Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo uzbaigimo menas (Visiška blevyzga)

Ne - tema ne apie savizudybe. Mastai kaip prastai programuotas dirbtinis intelektas (domiuosi). Nera strukturos, vertybiu skales. Mane tiesiog sudomino, kaip cia galejo issivystyti toks variantas.

O kas minejo kad esu gerai suprogramuota? :P

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 18:35)
O kas minejo kad esu gerai suprogramuota? tongue.gif

Tai paremontuok save. Patobulink softa galvoje. Vis idomus uzsiemimas.
paskui pagalvok, kaip galetum uzdirbti babkiu ar susirasti kazka kas uzdirba ir dar geras zmogus
Atsakyti

Tai paremontuok save. Patobulink softa galvoje. Vis idomus uzsiemimas.
paskui pagalvok, kaip galetum uzdirbti babkiu ar susirasti kazka kas uzdirba ir dar geras zmogus

Jau ne karta minejau kad pinigai nera aktualus man :huh2:

Ne is pinigu laime susideda.

Ju reikia tam kad isgyventume.

Esu maciusi kaip zmones uzdirbineja pinigus visa gyvenima, bet jie nera laimingi nors ju ir turi, nes paprasciausiai juos kaupia ir tiek, vaikai uzauga be tevu ir pns vien per verslus ar dar ka. Nenoriu i toki sh isivelti :)

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 19:06)
Jau ne karta minejau kad pinigai nera aktualus man huh.gif

Ne is pinigu laime susideda.

Ju reikia tam kad isgyventume.

Esu maciusi kaip zmones uzdirbineja pinigus visa gyvenima, bet jie nera laimingi nors ju ir turi, nes paprasciausiai juos kaupia ir tiek, vaikai uzauga be tevu ir pns vien per verslus ar dar ka. Nenoriu i toki sh isivelti smile.gif

Aisku, kad taip, bet nemanau, kad turi pinigu, o jei turi tai gal pabandyk keliauti jachta apie pasauli.

Kad uzdirbti pinigus galima dirbti idomu ir naudinga darba, beet aisku reikia mokintis...

Papildyta:
Autore panasiai masto, kaip MB... nemato prasmes. Viskas atsibodo...
Atsakyti

Aisku, kad taip, bet nemanau, kad turi pinigu, o jei turi tai gal pabandyk keliauti jachta apie pasauli.

Kad uzdirbti pinigus galima dirbti idomu ir naudinga darba, beet aisku reikia mokintis...

Pinigu turiu kaip paprastas ir normalus zmogus, zinoma gal superautomobilyje verkti butu smagiau, bet tai tik laikini malonumai.

Cia tik priedanga, nes i uzpakali nesulysi, dirbti reikia antrai busi nevalges, todel zmones ir iesko darbu kurie labiau prie sirdies. Bet atvirai ar dirbti smagu? Gal kitas per ta laika nuvaziaves prie juros protreta geriau nutapytu..

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 18:01)
Ha, cia isvis kitokia tema, apie seksa ar kazka "neskaiciau iki galo" mano tai apie savizudybe.. ir isvis nieko bendro nera, galima net rasymo stilius palyginti ir panasias smulkmenas biggrin.gif Ir seip matosi kad jauna esu, kiti nariai net 16-mete mane palaike wub.gif. Seip suprantu LUTUKE.. Meile be atsako labai skausmingas dalykas  rolleyes.gif 
</p>

kokia meile be atsako, ka cia nusisnekkejai?
Papildyta:
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 19:06)
Jau ne karta minejau kad pinigai nera aktualus man huh.gif
</p><p>Ne is pinigu laime susideda.
</p><p>Ju reikia tam kad isgyventume.
</p><p>Esu maciusi kaip zmones uzdirbineja pinigus visa gyvenima, bet jie nera laimingi nors ju ir turi, nes paprasciausiai juos kaupia ir tiek, vaikai uzauga be tevu ir pns vien per verslus ar dar ka. Nenoriu i toki sh isivelti smile.gif
</p>

klausiau tai kas tau ta laime?

ir kada spejai per savo trumpa gyvenima sitai pamatyti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 18:24)
kokia  meile be atsako, ka cia nusisnekkejai?
Papildyta:

Pas Netikra Pasauli superinis humoro supratimas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 19:25)
Pas Netikra Pasauli superinis humoro supratimas biggrin.gif .

kaip ir pas tave, matau viena kita suprantat unsure.gif tamstai senai laikas laikas pas psichiatrus, ne pas psichologus jau, bet kas tave ten nuve,s juk pati tai neisi, sveika sau atrodai, prisiskiedusi cia tiek forume, negeda?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 19:17)
kaip MB... nemato prasmes. Viskas atsibodo...

Gal todel kad per dienas nieko neveikia. Pats rasei ka daro- miega valgo, skrolina plansete ir ziuri tv. Tu dar apsimeti kad dirbi kazka, nors irgi SM mirksti vis. Tai is kur pas jus orasme gali but...
Atsakyti

kokia meile be atsako, ka cia nusisnekkejai?
Papildyta:
klausiau tai kas tau ta laime?

ir kada spejai per savo trumpa gyvenima sitai pamatyti?

Nesijaudink, esu bendravusi su labai daug zmoniu, nesvarbu kad esu jauna. Bet realiai net nereikia su niekuo bendrauti kad tai pamatytum, uztenka tik aplinkui apsizvalgyti :)

P.S. Del meiles tai cia pokstas buvo, tik tiek kad labai jau sureiksminai tai, todel pakartosiu "MEILE BE ATSAKO" xD

Kas tai laime? Nezinau, jei zinociau kas ta leime cia nebuciau temos sukurusi ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NetikrasPasaulis: 25 liepos 2019 - 18:38

kaip ir pas tave, matau viena kita suprantat unsure.giftamstai senai laikas laikas pas psichiatrus, ne pas psichologus jau, bet kas tave ten nuve,s juk pati tai neisi, sveika sau atrodai, prisiskiedusi cia tiek forume, negeda?

Isvis galetum paaiskinti kaip atrodo sveikas zmogus tavo supratimu :)))

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 18:27)
kaip ir pas tave, matau viena kita suprantat  unsure.gif tamstai senai laikas laikas pas psichiatrus, ne pas psichologus jau, bet kas tave ten nuve,s juk pati tai neisi, sveika sau atrodai, prisiskiedusi cia tiek forume, negeda?

As neturiu ko gedytis - sm nariu vaiku " k*rvinykais " nevadinu, moteris, vartojancias kt " paleistuvem" irgi nevadinu. Kosmetika nailudojancias " kompleksuotomis" irgi nevadinu.
Visu kitu, su kuriom tu nesugebi bendraut" neeinanciom suvokti" irgi nevadinu.
O tu vadini. Tai ar tau negeda? A?
Joa, kai man pvz koks garbingas narys ( pvz is Sviesos, kokia Aineja, Moonte ar ta pati Mylimuke) pasakys kad man kreiptis i psichiatra - tikrai susimastysiu.
Atsakyti