Del ekonominio smurto, tai ten moteris buvo tik pagimdziusi ir turejo gyventi is svao santaupu, nes vyro net paketam reikedavo prasineti pinigu, as nemanau, kad tai poziuris kaip i bankomata. Zinom ageirua butu buve issaiskinti tuos dalyksu, pries vaikui gimstant.
As pires bet koki smurta , jei jau reikia smurto, tai gal geirua eiti i koki bokso ringa issikrauti? O jei norisi smurtauti pries artima savo, tai gal geriau palikti ji ramybeje, jei nebesusivaldo zmones?
Manau, jei zmones kartu tai turi stengtis, kad abiem butu gerai, o jei to nera, tai kokia tada prasme to buvimo kartu, kad paskaudinti vienas kita? mazohizmas?
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 19, 12:06)
Na supraskit, buna vyru kurie nueina i shona ar ishgeria. Bet jie elgiasi visai kitaip.
Jusiskis elgiasi kaip degradas.
Bet degradas tai visur degradas, todel kyla klausimas ka su tokiu veikete tiek metu?
Va cia yra moteru mate ivairiu vyru, bet nezinau ar su tokiu kaip jusiskis yra gyvenusios. Na raso laikrsciuose apie tokius vyrus, bet ten su jais gyvena atitinkamos... todel kyla tokie klausimai.
Mano exe po manes gavo panasu vyra uzsienyje... ejo atvirai i sonus, juokesi, kad krutys per mazos, prikabinejo salone didziapapiu prostituciu, o kai exe nuplese - tai dave jai i snuki "Jei pati neturi papu tai bent leisk pasigrozet kitais"
Bet exei buvo su galva negerai... SU manimi issiskyre gavo ko nusipelne.
Tai galvoju kaip jus su tokiu fruktu kartu
Jusiskis elgiasi kaip degradas.
Bet degradas tai visur degradas, todel kyla klausimas ka su tokiu veikete tiek metu?
Va cia yra moteru mate ivairiu vyru, bet nezinau ar su tokiu kaip jusiskis yra gyvenusios. Na raso laikrsciuose apie tokius vyrus, bet ten su jais gyvena atitinkamos... todel kyla tokie klausimai.
Mano exe po manes gavo panasu vyra uzsienyje... ejo atvirai i sonus, juokesi, kad krutys per mazos, prikabinejo salone didziapapiu prostituciu, o kai exe nuplese - tai dave jai i snuki "Jei pati neturi papu tai bent leisk pasigrozet kitais"
Bet exei buvo su galva negerai... SU manimi issiskyre gavo ko nusipelne.
Tai galvoju kaip jus su tokiu fruktu kartu
Tai as pati nesuprantu kodel as tokia nenormali viska atleidziu,nors pati nelakstay pas vyrus,işgeriu per sventes tik.
QUOTE(ho-ho @ 2019 12 19, 13:04)
Tai as pati nesuprantu kodel as tokia nenormali viska atleidziu,nors pati nelakstay pas vyrus,işgeriu per sventes tik.
o gal reiktu?

QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 18, 23:07)
teisiniai dalykai tau nieko nereiskia, reiktu pvz paveldeti nama ar buta pvz ka darytum, irodinetum, kad gyevnot kartu? ar issikraustytum, kaip stovi? gerai jei nera vaiku, o jei yra vaikai , prireikia skirtis, kaip siuo atveju velgi, gerai, jei vyras sazines neprarado, o jei kaip autores vyras, kazin , jei nebutu susituokusi ar nebutu buvusi ismesta senai is buto pvz jei jis jam priklausytu ir t.t. galimybiu begales, visu neapgalvosi is anksto.
teisiniai dalykai dar ir kitaip sprendziami, jei moteris proto turi. Jei butas vyro pries santuoka, tai vyro. Jei moteris pries santuoka buta turejo, tai butas jos. Jei po santuokos tevai savo vaikui kazka padovanojo, tai to vaiko. Paprasta? Manau, kad taip. O jei buta perka kartu, tai ir turi sutartyje tai teisiskai iforminti. O jei tik duoda pinigus, o tu sumokek ir nupirk, tai sorry, tokios durnos vistos man negaila. Vaiku buvimo atveju, alimentai priteisiami net nesusituokus, cia irgi ne problema. Jei ima paskola bustui, tai irgi teisiskai tai galima iforminti, kad ima abu, paskola duodama ir ne sutuoktiniams. Paveldejimo reikalams yra testamentas, aisku, jei turtas ne bendras.
Taip, kad nereikia prisigalvot sau problemu kur ju nera.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 19, 13:01)
Juoku nesupranti, o ir be to niekas nezino, kaip kas buvo pries 20000m.
Na taip nemoka, jeigu nesurpanta, kad normali santykiu testinumo dalis yra ju oficialus iforminimas, net gejai ir tie siekia santuoku, nes taip elementariai patogiau,del turto, palikimo, del ligu/nelaimingu atsitiku ivairiu, atsakomyebes ligonineje, jei tokios prireiktu, juk net lankyti gali neileisti ir t.t. juk oficialiai sugyventiniai vienas kitam yra svetimi zmones. Galima, aisku, eiti del visko rasyti igaliojimus pas notara, darytis testamentus ir t.t. bet ar nepaparsciau tik susituokti? Viena teisne sutartis, kuri palengvins gyvenima iv sunkiais momentais, gerai jei viskas gerai, isgyvensit abu iki gilios senatves ir numirsit ta pacia diena, o jei ne? Tik jauni vejavaikiai zmones gali svaigti, kad ai man to nereikia, kazin ar senatveje taip pat begalvosi.
O mano istoriju nekisk ir nekurk kaip cambala antroji, bedu, problemu gali visuose seimuose atsitikti ir atsitinka vienokios ar kitokios, svarbu, kaip jas isprendi.
Ziurek, ka sako zmones isgyvene santuokoje labai ilgai:" Paklausti, kokia yra ilgos ir pavydėtinai sėkmingos santuokos paslaptis, pora atviravo kai myli, visas klaidas ar nesutarimus supranti, nusileidi ir atleidi. Juk santuokiniame gyvenime būna visko."
Skaityti daugiau: https://klaipeda.die...paslapti-944587
Jei ziuresi i seima, santuoka tik kaip i linksma, laiminga kelione, net be atsakomybes, be noro viska susitavrkyti oficialiai, kazin ar po 70 m kazka panasaus galesi svesti. Man vyras,kuris nenori vesti moters, atrodo labai jau vaikiskas, nesubrendes, jis vadinasi nenori suteikti jai saugumo, ko tiketis is tokiu santykiu perspektyvoje?
Papildyta:
O jus gana jauni dar suprantu? Per mazai vyras gal dirba, kad tiek energijos dar turi?

Na taip nemoka, jeigu nesurpanta, kad normali santykiu testinumo dalis yra ju oficialus iforminimas, net gejai ir tie siekia santuoku, nes taip elementariai patogiau,del turto, palikimo, del ligu/nelaimingu atsitiku ivairiu, atsakomyebes ligonineje, jei tokios prireiktu, juk net lankyti gali neileisti ir t.t. juk oficialiai sugyventiniai vienas kitam yra svetimi zmones. Galima, aisku, eiti del visko rasyti igaliojimus pas notara, darytis testamentus ir t.t. bet ar nepaparsciau tik susituokti? Viena teisne sutartis, kuri palengvins gyvenima iv sunkiais momentais, gerai jei viskas gerai, isgyvensit abu iki gilios senatves ir numirsit ta pacia diena, o jei ne? Tik jauni vejavaikiai zmones gali svaigti, kad ai man to nereikia, kazin ar senatveje taip pat begalvosi.
O mano istoriju nekisk ir nekurk kaip cambala antroji, bedu, problemu gali visuose seimuose atsitikti ir atsitinka vienokios ar kitokios, svarbu, kaip jas isprendi.
Ziurek, ka sako zmones isgyvene santuokoje labai ilgai:" Paklausti, kokia yra ilgos ir pavydėtinai sėkmingos santuokos paslaptis, pora atviravo kai myli, visas klaidas ar nesutarimus supranti, nusileidi ir atleidi. Juk santuokiniame gyvenime būna visko."
Skaityti daugiau: https://klaipeda.die...paslapti-944587
Jei ziuresi i seima, santuoka tik kaip i linksma, laiminga kelione, net be atsakomybes, be noro viska susitavrkyti oficialiai, kazin ar po 70 m kazka panasaus galesi svesti. Man vyras,kuris nenori vesti moters, atrodo labai jau vaikiskas, nesubrendes, jis vadinasi nenori suteikti jai saugumo, ko tiketis is tokiu santykiu perspektyvoje?
Papildyta:
O jus gana jauni dar suprantu? Per mazai vyras gal dirba, kad tiek energijos dar turi?

Mes apie šeimas ar seimus kalbam?

Papildyta:
QUOTE(ho-ho @ 2019 12 19, 12:15)
Sveikutes,mano istorijos tesinys.Antradieni vyras pasikviete mane pakalbeti ir paklause tai ka darysit nusprendei?.Pasakiau kad noriu skirtis tai sako kada nesi dokumentus?Pasakiau kad kita savaite ir tada prasidejo linksmoji dali.As is sito buto neiseisiu,as tau neduosiu dukrai globos......Dar kaltino dukra vyriausia kad ji man liepe skirtis.😥Veliau apsiramine pakalbejom apie situacija jis vistiek teigia jog dabar tikrai nieko nebuvo,kiek supratau tai jau visos uzimtos buvo😁,verke atsiprasinejo.Dabar bando bendrauti, bet as dabar su juo santikiu lovoje tikrai jokiu nenoriu.Visdar jauciu skausma.Siandien buvau pas advokata tai jis man sako,jus gerai pagalvokit ar su tokiomis pajamomis jus sugebesite isgyventi ir isigyti busta ar verta skirtis.😥
Keiskite advokata ir kuo skubiau.
Vyra dabar pamatysit toki, kokio gal nematet niekada. Bus ir meilus, ir su zemem gali maisyti. Nes jis aiskiai prisiko i kelnes, kad jus rimtai. Dukros jis neprisiteis, nes negaletu tada per bobas lakstyt, juk ja priziureti reikia? O busto taip lengvai gali neapleisti. Bet gal imanoma pasidalinus gyventi, nelygu kaip jus jauciates salia jo?
QUOTE(Leksa @ 2019 12 19, 19:47)
teisiniai dalykai dar ir kitaip sprendziami, jei moteris proto turi. Jei butas vyro pries santuoka, tai vyro. Jei moteris pries santuoka buta turejo, tai butas jos. Jei po santuokos tevai savo vaikui kazka padovanojo, tai to vaiko. Paprasta? Manau, kad taip. O jei buta perka kartu, tai ir turi sutartyje tai teisiskai iforminti. O jei tik duoda pinigus, o tu sumokek ir nupirk, tai sorry, tokios durnos vistos man negaila. Vaiku buvimo atveju, alimentai priteisiami net nesusituokus, cia irgi ne problema. Jei ima paskola bustui, tai irgi teisiskai tai galima iforminti, kad ima abu, paskola duodama ir ne sutuoktiniams. Paveldejimo reikalams yra testamentas, aisku, jei turtas ne bendras.
As gi tai jau parasiau, galima mastyti apie galimus atvejus ir viska eiti forminti per notara,
O jei pvz ligoninje atsidurs, kur reanimacijoj ir reikes kazkokiu svarbiu sprendimu ir t.t. nu vienu zodziu zaiskit su notarais , igaliojimais, ir t.t. kam patinka, naslio pensijos deja, nei notarai nepades gauti

Kazin pvz ar tikrai jus abu su vyru turit testamentus, visus igaliojimus.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 19, 21:02)
Keiskite advokata ir kuo skubiau.
Vyra dabar pamatysit toki, kokio gal nematet niekada. Bus ir meilus, ir su zemem gali maisyti. Nes jis aiskiai prisiko i kelnes, kad jus rimtai. Dukros jis neprisiteis, nes negaletu tada per bobas lakstyt, juk ja priziureti reikia? O busto taip lengvai gali neapleisti. Bet gal imanoma pasidalinus gyventi, nelygu kaip jus jauciates salia jo?
Reikia ikalbet vyra vaziuot vel dirbti i AIrija, o jums kartu. Ten ir issiskirsit. Ir turta ten normaliai padalins

O cia LT matau nelabai eis pragyvent ubagyne
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 19, 21:10)
As gi tai jau parasiau, galima mastyti apie galimus atvejus ir viska eiti forminti per notara,
O jei pvz ligoninje atsidurs, kur reanimacijoj ir reikes kazkokiu svarbiu sprendimu ir t.t. nu vienu zodziu zaiskit su notarais , igaliojimais, ir t.t. kam patinka, naslio pensijos deja, nei notarai nepades gauti
ir atveju belekokiu gali irgi buti gyvenime, nenumatytu....man tai siek tiek vaikiska atrodo, norisi visgi teisiskai viska tvakringai daryti, bet bijoma susituokti. Man visgi atrodo daug paparsciau susituokti, viena sutartis apima visus galimus atvejus . Problemu tikrai yra daugiau susidaryti n dokumentu atnaujinti nuolat pas notarus, jei reikia, bandyti numatyti iv situacijas, nei paparsciausiai nueiti ir susituokti, man tai cia kaip tik sau probelmu prisidarymas.

va va. Aš irgi buvau šalininkė nesituokti, nes mėgstu nevaržymus, bet... kai pagalvoji, nu maža ką, gali gi ir vyro giminėms protas susisukti (tuo atveju, sakykime, jei jaunas numirtų). Ot sugalvotų, kad partnerė nutručijo ir ką tu jiems? Taigi kas uždraus tada net iš laidotuvių varyti, pinigus iš jo sąskaitų ištuštinti ir t.t.? Po to įrodinėk, prašyk kaimynų liudyt, kad tikrai n metų gyvenom.
kam tos papildomos bėdos, kai jų ir taip užtenka?
Nu Monteverte tikiu,, bet lutuke tai tikrai ne del to zenijosi 
Ale ka tu tiek vyro tevukam prisidirbus, kad net i laidotuves neileistu?

Ale ka tu tiek vyro tevukam prisidirbus, kad net i laidotuves neileistu?

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 19, 22:26)
va va. Aš irgi buvau šalininkė nesituokti, nes mėgstu nevaržymus, bet... kai pagalvoji, nu maža ką, gali gi ir vyro giminėms protas susisukti (tuo atveju, sakykime, jei jaunas numirtų). Ot sugalvotų, kad partnerė nutručijo ir ką tu jiems? Taigi kas uždraus tada net iš laidotuvių varyti, pinigus iš jo sąskaitų ištuštinti ir t.t.? Po to įrodinėk, prašyk kaimynų liudyt, kad tikrai n metų gyvenom.
Labai labai daug bedu gali kilti, kuo daugiau gyveni, tuo daugiau susiduri, jauniem tikrai ne tas galvoje buna.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 19, 23:18)
O ar as sakiau, kad del to as zenyjausi? Paprasciausiai tai buvo naturalus santykiu pratesimas,ilgai draugavom, vyras pasipirso ir jau abu jautem arba turim kurti seima, susituokti arba issiskirti, nes taip tampytis man tai nepriimtina.

Kiek tas ilgai?
QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 19, 23:43)
Kiek tas ilgai?
ir vel manes klausi?