Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vis dar įmanoma atgaivinti pasitikėjimą bei pagarbą santykiuose?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 14:50)
Prie ko cia vakarai? Na Lietuvoje tai vyras-vyras,ar tai butu sutuoktinis, ar sugulovas  biggrin.gif
Man jautri tema tiek pat, kiek tu save be zenatves matai nieko verta  mirksiukas.gif

Vyras tai vyras, bet moteris gali buti ir zmona arba nebuti biggrin.gif diskriminacija tiesiog uzkuoduota musu kalboje lotuliukas.gif
Kaip tau kyla tokios haliucinacijos pasidalink? Kaip zenatve pakelia tavo saviverte? blink.gif Manes tai pacios vestuves niekaip neitakojo. Bet be pasipirsimo, be vestuviu su vyru kurti bendra uki, gimdyti vaikus, aisku, galima, bet tai moteris save pastato i jautresne, labiau pazeidziama situacija ir tiek. Jei jau abu ziuri rimtai i santykius, tai kokia problema bent susirasyti, ypac kai sako, oi man tai nieko nereiskia, nutai, jei nieko nereiskia, tai is vis kame beda tada??
Kaip sakoma, gerai, jei viskas geria, o jei ne. Pvz imkim autore ,gyventu tiek metu su vyru jo bute, dabar noretu skirtis ir spygute ka gautu iseitu su tasytem. Viena bylinejasi Klaipedoje berods, pragyveno daug metu vyro bute, tas numire ir valstybe buta pasieme.
Atsakyti
Ar tu darai tai, kas neturi tau jokios prasmes? Butent TAU PACIAI, o ne kaip kitiems atrodo?
Man, sakai, jautri tema, neveda manes ir taip toliau, o tau kuo si tema tokia jautri, kad paklodes isijautus rasineji? Ne uz to istekejai, ar santuoka ne tiek laimes atnese, kiek tikejaisi?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 14:50)
lotuliukas.gif  nemaniau ,kad tau jautri pinigu tema? smile.gif

Kodel? Vibrtoriai nera labai brangus.

Ko nepasakytum apie kokybiskas sekso leles
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 18, 16:53)
Kodel? Vibrtoriai nera labai brangus.

Ko nepasakytum apie kokybiskas sekso leles

Bet tavo ex lelei neuzteko tavo pinigu?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 15:52)
Ar tu darai tai, kas neturi tau jokios prasmes? Butent TAU PACIAI, o ne kaip kitiems atrodo?
Man, sakai, jautri tema, neveda manes ir taip toliau, o tau kuo si tema tokia jautri, kad paklodes isijautus rasineji? Ne uz to istekejai, ar santuoka ne tiek laimes atnese, kiek tikejaisi?

As gi tik tau atskaineju, nepastebejai?tu vis klausi as atsakau. Tai manau tau tai labai aktualu,tai as kaip kulturingas zmogus ir bandau paaiskinti, biggrin.gif as gi taves nieko neklausiu mirksiukas.gif
Taip, daug darau biurokratiniu proceduru, kas man is esmes nesvarbu ir prasme tokia vargana, bet elementariai tokia tvarka visuomeneje.
O santuoka pati nieko ir negali atnest, nebent praktikuoji kokia religija, tai tik teisinis aktas ir tiek, kuris nusako zmogaus atsakomybes, turtinius dalykus. Juk negali nueiti i masinu salona ir pasakyti as dabar pasivazinesiu su kokia nors masina, man tai beprasmiska tie visi pirkimai. bigsmile.gif
Gali zinoma issinuomot masina, bet irgi reikes kazkokiu sutarciu, uzmokescio ir t.t. bet nuomojamos masinos verte gana greitai krinta. Net perkant masina bonusas maziau savininku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 gruodžio 2019 - 16:38
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 18, 17:36)
As gi tik tau atskaineju, nepastebejai?tu vis klausi as atsakau. Tai manau tau tai labai aktualu,tai as kaip kulturingas zmogus ir bandau paaiskinti,  biggrin.gif  as gi taves nieko neklausiu mirksiukas.gif
Taip, daug darau biurokratiniu proceduru, kas man is esmes nesvarbu ir prasme tokia vargana, bet elementariai tokia tvarka visuomeneje.
O santuoka pati nieko ir negali atnest, nebent praktikuoji kokia religija, tai tik teisinis aktas ir tiek, kuris nusako zmogaus atsakomybes, turtinius dalykus.  Juk negali nueiti i masinu salona ir pasakyti as dabar pasivazinesiu su kokia nors masina, man tai beprasmiska tie visi pirkimai.  bigsmile.gif
Gali zinoma issinuomot masina, bet irgi reikes kazkokiu sutarciu, uzmokescio ir t.t. bet nuomojamos masinos verte gana greitai krinta. Net perkant masina bonusas maziau savininku  biggrin.gif

Tai tu kita zmogu laikai daiktu, nuosavybe? unsure.gif
As tai nedarau to, kas man beprasmiska.

Ir ne, tu neatsakineji i mano klausimus, tu pradejai komentuoti mane su savo daina "kaip svarbu isteketi". mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 18 gruodžio 2019 - 18:02
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 17:35)
Tai tu kita zmogu laikai daiktu, nuosavybe?  unsure.gif
As tai nedarau to, kas man beprasmiska.

Ir ne, tu neatsakineji i mano klausimus, tu pradejai komentuoti mane su savo daina "kaip svarbu isteketi".   mirksiukas.gif

Kalba buvo ne apie nuosavybe, o apie teisnius dalykus, as galiu ir pavogti masina ir ji bus irgi mano, tik tai tures pasekmiu, gyvenimas susimetus irgi tures paskemiu, viskas turi, jei zmones, tai tenkina tai ju reikalas, bet dazniausiai, tai sukelia problemas anksciau ar veliau. Vyresnem moterim, kurios jau issiskyrusios tai viena, jaunom merginom tai kitaip, tai negeras pvz, nes nerimti santykiai, daznai buna ju isnaudojimas, kas sudauzo sirdis, sukelia daug skausmo, daznai jau ir vaikai i tai buna isivele, kurie irgi kencia ir t.t. Zinoma ir santuoka ne viena nutruksta, bet tai del to lengvabudisko poziurio, nemokejimo issirinkti partneri ir kurti su juo santykius visa gyvenima, o ne iki pirmu sunkumu, dar daugiau rysiu neiteisintu nutruksta, nes tai dar lengviau, ypac jei veinas poroje, nei neplanavo nieko rimto ir sukelia dar daugiau skausmo..

Taip, as pasakiau savo minti pratesiant tavo, o po to jau antras ps tu mane vis kazko klausi, nepastebi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 gruodžio 2019 - 20:27
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 18, 16:00)
. Jei jau abu ziuri rimtai i santykius, tai kokia problema bent susirasyti, ypac kai sako, oi man tai nieko nereiskia, nutai, jei nieko nereiskia, tai is vis kame beda tada??

jei zmonems tai nieko nereiskia, tai kodel jie turi tai daryti? Del kitu???? Jei as netikiu dievu, neinu i baznycia, nes man tai nieko nereiskia, tai vistiek turiu eit, nes kame bedos? Tai ko man ten eit? Kad kazkam pasirodyt, kad vaikstau? Nes kitaip tai nesuprantu KO?
Atsakyti
Zmones skiriasi ne todel, kad lengva issiskirt, o kad nemoka/nenori saugot santykiu. Na ir aciu dievui, kad fiziskai tai gali padaryti lengvai. Ne pinigai ar teisiniai suvarzymai turi laikyti zmones kartu, o jausmai, noras but kartu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2019 12 18, 20:56)
jei zmonems tai nieko nereiskia, tai kodel jie turi tai daryti? Del kitu???? Jei as netikiu dievu, neinu i baznycia, nes man tai nieko nereiskia, tai vistiek turiu eit, nes kame bedos? Tai ko man ten eit? Kad kazkam pasirodyt, kad vaikstau? Nes kitaip tai nesuprantu KO?

teisiniai dalykai tau nieko nereiskia, reiktu pvz paveldeti nama ar buta pvz ka darytum, irodinetum, kad gyevnot kartu? ar issikraustytum, kaip stovi? gerai jei nera vaiku, o jei yra vaikai , prireikia skirtis, kaip siuo atveju velgi, gerai, jei vyras sazines neprarado, o jei kaip autores vyras, kazin , jei nebutu susituokusi ar nebutu buvusi ismesta senai is buto pvz jei jis jam priklausytu ir t.t. galimybiu begales, visu neapgalvosi is anksto. Buvo istorija pvz su tuo turtingu vyru, kuris pries mirti kazkaip stebuklinagi susizenyjo ir jo moteris, su kuria nugyveno visa gyvenima, su kuria susilauke vaiku, liko be nieko, nes jie nebuvo susituoke....
ir vel viska is naujo aiskinti? biggrin.gif niekas gi nevercia, bet kaip ir sakau viskas turi pasekmes cia gi teisiniai dalykai, moteris santykiuose dazniausiai yra labiau pazeidziama santykiuose, teisiskai viska sutvarkius elementariai patogiau ir viskas paprasciau gyvenime. Nueiti susirasyti uztrunka kiek pora valandu su visa dokumentacija? Pvz-ius, kokie gali kilti sunkumai jau surasiau. O visi renkasi, kas ka nori.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 21:19)
Zmones skiriasi ne todel, kad lengva issiskirt, o kad nemoka/nenori saugot santykiu. Na ir aciu dievui, kad fiziskai tai gali padaryti lengvai. Ne pinigai ar teisiniai suvarzymai turi laikyti zmones kartu, o jausmai, noras but kartu.

Tai ir parodo ta nemokejima kurti santykiu, kai ju net neiteisina oficialiai.
Jetau, tokie elementarus dalykai , o jus taip sudetingai viska padarot, ne santuoka padaro geresniais santykius ar gyvenima ir juo labiau neprideda atsakomybes, o atvikrsciai, jei zmones vienas kitu pasitiki, jei uztikrinti del savu issipareigjimu, tikslu, tai jie ir susituoks, iteisins savo santykius, gaus tai patvirtinanti sertifikata ir tai bus palengvinimas iv teisniam dalykam gyvenime ir tiek.
Pvz kai mokiniesi gauni tai patvirtinanti diploma, kai moki mokescius gauni atasakaita , kiek sumokejai, kai gimsta vaikas, jis gauna gimimo liudyjima, kai pora apsigyvena kartu iteisina santyius ir gauna santuokos liudyjima, kad jei kas ne taip valstybe galetu padeti. Nu praejo tie urviniai laikai, kai vyras persimesdavo moteri per peti parsinesdavo i savo uola ir gyvendavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 gruodžio 2019 - 22:11
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 18, 23:07)
teisiniai dalykai tau nieko nereiskia, reiktu pvz paveldeti nama ar buta pvz ka darytum, irodinetum, kad gyevnot kartu? ar issikraustytum, kaip stovi?  gerai jei nera vaiku, o jei yra vaikai , prireikia skirtis, kaip siuo atveju velgi, gerai, jei vyras sazines neprarado, o jei kaip autores vyras, kazin , jei nebutu susituokusi ar nebutu buvusi ismesta senai is buto pvz jei jis jam priklausytu ir t.t. galimybiu begales, visu neapgalvosi is anksto. Buvo istorija pvz su tuo turtingu vyru, kuris pries mirti kazkaip stebuklinagi susizenyjo ir jo moteris, su kuria nugyveno visa gyvenima, su kuria susilauke vaiku, liko be nieko, nes jie nebuvo susituoke....
ir vel viska is naujo aiskinti? biggrin.gif  niekas gi nevercia, bet kaip ir sakau viskas turi pasekmes cia gi teisiniai dalykai, moteris santykiuose dazniausiai yra labiau pazeidziama santykiuose, teisiskai viska sutvarkius elementariai patogiau ir viskas paprasciau gyvenime. Nueiti susirasyti uztrunka kiek pora valandu su visa dokumentacija? Pvz-ius, kokie gali kilti sunkumai jau surasiau. O visi renkasi, kas ka nori.
Papildyta:

Tai ir parodo ta nemokejima kurti santykiu, kai ju net neiteisina oficialiai.
Jetau, tokie elementarus dalykai , o jus taip sudetingai viska padarot, ne santuoka padaro geresniais santykius ar gyvenima ir juo labiau neprideda atsakomybes, o atvikrsciai, jei zmones vienas kitu pasitiki, jei uztikrinti del savu issipareigjimu, tikslu, tai jie ir susituoks, iteisins savo santykius, gaus tai patvirtinanti sertifikata ir tai bus palengvinimas iv teisniam dalykam gyvenime ir tiek.
Pvz kai mokiniesi gauni tai patvirtinanti diploma, kai moki mokescius gauni atasakaita , kiek sumokejai, kai gimsta vaikas, jis gauna gimimo liudyjima, kai pora apsigyvena kartu iteisina santyius ir gauna santuokos liudyjima, kad jei kas ne taip valstybe galetu padeti. Nu praejo tie urviniai laikai, kai vyras persimesdavo moteri per peti parsinesdavo i savo uola ir gyvendavo  biggrin.gif

Vyras moters nepersimesdavo ir neparsinesdavo. Tarp kitko, iki zemdirbystes atsiradimo moterys ir vyrai buvo gana lygiaverciai ("socialiai"), tik veliau moteris imta laikyti nuosavybe, priedu prie vyro.
O siaip tai atsibodai su savo cypdavatkiskais argumentais "stampo nepadejimas parodo nemokejima kurt santykiu". Gerai, kad tu mokejai suguldama iki zenatves su pijokeliu. Butum palaukus, gal blaivininka butum issirinkus,nuo kurio nebut reikeje begt i Airija su dviem mazais vaikais ant ranku. Tikras SANTUOKOS pavyzdys 🙏
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 22:53)
Vyras moters nepersimesdavo ir neparsinesdavo. Tarp kitko, iki zemdirbystes atsiradimo moterys ir vyrai buvo gana lygiaverciai ("socialiai"), tik veliau moteris imta laikyti nuosavybe, priedu prie vyro.
O siaip tai atsibodai su savo cypdavatkiskais argumentais "stampo nepadejimas parodo nemokejima kurt santykiu". Gerai, kad tu mokejai suguldama iki zenatves su pijokeliu. Butum palaukus, gal blaivininka butum issirinkus,nuo kurio nebut reikeje begt i Airija su dviem mazais vaikais ant ranku. Tikras SANTUOKOS pavyzdys 🙏

kam kalbėt, bet tau tylėt šia tema. Jinai bent išsaugojo santuoką, susitvarkė,tai gali kažką ir patarti nuo savęs. O tu kaip plaštakė taip plaštakė toliau
Atsakyti