QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 18, 22:53)
Vyras moters nepersimesdavo ir neparsinesdavo. Tarp kitko, iki zemdirbystes atsiradimo moterys ir vyrai buvo gana lygiaverciai ("socialiai"), tik veliau moteris imta laikyti nuosavybe, priedu prie vyro.
O siaip tai atsibodai su savo cypdavatkiskais argumentais "stampo nepadejimas parodo nemokejima kurt santykiu". Gerai, kad tu mokejai suguldama iki zenatves su pijokeliu. Butum palaukus, gal blaivininka butum issirinkus,nuo kurio nebut reikeje begt i Airija su dviem mazais vaikais ant ranku. Tikras SANTUOKOS pavyzdys 🙏
Juoku nesupranti, o ir be to niekas nezino, kaip kas buvo pries 20000m.
Na taip nemoka, jeigu nesurpanta, kad normali santykiu testinumo dalis yra ju oficialus iforminimas, net gejai ir tie siekia santuoku, nes taip elementariai patogiau,del turto, palikimo, del ligu/nelaimingu atsitiku ivairiu, atsakomyebes ligonineje, jei tokios prireiktu, juk net lankyti gali neileisti ir t.t. juk oficialiai sugyventiniai vienas kitam yra svetimi zmones. Galima, aisku, eiti del visko rasyti igaliojimus pas notara, darytis testamentus ir t.t. bet ar nepaparsciau tik susituokti? Viena teisne sutartis, kuri palengvins gyvenima iv sunkiais momentais, gerai jei viskas gerai, isgyvensit abu iki gilios senatves ir numirsit ta pacia diena, o jei ne? Tik jauni vejavaikiai zmones gali svaigti, kad ai man to nereikia, kazin ar senatveje taip pat begalvosi.
O mano istoriju nekisk ir nekurk kaip cambala antroji, bedu, problemu gali visuose seimuose atsitikti ir atsitinka vienokios ar kitokios, svarbu, kaip jas isprendi.
Ziurek, ka sako zmones isgyvene santuokoje labai ilgai:" Paklausti, kokia yra ilgos ir pavydėtinai sėkmingos santuokos paslaptis, pora atviravo kai myli, visas klaidas ar nesutarimus supranti, nusileidi ir atleidi. Juk santuokiniame gyvenime būna visko."
Skaityti daugiau:
https://klaipeda.die...paslapti-944587
Jei ziuresi i seima, santuoka tik kaip i linksma, laiminga kelione, net be atsakomybes, be noro viska susitavrkyti oficialiai, kazin ar po 70 m kazka panasaus galesi svesti. Man vyras,kuris nenori vesti moters, atrodo labai jau vaikiskas, nesubrendes, jis vadinasi nenori suteikti jai saugumo, ko tiketis is tokiu santykiu perspektyvoje?
Papildyta:
QUOTE(ho-ho @ 2019 12 19, 11:56)
O jus gana jauni dar suprantu? Per mazai vyras gal dirba, kad tiek energijos dar turi?