QUOTE (Doma @ 2004 03 14, 15:37) |
Lisa, ar cia ne ta, kuri labai nauja ir grazi fabioniskiu gale? Tai ten be 500 Lt. kysio nepateksit niekaip, reikia eiti tartis is karto su didektore, kad yra toks "mokestis" mes jau darzelyje budami zinojome, nes mums si mokykla irgi butu patogi, bet nepriklauso pagal gatve - ty jie sako, kad priima tik is atitinkamu gatviu aplink mokykla, o is tikro vaikai vazineja is viso miesto ir net rajonu ![]() |
Taip, ta pati mokykla. Mano vyras, kai buvo nuejes pas direktore, akivaizdziai siule pinigus - nepasiraso. Skambinausi ir i Svietima - ta pati sako, tik pagal gyvenama vieta priklauso mokykla ir vsio.
sutinku as sumoketi tuos 500lt - lai tik priima........
Suzinojau,kad tai mokyklai priklauso Gedvydziu nuo 24 namo. Gal kas gyvenat tam gale?
QUOTE (Doma @ 2004 03 19, 12:37) |
ta pradine mokykla, kuria linksniavome paskutiniuse postuose yra "Peledos" pradine mokykla Justiniskese, gatves nezinau, bet tai juk nesunku per paieskos isstemas susizinoti, kam labai reikia.. mano drauge labai kruopsciai ieskojo mokyklos savo palepintai dukrytei ir issirinko sita, sake jai patiko tvarka ir aplinka, jei dar ka suzinosiu parasysiu.. |
dekoju

Ar cia ne ta, kuri labai nauja ir grazi fabioniskiu gale? Tai ten be 500 Lt. kysio nepateksit niekaip, reikia eiti tartis is karto su didektore, kad yra toks "mokestis" mes jau darzelyje budami zinojome.
Nu nieko sau mokestis i pradine mokykla
cia gal jau tada per daug ispustas burbulas, gal nera ji tokia gera, juk visada svarbiau mokytojas, o ne mokykla ir dar uz toki mokesti...
Nu nieko sau mokestis i pradine mokykla

QUOTE (Springlet @ 2004 03 19, 15:09) |
Ar cia ne ta, kuri labai nauja ir grazi fabioniskiu gale? Tai ten be 500 Lt. kysio nepateksit niekaip, reikia eiti tartis is karto su didektore, kad yra toks "mokestis" mes jau darzelyje budami zinojome. Nu nieko sau mokestis i pradine mokykla ![]() |
springlet, tai ne pradine, o vidurine mokykla, taigi uz tuos 500 Lt. vaikas mokysis ne tik 4 metus. Daug apie ja nezinau, bet ji visiskai nauja, nauji baldai, suolai, plastikiniai langai, todel klasese silta ir jauku, ne tai kai pas musiskius vejai siaucia, viskas atsilupineje..
Lisa, gal tu geriau zinai apie ta mokykla, jei jau norite ten eiti, gal kaina pakilo, jei uz 500 nepriieme, o gal rekomendaciju is zinomu zmoniu reikejo ar teveliu profesija neatitinka reikalavimu (naudos mazai) - buna ir tokiu ciudu

QUOTE (Doma @ 2004 03 19, 19:00) |
Lisa, gal tu geriau zinai apie ta mokykla, jei jau norite ten eiti, gal kaina pakilo, jei uz 500 nepriieme, o gal rekomendaciju is zinomu zmoniu reikejo ar teveliu profesija neatitinka reikalavimu (naudos mazai) - buna ir tokiu ciudu ![]() |
Nu kuo toliau i miska.......

oi prisijuokiau siandien.
Isejo maniskis po atostogu i mokykla pirma diena ir gryzes pasakoja, kad mokytoja liepe visiems parasyti rasineli - Ka veikiau per atostogas (panasiai). Yra pas juos klaseje toks vaikinukas, labai nesutramdomas - tai jo rasinelis skambejo taip: Mano atostogos buvo su*as, su*as, ir tt ir taip visos 8 eilutes sito vieno zodzio. Mokytoja pasibaisejusi, liepe perrasyti, o kitaip bausme - pas direktoriu arba nuves i klaseje pas antrokus (ot bausme pasirodo baisi!).. Pradzioj juokiausi, bet paskui pagalvojau - o jie is tikro vaikiuko atostogos buvo toks s****, kad net nebaisu apie tai parasyti rasineli...

Doma, is tiesu jis turejo buti labai supykes, kad jo atostogos buvo tokios baisios, bet pagalvojus kaip gi dauguma vaiku praleidzia atostogas, juk tevu atostogos trumpesnes ir jie dirba. O vienam atostogauti tikrai nekas.
Rasinelis tai topinis, net nezinau ka daryti mokytojos vietoj, gal kita tema duoti parasyti
Ir kam vesti pas direktoriu arba i kita klase, juk ten darbui sutrukdysi.
Rasinelis tai topinis, net nezinau ka daryti mokytojos vietoj, gal kita tema duoti parasyti

masirodo mokykloje neklauzadas vaikus mokytojai gazdina ne tik direktoriumi ar pavaduotoja, bet ir antrokais, treciokai ir ketvirtokais.. "neklausysi, tuoj nuvesiu pas ketvirtokus, galesi pas juos sedeti.." ...pirmokeliui tikriausiai tai labiausiai gazdina

Is tiesu svetima aplinka, kita mokytoja, vyresni vaikai.....
O jei pripras veliau
kokiu priemoniu mokytoja griebsis tada?
O jei pripras veliau

As galiu rekomanduoti "Vyturio" pradine mokykla, kuri yra justiniskese. Pati ja lankiau ir man ten labai patiko- silta atmosfera, mokytojos visada pataria, paguodzia. Tai buvo mano vaikystes mokykla ir as ja tikrai labai myliu
as dabar mokausi Taikos pagrindinej (buvusioj Birziskos gimnazijoj), tai esu girdejus, kad jie labai smeizia "Peledos" ir "Vyturio" pradines mokyklas ir man del to labai liudna...

Monie, tai ir konkrecia mokytoja rekomenduok, gal kam pravers