maniskis labai nori i mokykla
nesijaudina nes su mokytoja ir kai kuriais klasiokais susipazino per pazintines pamokeles birzely
o man kaip ir visom mamom siek tiek neramu.zinau,kad rugsejo pirma ir asara nubrauksiu
o atsvesti tai butinai reikes o ka dovanosim dar nezinau,bet tortas tikrai bus
Laba,
Šiemet ir mes su dukrytę į mokyklą eisim
Aš jaudinausi jau kokius keturius metus
Bet šį pavasarį kai susipažinom su mokytoja, aplinka man kažkaip ramiau pasidarė, ypač kad dukrytei viskas irgi patiko. Jau ir susipirkom viską
Tai dabar visa šeimyna laukiam Rugsėjo pirmos. Mūsų pirmokėlė po namus mokinasi vaiksčioti su kuprine
Nu kokia ji didelė pas mus
Sėkmės visiem pirmokėliams
ir ypač pirmokėlių tėveliams
Šiemet ir mes su dukrytę į mokyklą eisim
Sėkmės visiem pirmokėliams
QUOTE(daabi @ 2008 08 21, 16:19)
Sveikos,
Sakykit pirmakleckiu berniuku mamytes, ar savo atzaleles rengsite vien su baltais marskineliais ir liemene; ar dar ir su svarkeliu? Ir pvz as nupirkau bordini kaklaraisti, dabar pamaniau o gal reikejo juodo? Kazin su kokiais daugiausia veda?
Sakykit pirmakleckiu berniuku mamytes, ar savo atzaleles rengsite vien su baltais marskineliais ir liemene; ar dar ir su svarkeliu? Ir pvz as nupirkau bordini kaklaraisti, dabar pamaniau o gal reikejo juodo? Kazin su kokiais daugiausia veda?
as galvoju kad su svarkeliu,nebent labai karsta bus tai su liemene tada.o kaklaraisti man atrodo gali bet koks buti,o rugsejo pirmaja mes su varlyte eisim
QUOTE(Jovila @ 2008 08 21, 20:08)
as galvoju kad su svarkeliu,nebent labai karsta bus tai su liemene tada.o kaklaraisti man atrodo gali bet koks buti,o rugsejo pirmaja mes su varlyte eisim 
O tu svarku kokios kainos
Nes jei paskui ateisim vieni be svarkelio, tai bus
Kodėl tiek daug dėmesio skiriate aprangai?
Aprenkite vaiką tvarkingai ir bus gražu. Nejau būtinas švarkas? Daug rugsėjo 1 švenčių regėjau, bet ne visi vaikai , ir ne dauguma būna su švarkais. Kelnės ir balti marškiniai labai gražiai atodo. Dar kaklaraištis ar "varlytė". O paskui jums vaikas tą švarkelį užsivilks? Jei ne mokyklinis, tai vos pora kartų ir bus nebereikalingas. Išaugs ir teks atoduoti kažkam. O pinigai tai nemaži...
QUOTE(daabi @ 2008 08 22, 10:12)
O tu svarku kokios kainos
, bet niekur jauciu nepabegsim-teks pirkt
as svarkeli pirkau urmo bazej (kaune)65lt.kainavo.nezinau gal kitose mokyklose jie ir nereikalingi,o as mokytojos kai klausiau ar butina su svarkeliu eiti sake ,kad musu mokykloj labai reikalauja
mes tai eisim be svarko, manu uzteks liemenes, o " varlytes" tai zinau, kad neuzdesiu, man tai labai grazu, bet vaikis atsisako vaikscioti kai merga su " kaspineliais'.
QUOTE(voras34 @ 2008 08 22, 12:39)
mes tai eisim be svarko, manu uzteks liemenes, o " varlytes" tai zinau, kad neuzdesiu, man tai labai grazu, bet vaikis atsisako vaikscioti kai merga su " kaspineliais'. 
O man vyrukams gražiau kaklaraiščiai arba kaklaskarės