Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vis dar įmanoma atgaivinti pasitikėjimą bei pagarbą santykiuose?

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 20, 18:09)
Penkerius metus buvai paklode???  Anksti pradėjai, beje. Liūdesiukas.

MB buvo geda buti kazkieno zmona. paraginus - istekejo, bet ja dar kelis metus purte pavadinimas "zmona", tai jai asocijavosi su kazkuo slyksciu. Veliau ji padekojo, kad paskatinau ja isteket, nes sako butu kvaila buti drauge
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 20, 18:09)
Penkerius metus buvai paklode???  Anksti pradėjai, beje. Liūdesiukas.

tu rimtai isivaizduoji, kad visi susipazine is kart miega? blink.gif pagal save nusprendei? bigsmile.gif kiek buvai paklode kazkam, ir keliem? ar gal skaisti istekejai? is vis kas per issireiskimas? sakau tau ryskiai prikista i galva kazkokiu religiniu steriotipu. Siaip keistos snekos pas tave, kai snekam apie poreikius, tai oi kaip moters poreikiai, o kai tau patogu, jau mteris paklode tampa? nezinai gal pozos ant virsaus? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 20, 18:21)
MB buvo geda buti kazkieno zmona. paraginus - istekejo, bet ja dar kelis metus purte pavadinimas "zmona", tai jai asocijavosi su kazkuo slyksciu. Veliau ji padekojo, kad paskatinau ja isteket, nes sako butu kvaila buti drauge

kokiu tu traumuotu moteru randi blink.gif Nu tikrai iv maciau per gyvenima, bet ant tiek traumuotu dar neteko sutikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 gruodžio 2019 - 21:28
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 20, 21:29)
tu rimtai isivaizduoji, kad visi susipazine is kart miega?  blink.gif pagal save nusprendei? bigsmile.gif kiek buvai paklode kazkam, ir keliem? ar gal skaisti istekejai? is vis kas per issireiskimas? sakau tau ryskiai prikista i galva kazkokiu religiniu steriotipu.  Siaip keistos snekos pas tave, kai snekam apie poreikius, tai oi kaip moters poreikiai, o kai tau patogu, jau mteris paklode tampa? nezinai gal pozos ant virsaus? lotuliukas.gif
Papildyta:

kokiu tu traumuotu moteru randi blink.gif Nu tikrai iv maciau per gyvenima, bet ant tiek traumuotu dar neteko sutikti.

Na ir kiekgi metų iš tų 5 tu jam nedavei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 20, 22:56)
Na ir kiekgi metų iš tų 5 tu jam nedavei?  biggrin.gif

Tau ziuriu kitu tik triusikai domina?Auksciau klyno tao mintys nekyla, nesuvoki, kad paaugliau gali tik draugauti? Geriau pasidalink, kiek metu kieno paklodemis buva, juk tau taip norisi pasdalinti ar ne??
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 21, 00:15)
Tau ziuriu kitu tik triusikai domina?Auksciau klyno tao mintys nekyla, nesuvoki, kad paaugliau gali tik draugauti? Geriau pasidalink, kiek metu kieno paklodemis buva, juk tau taip norisi pasdalinti ar ne??

Aš tai savo vyrui irgi penkerius metus, kol pagaliau vedė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 20, 14:20)

Na mane sokiruotu, jei mano vaikai, kad ir geriausiuose santykiuose uzrasytu man kazka, o ne savo sutuoktiniui.

zinant tavo santykius su tavo vaiku (dukra, berods?), tai visai nesitebiu, kad tau visi kiti nulio vietoj, apart sutuoktinio. Bet, laimei, ne visi zmones tokie kaip tu.
As tai neisivaizduoju, kodel negaleciau palikti mamai kazko, ka is jos gavau dar gerokai iki pazinties su vyru. Juolab, kad mano vyras yra ganetinai turtingas (turi daugiau nei as kartu su tevais sudejus). O mamai parama tikrai butu reikalinga. Na, ir buna dar kitu nuiansiu, bet tau gyvenant savo uzdaram pasaulely, to tikrai nesuprast, tai ir net nemegink mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 20, 22:29)

jam pavyko tik viena vienintele tokia rast, kuri daugiau noretu buti su kazkuo tokiu, nei diedu, nei boba.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 12 21, 11:45)

jam pavyko tik viena vienintele tokia rast, kuri daugiau noretu buti su kazkuo tokiu, nei diedu, nei boba.

Tai kad ejau is ranku i rankas, kaip pereinama gairele. Ir aisku pasigirdavau savo iskirtinybemis...

Bet daugelis buvo eilines pilkos bobeles... man neidomios.

Karoche...

Idomiausios - isgraibstytos jaunysteje ir laimingai gyvena... Gal ten 5 procentams pakliuvo kokia nelaime taii liko vienos, bet tokiu vienetai.

O tos issiskyreles (aisku vyro kalte, kaip kitaip) tai bevertes.

Tai ir lieka kazkokios ypatingos, kurios neistekejo, nes su ypatingais ar kompleksais ar reikalavimais...

Jei man tas isprendziama tai ir iseitis. Nes i jaunyste negrisiu.
Atsakyti
Leksa,
O kaip suprast, kazka mamai paliksi? Bet greiciausiai tu uz ja ilgiau gyvensi juk. Bet galima ir gyvai bunant padeti jai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 21, 13:03)
1.Tai kad ejau is ranku i rankas, kaip pereinama gairele. Ir aisku pasigirdavau savo iskirtinybemis...

Bet daugelis buvo eilines pilkos bobeles... man neidomios.

O tos issiskyreles (aisku vyro kalte, kaip kitaip) tai bevertes.

2.Tai ir lieka kazkokios ypatingos, kurios neistekejo, nes su ypatingais ar kompleksais ar reikalavimais...

1. tai gal tau ne moters, o vyro reikia? tik irgi dar to nesupratai, kaip su lyties keitimu.
2. Nasliu dar yra.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 21, 14:23)
Leksa,
O kaip suprast, kazka mamai paliksi? Bet greiciausiai tu uz ja ilgiau gyvensi juk. Bet galima ir gyvai bunant padeti jai.

taip, mamai sis bei tas yra uzrasyta, nors padedu ir dabar abiems tevams. O ar gyvensiu ilgiau, tai kas gi cia zino. Ir jaunesni zmones ir mirsta nuo iv.ligu, ir zuva autoivykiuose ir pan. Nenoriu palikti nebaigtu reikalu, maza kas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 12 21, 14:54)
1. tai gal tau ne moters, o vyro reikia? tik irgi dar to nesupratai, kaip su lyties keitimu.
2. Nasliu dar yra.
taip, mamai sis bei tas yra uzrasyta, nors padedu ir dabar abiems tevams.  O ar gyvensiu ilgiau, tai kas gi cia zino. Ir jaunesni zmones ir mirsta nuo iv.ligu, ir zuva autoivykiuose ir pan. Nenoriu palikti nebaigtu reikalu, maza kas.

Na tas tiesa
O tu esi istekejus?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 21, 15:58)
Na tas tiesa
O tu esi istekejus?

Esu. Bet kazko itariu, kad jau ne ilgai.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 12 21, 13:54)

To paties manes MB klausia. Bet manau, kad vyro man nereikia.
Atsakyti