Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo uzbaigimo menas (Visiška blevyzga)

Nesusiduriu as UK su jokiais lietuviais. Nesamone toks teiginys.
As jau sakyciau kad UK tai antras Pakistanas, Indija ar Afrika.

tai tavo teiginys nesamone, daug lietuviu UK, jei tu nesutinki tai nereiskia kad ju ten nera ar yra labai mazai.

Taip daug visokiu toj UK kaip romunu ir pns. Bet tikrai ne Pakistanas ar Afrika, aisku link Londono gal yra, bet daugiausia tai romonu ir lenku.

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 22, 20:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72472480" data-time="1563816503"><div><p>Koks nicas buvot anksciau?</p></div></blockquote><p>Sitas
</p>

bet kad netikras smile.gif
Atsakyti

Nors tai neskirta man, bet noreciau pasakyti.. Cia ju duona, 5 darbo dienos per savaite, visada pilna zmoniu, nemanau kad jiems labai smagu gilintis i kiekviena.. galbut kazkam padeda ir kazkam to uztenka.. Bet kur rimtesne problema iskarto buna skiriami vaistai nors nezinau kaip tai vyksta.. Mano atveju jei as isipasakociau mane ne vien prikimstu vaistu bet dar ir tarp baltu sienu iki gyvenimo galo uzdaryti, bet kartais ir pagalvoju kad taip butu ir geriau.

Paichologu darbas ir yra gilintis. Bet ne tam, kad jus paguosti. Ju darbas yra ismokyti jus padeti sau. Suprasti save. Pazinti.

Vaistai nuo depresijos padeda pereiti i toki lygi, kad jus galetumete funkcionuoti, lankyti psichoterapija ir sveikti.

As tai siaip pasakysiu paprastai, kad esate pati atsakinga uz savo gyvenima. Blogas, ar geras jis bus, priklausys nuo jusu. Psichologai, psichiatrai gali tik padeti, bet kartais ta pagalba buna pakankamas spyris, po kurio galima kapstytis paciam. 

Atsakyti

bet kad netikras smile.gif

Kas su tuo nick negerai? Isviso pirma karta as cia uzsiregistravau.

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 24, 16:43)
Antra Lietuva ta Anglija biggrin.gif aisku link Airijos ir Skotijos reikalai truputi geresni.
</p><p>Tai kad as neturiu tos puikybes, esu paprasta kaip pelyte po sluota..
</p>

tai taip ir nesupratau, kam paminejai Anglija, kai snekejau apei Airija, taigi tai visai skirtingos salys smile.gif ir prie ko cia Skotija dabar ji is vis kitoj saloj smile.gif Visuose salyse savo minusai ir pliusai, bet airiai tikrai gana draugiski zmones.

aha matom lotuliukas.gif
nepergyvenk visi jos turim, tik kai tiek kritikuoji pasauli, pasiuliau paisziureti i savo vidu, o nuo saves nepabegsi, net jei i kita pasauli begtum lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 24, 18:31)
tai tavo teiginys nesamone, daug lietuviu UK, jei tu nesutinki tai nereiskia kad ju ten nera ar yra labai mazai.
Taip daug visokiu toj UK kaip romunu ir pns. Bet tikrai ne Pakistanas ar Afrika, aisku link Londono gal yra, bet daugiausia tai romonu ir lenku.

buvusi?

Manau Idomucia turejo omenyje, kad su bendru gyventoju kiekiu, lietuviu labai nedidelis procentas.

Papildyta:
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 24, 22:54)
Kas su tuo nick negerai? Isviso pirma karta as cia uzsiregistravau.
</p>

gal turima omenyje, kad nike zodis netikras ? biggrin.gif

o kokios pas tave svajones, ko noretum is gyvenimo, kad pasijaustum laiminga? ir su kokiom problemom susiduri, kad taip blogai jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 24 liepos 2019 - 23:21
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 24, 22:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72473602" data-time="1563984391"><div><p>bet kad netikras vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kas su tuo nick negerai? Isviso pirma karta as cia uzsiregistravau.
</p>

zinom mes cia tokiu pirmu kartu jau ne viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 25, 10:18)
zinom mes cia tokiu pirmu kartu jau ne viena smile.gif

man irgi primine emsio lygio tema biggrin.gif is vis kazkaip pasirode, kad ne moteris, o vyras raso, kazkodel. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 12:47)
man irgi primine emsio lygio tema  biggrin.gif is vis kazkaip pasirode, kad ne moteris, o vyras raso, kazkodel.  unsure.gif

O kas tau blogai? Kaip tik turetum dziaugtis kad net jei kazkas ir siaip susikure tema is neturejimo kas veikt tai su tavim sneka.
Atsakyti

Oj kokie jus naivus visi, kaip kokie vaikai. O seip del idomumo pasidalinkit ta tema kur galvojat kad as ten buvau, butu idomu paskaityti :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 16:15)
<p>Oj kokie jus naivus visi, kaip kokie vaikai. O seip del idomumo pasidalinkit ta tema kur galvojat kad as ten buvau, butu idomu paskaityti rolleyes.gif
</p>

Nekreipk demesio, lutuke yra tokia biski ku ku.
Jei nori pazvengt, ateik i gretutine tema " kur ieskoti vyro" biggrin.gif .

O siaip tai ta emsio tema cia biggrin.gif
https://www.supermam...owtopic=1045163
Bet anas tiek lutukei istrigo, kad ana ir jo fotkes issisaugojo ir neikaip jo pamirst negali - visur jai jis rodosi.
As va irgi tuo emsiu buvau😂😂.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 liepos 2019 - 16:39

Nekreipk demesio, lutuke yra tokia biski ku ku.
Jei nori pazvengt, ateik i gretutine tema " kur ieskoti vyro" biggrin.gif.

O siaip tai ta emsio tema cia biggrin.gif
https://www.supermam...owtopic=1045163
Bet anas tiek lutukei istrigo, kad ana ir jo fotkes issisaugojo ir neikaip jo pamirst negali - visur jai jis rodosi.
As va irgi tuo emsiu buvau😂😂.

Ha, cia isvis kitokia tema, apie seksa ar kazka "neskaiciau iki galo" mano tai apie savizudybe.. ir isvis nieko bendro nera, galima net rasymo stilius palyginti ir panasias smulkmenas :D Ir seip matosi kad jauna esu, kiti nariai net 16-mete mane palaike :wub:. Seip suprantu LUTUKE.. Meile be atsako labai skausmingas dalykas  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 18:01)
mano tai apie savizudybe..

Ne - tema ne apie savizudybe. Mastai kaip prastai programuotas dirbtinis intelektas (domiuosi). Nera strukturos, vertybiu skales. Mane tiesiog sudomino, kaip cia galejo issivystyti toks variantas.

Atsakyti