Ne - tema ne apie savizudybe. Mastai kaip prastai programuotas dirbtinis intelektas (domiuosi). Nera strukturos, vertybiu skales. Mane tiesiog sudomino, kaip cia galejo issivystyti toks variantas.
O kas minejo kad esu gerai suprogramuota?
Tai paremontuok save. Patobulink softa galvoje. Vis idomus uzsiemimas.
paskui pagalvok, kaip galetum uzdirbti babkiu ar susirasti kazka kas uzdirba ir dar geras zmogus
Jau ne karta minejau kad pinigai nera aktualus man
Ne is pinigu laime susideda.
Ju reikia tam kad isgyventume.
Esu maciusi kaip zmones uzdirbineja pinigus visa gyvenima, bet jie nera laimingi nors ju ir turi, nes paprasciausiai juos kaupia ir tiek, vaikai uzauga be tevu ir pns vien per verslus ar dar ka. Nenoriu i toki sh isivelti
Aisku, kad taip, bet nemanau, kad turi pinigu, o jei turi tai gal pabandyk keliauti jachta apie pasauli.
Kad uzdirbti pinigus galima dirbti idomu ir naudinga darba, beet aisku reikia mokintis...
Pinigu turiu kaip paprastas ir normalus zmogus, zinoma gal superautomobilyje verkti butu smagiau, bet tai tik laikini malonumai.
Cia tik priedanga, nes i uzpakali nesulysi, dirbti reikia antrai busi nevalges, todel zmones ir iesko darbu kurie labiau prie sirdies. Bet atvirai ar dirbti smagu? Gal kitas per ta laika nuvaziaves prie juros protreta geriau nutapytu..
kokia meile be atsako, ka cia nusisnekkejai?
Papildyta:
klausiau tai kas tau ta laime?
ir kada spejai per savo trumpa gyvenima sitai pamatyti?
Nesijaudink, esu bendravusi su labai daug zmoniu, nesvarbu kad esu jauna. Bet realiai net nereikia su niekuo bendrauti kad tai pamatytum, uztenka tik aplinkui apsizvalgyti
P.S. Del meiles tai cia pokstas buvo, tik tiek kad labai jau sureiksminai tai, todel pakartosiu "MEILE BE ATSAKO" xD
Kas tai laime? Nezinau, jei zinociau kas ta leime cia nebuciau temos sukurusi ;)
kaip ir pas tave, matau viena kita suprantat
tamstai senai laikas laikas pas psichiatrus, ne pas psichologus jau, bet kas tave ten nuve,s juk pati tai neisi, sveika sau atrodai, prisiskiedusi cia tiek forume, negeda?
Isvis galetum paaiskinti kaip atrodo sveikas zmogus tavo supratimu ))