Įkraunama...
Įkraunama...

Ar vis dar įmanoma atgaivinti pasitikėjimą bei pagarbą santykiuose?

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 19, 09:18)
kam kalbėt, bet tau tylėt šia tema. Jinai bent išsaugojo santuoką, susitvarkė,tai gali kažką ir patarti nuo savęs. O tu kaip plaštakė taip plaštakė toliau

Na, gyventi su vyru "ant kamstelio" as nenoreciau, o dar atskiruose kambariuose. Sakykim, tai nera santuoka, is kurios noreciau pasimokyt. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,mano istorijos tesinys.Antradieni vyras pasikviete mane pakalbeti ir paklause tai ka darysit nusprendei?.Pasakiau kad noriu skirtis tai sako kada nesi dokumentus?Pasakiau kad kita savaite ir tada prasidejo linksmoji dali.As is sito buto neiseisiu,as tau neduosiu dukrai globos......Dar kaltino dukra vyriausia kad ji man liepe skirtis.😥Veliau apsiramine pakalbejom apie situacija jis vistiek teigia jog dabar tikrai nieko nebuvo,kiek supratau tai jau visos uzimtos buvo😁,verke atsiprasinejo.Dabar bando bendrauti, bet as dabar su juo santikiu lovoje tikrai jokiu nenoriu.Visdar jauciu skausma.Siandien buvau pas advokata tai jis man sako,jus gerai pagalvokit ar su tokiomis pajamomis jus sugebesite isgyventi ir isigyti busta ar verta skirtis.😥
Atsakyti
QUOTE(ho-ho @ 2019 12 19, 11:15)
Siandien buvau pas advokata tai jis man sako,jus gerai pagalvokit ar su tokiomis pajamomis jus sugebesite isgyventi ir isigyti busta ar verta skirtis.😥

Tai koks cia gyvenimas su alkoholiku?
Atsakyti
Sveikutes,mano istorijos tesinys.Antradieni vyras pasikviete mane pakalbeti ir paklause tai ka darysit nusprendei?.Pasakiau kad noriu skirtis tai sako kada nesi dokumentus?Pasakiau kad kita savaite ir tada prasidejo linksmoji dali.As is sito buto neiseisiu,as tau neduosiu dukrai globos......Dar kaltino dukra vyriausia kad ji man liepe skirtis.😥Veliau apsiramine pakalbejom apie situacija jis vistiek teigia jog dabar tikrai nieko nebuvo,kiek supratau tai jau visos uzimtos buvo😁,verke atsiprasinejo.Dabar bando bendrauti, bet as dabar su juo santikiu lovoje tikrai jokiu  nenoriu.Visdar jauciu skausma.Siandien buvau pas advokata tai jis man sako,jus gerai pagalvokit ar su tokiomis pajamomis jus sugebesite isgyventi ir isigyti busta ar verta skirtis.😥

tai likite šiame būste, bet dalinkitės turtą tiesiog pusiau. Dukters globą pusiau ir t.t. Jis gaminais sau, jūs sau. Jis eina kur nori, jūs einat kur norit ir t.t.
https://kaunas.kasvy...kubeti-skirtis/
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 19, 11:27)
Tai koks cia gyvenimas su alkoholiku?

O kaip jus manot ar kas sestadieni po 1,5 -2 litrys alaus cia normalu .Man tai ne bet jis cia nemato nieko blogi,nes darbo dienomis jis negeria
Atsakyti
Sveikutes,mano istorijos tesinys.Antradieni vyras pasikviete mane pakalbeti ir paklause tai ka darysit nusprendei?.Pasakiau kad noriu skirtis tai sako kada nesi dokumentus?Pasakiau kad kita savaite ir tada prasidejo linksmoji dali.As is sito buto neiseisiu,as tau neduosiu dukrai globos......Dar kaltino dukra vyriausia kad ji man liepe skirtis.😥Veliau apsiramine pakalbejom apie situacija jis vistiek teigia jog dabar tikrai nieko nebuvo,kiek supratau tai jau visos uzimtos buvo😁,verke atsiprasinejo.Dabar bando bendrauti, bet as dabar su juo santikiu lovoje tikrai jokiu  nenoriu.Visdar jauciu skausma.Siandien buvau pas advokata tai jis man sako,jus gerai pagalvokit ar su tokiomis pajamomis jus sugebesite isgyventi ir isigyti busta ar verta skirtis.😥

to ir reikejo tiketis. Dabar jus turit nuspresti, ko norit pati. Jei isiskirsit tai zinoma reiks turta dalintis pusiau. Monteverte jau parase galimus variantus. Jums spresti kas savrbiau keli papildomi eurai, nors kazin ar tu gaunat is vyro ar ramus gyvenimas ir saviverte, orumas islaikyti.
Galit duoti sansa pasitaisyti, jei norisi iskeliat savo salygas, kad nustoja gerti, nustoja lakstyti , padeda namuose, nebeziadzia su kompu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(ho-ho @ 2019 12 19, 11:40)
O kaip jus manot ar kas sestadieni po 1,5 -2 litrys alaus cia normalu .Man tai ne bet jis cia nemato nieko blogi,nes darbo dienomis jis negeria

Jei nuo 3-4 bonku zmogus tiek praranda prota, kad vazineja taksi 130 km tai jis yra ligonis ir jam aplamai gerti negalima.
As geriu kada uzsimanau.

Dar tos kitos bobos... ZInot, viskas atrodo taip nerealiai, kad arba jis labai silpno proto ar net pagavoju, kad tema netikra.
Netikrose temose viskas buna sutirstinta.

Na taip yra degradu, kur panasius cirkus krecia, bet tada klausimas o ka jus tiek metu veiket kartu? Gal ir jus nebloga ptychka?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 19, 11:53)

Na taip yra degradu, kur panasius cirkus krecia, bet tada klausimas o ka jus tiek metu veiket kartu? Gal ir jus nebloga ptychka?

Jia tuomet zymiai daugiau buvo isgeres.O ka jus norit pasakyti šeis žodziais(gera ptycka)?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 22:53)
Vyras moters nepersimesdavo ir neparsinesdavo. Tarp kitko, iki zemdirbystes atsiradimo moterys ir vyrai buvo gana lygiaverciai ("socialiai"), tik veliau moteris imta laikyti nuosavybe, priedu prie vyro.
O siaip tai atsibodai su savo cypdavatkiskais argumentais "stampo nepadejimas parodo nemokejima kurt santykiu". Gerai, kad tu mokejai suguldama iki zenatves su pijokeliu. Butum palaukus, gal blaivininka butum issirinkus,nuo kurio nebut reikeje begt i Airija su dviem mazais vaikais ant ranku. Tikras SANTUOKOS pavyzdys 🙏

Juoku nesupranti, o ir be to niekas nezino, kaip kas buvo pries 20000m. mirksiukas.gif
Na taip nemoka, jeigu nesurpanta, kad normali santykiu testinumo dalis yra ju oficialus iforminimas, net gejai ir tie siekia santuoku, nes taip elementariai patogiau,del turto, palikimo, del ligu/nelaimingu atsitiku ivairiu, atsakomyebes ligonineje, jei tokios prireiktu, juk net lankyti gali neileisti ir t.t. juk oficialiai sugyventiniai vienas kitam yra svetimi zmones. Galima, aisku, eiti del visko rasyti igaliojimus pas notara, darytis testamentus ir t.t. bet ar nepaparsciau tik susituokti? Viena teisne sutartis, kuri palengvins gyvenima iv sunkiais momentais, gerai jei viskas gerai, isgyvensit abu iki gilios senatves ir numirsit ta pacia diena, o jei ne? Tik jauni vejavaikiai zmones gali svaigti, kad ai man to nereikia, kazin ar senatveje taip pat begalvosi.
O mano istoriju nekisk ir nekurk kaip cambala antroji, bedu, problemu gali visuose seimuose atsitikti ir atsitinka vienokios ar kitokios, svarbu, kaip jas isprendi.
Ziurek, ka sako zmones isgyvene santuokoje labai ilgai:" Paklausti, kokia yra ilgos ir pavydėtinai sėkmingos santuokos paslaptis, pora atviravo – kai myli, visas klaidas ar nesutarimus supranti, nusileidi ir atleidi. Juk santuokiniame gyvenime būna visko."

Skaityti daugiau: https://klaipeda.die...paslapti-944587

Jei ziuresi i seima, santuoka tik kaip i linksma, laiminga kelione, net be atsakomybes, be noro viska susitavrkyti oficialiai, kazin ar po 70 m kazka panasaus galesi svesti. Man vyras,kuris nenori vesti moters, atrodo labai jau vaikiskas, nesubrendes, jis vadinasi nenori suteikti jai saugumo, ko tiketis is tokiu santykiu perspektyvoje?
Papildyta:
QUOTE(ho-ho @ 2019 12 19, 11:56)

O jus gana jauni dar suprantu? Per mazai vyras gal dirba, kad tiek energijos dar turi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ho-ho @ 2019 12 19, 11:56)
Jia tuomet zymiai daugiau buvo isgeres.O ka jus norit pasakyti šeis žodziais(gera ptycka)?

Na supraskit, buna vyru kurie nueina i shona ar ishgeria. Bet jie elgiasi visai kitaip.
Jusiskis elgiasi kaip degradas.

Bet degradas tai visur degradas, todel kyla klausimas ka su tokiu veikete tiek metu?

Va cia yra moteru mate ivairiu vyru, bet nezinau ar su tokiu kaip jusiskis yra gyvenusios. Na raso laikrsciuose apie tokius vyrus, bet ten su jais gyvena atitinkamos... todel kyla tokie klausimai.

Mano exe po manes gavo panasu vyra uzsienyje... ejo atvirai i sonus, juokesi, kad krutys per mazos, prikabinejo salone didziapapiu prostituciu, o kai exe nuplese - tai dave jai i snuki "Jei pati neturi papu tai bent leisk pasigrozet kitais"

Bet exei buvo su galva negerai... SU manimi issiskyre gavo ko nusipelne.
Tai galvoju kaip jus su tokiu fruktu kartu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 19 gruodžio 2019 - 12:08
Oi Idomucia, dar LIetuvoje labai net gajus toks poziuris, kad vyras jei nemusa tai tipo ko tu dar nori? Net nesenai viena laida ziurejau per Lt tv sroves berods, kur megrina pasakoja, kad patyre is vyro psichologini , ekonomini smurta, o zurnaliste sakrastiskai taip tare, ji susigalvojo toki dalyka, kaip ekonominis smurtas, paskui klausinejo ar tave jis muse, nu ri laida buvo taip pritemta, kad tipo duurne, ko tu nuo tokio gero vyro pabegai, jis ten toks kankinys pavaizduotas, auka... tragiska...kai tai dar ir is Tv transliuojama zmonem, moterim, jaunom merginom...
Taip va moterys ir uzsileidzia ant savo galvos, jei is karto susigriebtu pacioje pradzioje tai nesitestu metu metais issidribinejimai....
Va autore jau pagrasino skyrybom, jau zmogus issigando, tik va ar bebus jegu dabar apsikeisti, tai klausimas...ir svarbiausia tikria sioje vietoje ne lakstymai i sona, bet akivaizdi nepagarba, nepagalba, rysio nebuvimas, bet tai zinoma patogu tureti namus, zmona, ta jaukuma, kur gali gristi ...
Atsakyti
As nesu pries fizini smurta. Kai kurie zmones turi psichikos problemu, o tokios tvarkomos skausmo pagalba.
Nereikia tokiu dalyku nei sureiksminti nei sumenkinti.
Ekonominis smurtas...

Dazniausia moterys isivaizduoja, kad vyras yra metalinis bankomatas, o jos yra banko korteles su neriboto pinigu isemimo galimybe. Kai pinigai uzstringa, tai bankomatas kaltinamas kad neduoda kazkokiu pinigu kuriu moteris ala nusipelne.
Tai juokinga.

Problema reikia nagrinet nuo santykiu esmes. Kokie yra susitarimai, ar is vis yra. Kai kurios moterys galvoja, kad jos tokios zavingos visiems reikalingos aplink princai o po to nuosavas vyras viska privalo vien uz tai kad jos tokios yoatingos.

Bet tie vienkartiniai pincai nori vienkartnio atlygio natura, o vyras gali troksti supratimo meiles, o ne vien lekstes sriubos po nosimi ir sekso kaip ismaldos.

Tai va ir neisku, kaip cia santykiai iki tokiu lygiu degraduoja. Normalios moterys, kurios pacios vertina dvasini artuma, meile ir atsidavima - signalus pastebetu DAUG ANKSCIAU ir bandytu spresti.
Cia gi santykiai suvaryti iki promityviausiu, taii tikrai neaisku, kas abu dalyviai, o gal visa istorija is pirsto (ne pirma ir ne paskutine butu)
Atsakyti