QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 26, 01:20)
Gal ir noretusi.. Bet pirma reikia rasti zmogu su panasiu vidumi kaip ir mano pacios, ir ta meile yra sunkus reikalas, na taip malonu, bet isimyleti yra sunku. Nepapasakosiu situo reikalu daug nes nelabai as ja ir pazinus esu. Seima gerai.. Bet buna kad ir stipriausia seima subireja. Vien tokia mintis gazdina bet tai "realybe".
Nieko neturiu, nei seseru ar broliu, neegzistuoja tai net neuzsiminiau.
O man zeme kaip pragaras, toks jausmas kad mus visus nusidejelius nusiunte cia atlikti bausme, ateme atminti kad galetume atlikti bausme, jog negriztume anksciau laiko..
Na taip aisku rasti reikia, o ka nesinori nei pameginti? kartais nei ieskot nereikia, tave pacia tranda

isymyleti tikrai nesunku, va ta meile auginti, islaikyti ,tobuleti kartu poroje, va tai sunku, bet tuo paciu ir idomu ir taip atrandi gyevnimo prasme per augima, pvz sunku dara tureti auginti , pirziureti , bet kaip skanu paskui vaisius valgyti

svarbiausia ne kazka tobulo sau susirasti, o moketi santykiu skurti ir augti santykiuose, dauguma zmoniu mums poras tinka, tik issirenkam viena ir su juo kuriam kazka, ka mokam ir norim, seimos nesubyra pacios, zmone snemoka ju kurti ir ardo, sako griauti lengviau , nei statyti.
O kodel pas tave tiek daug baimiu, kazkas bloga atsitiko?
bet jei nezinai net tevo ir kur jis tai kaip gali buti garantuota, kad nera seseru ar broliu?

o tai mama irgi neturejo nei broliu , nei seseru ir seneliu nezinai nei vienu, tetis irgi vienas?
Tai tai nesiskiria nuo to ka as pasakiau, tai ir vadinasi augti, tobuleti, kad nebedaryti nusikaltimu, nes jei neismoksim pamoku, tai niekas niekur kitur ir nepriims auksciau, nebent zemiau i dar didesnius pragarus. Bet siapi viskas daznai buna musu porto zaidimai, kas ta realybe is vis? musu isivaizdavimas kazko, vienaip kazka matom su viena patirtim, kitaip su kita....