nebereikalingas. Išaugs ir teks atoduoti kažkam. O pinigai tai nemaži... 
Aš taip pat tokios pozicijos. Ir jokio švarko savo pirmokėliui nepirkau
Man labiausiai širdį skauda dėl to, kad prieš šią šventę negavau pirkti sūnui normalių batukų - vie tik "kerzai" arba kedai
QUOTE(lincikas5 @ 2008 08 27, 11:53)
Musiskis jau senokai pradejo dieneles iki mokyklos skaiciuoti.Labai laukia! O mes su MB galvas sukam ka galetumem savo pirmokeliui padovanoti
.Norisi kazkokia staigmena padaryti ar kazka isimintino padovanoti...Gal turit kokiu ideju?
Mes pirkom enciklopedijas, musiskis jas dievina