Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo uzbaigimo menas (Visiška blevyzga)

QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 19:36)

<p>Nesijaudink, esu bendravusi su labai daug zmoniu, nesvarbu kad esu jauna. Bet realiai net nereikia su niekuo bendrauti kad tai pamatytum, uztenka tik aplinkui apsizvalgyti smile.gif</p>
<p>P.S. Del meiles tai cia pokstas buvo, tik tiek kad labai jau sureiksminai tai, todel pakartosiu "MEILE BE ATSAKO" xD
Kas tai laime? Nezinau, jei zinociau kas ta leime cia nebuciau temos sukurusi ;)</p>

tu pati supratai ka cia surasei? as ir klausiau kodel man pripaisiai kazkokia meile be atsako? pradesi tiketi cambalos pezejimui tai sunkiai susisnekesim. mirksiukas.gif

Klausiau taves kas TAU yra laime, o ne laime aplamai. Kiekvienas iznom, kas mus dziugina, daro laimingus.

ps kazkaip neatrodo, kad butum jauna, bet cia siaip nelabia ir svarbu is tikruju.
Papildyta:
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 19:39)
Isvis galetum paaiskinti kaip atrodo sveikas zmogus tavo supratimu smile.gif))
</p>

Pirmiausia nerasantis menesiu menesiais prisigalvotu nesamoniu apie kitus zmones. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 19:41)
As neturiu ko gedytis - sm nariu vaiku " k*rvinykais " nevadinu, moteris, vartojancias kt " paleistuvem" irgi nevadinu. Kosmetika nailudojancias " kompleksuotomis" irgi nevadinu.
Visu kitu, su kuriom tu nesugebi bendraut" neeinanciom suvokti" irgi nevadinu.
O tu vadini. Tai ar tau negeda? A?
Joa, kai man pvz koks garbingas narys ( pvz is Sviesos, kokia Aineja, Moonte ar ta pati Mylimuke) pasakys kad man kreiptis i psichiatra - tikrai susimastysiu.

o vargeli tu vargeli, tu pati sau dar neatsibodai su savo iskrypusiu ikyriu charakteriu?
net jauciu neisivaizduoji kaip apgailetinai tokie postai tavo man atrodo, jau sia tema pasiruosusi susikti? nu visuose darai ta pati, dabar perpasakok is naujo visas savo haliucinacijas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 19:05)
tu pati supratai ka cia surasei? as ir klausiau kodel man pripaisiai kazkokia meile be atsako? pradesi tiketi cambalos pezejimui tai sunkiai susisnekesim. mirksiukas.gif

Klausiau taves kas TAU yra laime, o ne laime aplamai. Kiekvienas iznom, kas mus dziugina, daro laimingus.

ps kazkaip neatrodo, kad butum jauna, bet cia siaip nelabia ir svarbu is tikruju.
Papildyta:

Pirmiausia nerasantis menesiu menesiais prisigalvotu nesamoniu apie kitus zmones.  mirksiukas.gif
Papildyta:

o vargeli tu vargeli, tu pati sau dar neatsibodai su savo iskrypusiu ikyriu charakteriu?
net jauciu neisivaizduoji kaip apgailetinai tokie postai tavo man atrodo, jau sia tema pasiruosusi susikti? nu visuose darai ta pati, dabar perpasakok is naujo visas savo haliucinacijas.... doh.gif

Visi sm zino tavo nukvakima. Nersi visas temas, kur nk nenutuoki
Eik savo vaiku zeet. Jiems paauglystej labai mamos truksta. I tu ta laika sm visa palieki..
Ar kazkam ( apart montvertes) idomu ka tu rasai? biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 25 liepos 2019 - 19:26

Nesipykim, geriau gyvenkim draugiskai ir harmonijoje, asmeniskai nieko nenorejau izeisti, gal kazkiek pajuokavau ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 20:21)
Visi sm zino tavo nukvakima. Nersi visas temas, kur nk nenutuoki
Eik savo vaiku zeet. Jiems paauglystej labai mamos truksta. I tu ta laika sm visa palieki..
Ar kazkam ( apart montvertes) idomu ka tu rasai? biggrin.gif .

tu nesijausk nuskriausta, bet sioje temoje netaskainesiiu tau, nes vel susiksi eiline tema su savo haliucinacijom.
Papildyta:
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 20:26)
<p>Nesipykim, geriau gyvenkim draugiskai ir harmonijoje, asmeniskai nieko nenorejau izeisti, gal kazkiek pajuokavau ir tiek.
</p>

tu nepergyvenk, niekas cia nesipyksta ir manes tikrai neizeidei, tik cambalos tos nesamones jau tiek pabode, kad jau nebejuoking air nebeidomu, narstyti jos psamones fantaziju vingius. Tai geriau parasyk , ka apie save. Tai kas domina gyvenime? ar niekas nedomina? kazka parasyk daugiau ir placiau is kru ta sidealizmas, kodel nori, kad visi geri zmones butu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 19:29)
tu nesijausk nuskriausta, bet sioje temoje netaskainesiiu tau, nes vel susiksi eiline tema su savo haliucinacijom.

Tu gi jauties nuskriausta, nes nauj7em/ seniem baujiem tave pristatau.
Zmones - bekit nuo lutukes/ ubuntes/ sani.
Moteris neturi su kuo bendraut, vienintelis bendravimas - sm - audzia paklides, raso temilose kur nieko nesupranta. Vargse, demesio stokojanti moteris.
Pleas, nekomentuok manes
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 19:25)
Pas Netikra Pasauli superinis humoro supratimas biggrin.gif .

nes visus cia jau zino, o tu kukushka nesusivoki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 25, 19:41)
As neturiu ko gedytis - sm nariu vaiku " k*rvinykais " nevadinu, moteris, vartojancias kt " paleistuvem" irgi nevadinu. Kosmetika nailudojancias " kompleksuotomis" irgi nevadinu.
Visu kitu, su kuriom tu nesugebi bendraut" neeinanciom suvokti" irgi nevadinu.
O tu vadini. Tai ar tau negeda? A?
Joa, kai man pvz koks garbingas narys ( pvz is Sviesos, kokia Aineja, Moonte ar ta pati Mylimuke) pasakys kad man kreiptis i psichiatra - tikrai susimastysiu.

ne karta rase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 25, 20:45)
Papildyta:

nu ir ka su ta psiche daryti? doh.gif ir sita tema sugadins unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 liepos 2019 - 19:47
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 25, 19:29)

Tu gi jauties nuskriausta, nes nauj7em/ seniem baujiem tave pristatau.
Zmones - bekit nuo lutukes/ ubuntes/ sani.
Moteris neturi su kuo bendraut, vienintelis bendravimas - sm - audzia paklides, raso temilose kur nieko nesupranta. Vargse, demesio stokojanti moteris.
Pleas, nekomentuok manes
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 25, 19:45)
Papildyta:

Pirma pastebejau, kad senas narys, senmerge 4u.gif
Atsakyti

Pirma pastebejau, kad senas narys, senmerge 4u.gif

Man dabar juoktis norisi tikrai. As realiai nesuprantu kaip jus tokie akli galite buti.. Vienas pakiso kazkokia kvaila minti, va "FAKE" ir visi is paskos..
Ar nematot skirtumo tarp minciu destymo? Rislaus kalbejimo skirtumo - siuo atveju rasymo. Tuo labiau apie gramatika net nekalbesiu.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 25, 19:27)
Gal todel kad per dienas nieko neveikia. Pats rasei ka daro- miega valgo, skrolina plansete ir ziuri tv. Tu dar apsimeti kad dirbi kazka, nors irgi SM mirksti vis. Tai is kur pas jus orasme gali but...

Darbiniai arkliai ir jauciai sunkiai dirba - manai tai laime?

MB turi ka dirbti, reikia islipti is lovos nueiti i tuoleta pasidaryti kava... vakare vel atvirkscia tvarka...
Jei kur iseina tai sprendzia [roblema ka cia apsirengti kuo pasipuosti. Reikia valgyt pietu ka pasidaryt... Anksciau saket kad ji verge... dabar - kad nieko neveikia.
Sunku suprasti
Papildyta:
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 21:15)
Man dabar juoktis norisi tikrai. As realiai nesuprantu kaip jus tokie akli galite buti.. Vienas pakiso kazkokia kvaila minti, va "FAKE" ir visi is paskos..

Ne visi.
man nera skirtumo, senas naujas... skirtumai kitur, problemos prasideda, kai istorija pradeda nesiristi. Visos netikros istorijos nuo kazkurio momento pradeda nesiristi.
Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 20:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72474203" data-time="1564077360"><div><p>Pirma pastebejau, kad senas narys, senmerge vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Man dabar juoktis norisi tikrai. .. Vienas pakiso kazkokia kvaila minti, va "FAKE" ir visi is paskos..

</p>

Oi, lutuke is paalskos. Bet kokios minties.Nuo medicinos iki skrydzio i Marsa. Visur paklodes...
Gal ir ja, moteryte reik suprast - vyras paliko, nebeistvere, grizta savaitgaliais pas vaikus. Lutukei lb vienisa...
Nee cia nk is paskos. Yra dvi " dauztos" lutuke 8r turi ji dar savo drauge - mintaverte.

P.s. kam pasakoju, jei viska zinai? 🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 21:15)
Ar nematot skirtumo tarp minciu destymo? Rislaus kalbejimo skirtumo - siuo atveju rasymo. Tuo labiau apie gramatika net nekalbesiu.
</p>

Man asmensikai visai neidomu, fake ar nefake, bet pradzia temos buvo tokia dramatiska ir viskas issiseme? galima iv temom sneketis, kad ir apie gyvenimo prasme, zmoniu prigimti, nora nenora mirti, bet tai jei tik idomu konkreciai nusizudymo budai, tai nelabai ka pridiskutuosi, nemanau, kad kas cia bande ir galetu pasidalinti patirtim.

Kaip Idomucia gerai pasake, turi ristis kazkas.

skirtumu nuo ko turim matyti?

bet,kad jums juokas ima gal gerai, nesenai zudytis norejot? vis kokia is sio forumo nauda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 25 liepos 2019 - 21:18