Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo uzbaigimo menas (Visiška blevyzga)

Jei kas noretu atsikasti, atsikastu, neimanoma buti anonimu internete, nebent ten esi super aukstos klases hakeris.

Na taip galetu, bet kam isvis to reiktu? Svaistyti mokesciu moketuju pinigus, kuriuos geriau sau i kisene nuplauti.

Antra, mane rastu negyva, pripazintu savizudybe, ieskotu artimuju - draugu (kuriu nera) arba jie nieko nezino.

Trecia, palaidotu uz mokesciu moketuju pinigus, viskas. The End.

As zinau kad nei vienas nemire.. Ir suvokiu kad man pasakys tik teoriskai, bet as to ir ieskau.. (Bet as cia pati kalta, nes nemoku bendrauti su zmonemis ar tai uzduoti rislu klausima)

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 25, 22:53)
<p>Nekalbekit apie sita zmogu.. tegu ilsisi ramybeje.. Jis pasirinko labai skaudzia mirti, jis labai drasus buvo.
As taip neistengciau..
</p>

Tai jo, tegu ilsisi ramybej. Nebut debilu komentatoriu - nebutu iki to daejes. Jam norejisi " irodyt"...
Bet kaip kazi jauciasi tokie " laido riteriai ubunciai" kai komentuoja beli pirstais klava be jokioos atsajomybes minkyt...?
Atsakyti

Bandau patiket tema 4u.gif. Nebandei tevo ieskot per " Paieskos tarnyba?".

Ne, bet ir per televizija neieskociau. Tuo labiau neturiu apie ji jokios informacijos iskaitant ir varda.

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 26, 00:07)
Na taip galetu, bet kam isvis to reiktu? Svaistyti mokesciu moketuju pinigus, kuriuos geriau sau i kisene nuplauti.
Antra, mane rastu negyva, pripazintu savizudybe, ieskotu artimuju - draugu (kuriu nera) arba jie nieko nezino.
Trecia, palaidotu uz mokesciu moketuju pinigus, viskas. The End.
As zinau kad nei vienas nemire.. Ir suvokiu kad man pasakys tik teoriskai, bet as to ir ieskau.. (Bet as cia pati kalta, nes nemoku bendrauti su zmonemis ar tai uzduoti rislu klausima)
</p>

cia zinutes, patarimai kaip nusizudyti gali uztraukti byla, vien uz keiksmus dabar zmones teisia, nebutina kad kas nusizudytu, uztenka cia paziureti rasancio IP.

cia ne esme kaip suformuluosi klausima, atsakymo i ji nera, ar pvz zinai kas laukia po mirties, gal ten tokios kancios nusizudzius, kad tos fizines mirstant atrodys tik juokas?
Atsakyti

Tai jo, tegu ilsisi ramybej. Nebut debilu komentatoriu - nebutu iki to daejes. Jam norejisi " irodyt"...
Bet kaip kazi jauciasi tokie " laido riteriai ubunciai" kai komentuoja beli pirstais klava be jokioos atsajomybes minkyt...?

Jie negalvoja paprasciausiai, galbut nieko ir nejaucia, cia yra nenaujiena..Tuo labiau jei pamate per tel ekrana.. nemanau kad susitraumoja.. Ir tie ivairiu rusiu live.. Kokia bjauri funkcija .. Tas FB , ten patyciu platforma..

Atsakyti

cia zinutes, patarimai kaip nusizudyti gali uztraukti byla, vien uz keiksmus dabar zmones teisia, nebutina kad kas nusizudytu, uztenka cia paziureti rasancio IP.

cia ne esme kaip suformuluosi klausima, atsakymo i ji nera, ar pvz zinai kas laukia po mirties, gal ten tokios kancios nusizudzius, kad tos fizines mirstant atrodys tik juokas?

Labai jau nori mane isgasdinti matau.. Bet tureciau pritarti tau istikro, vien del kitu geroves.
O jei mire busim tik kokia energija? Sakykim sklandysim tik, nebus nei rojaus ar pragaro? Nejausime skausmo, ar tai net neturesime suvokimo ar minciu, kol busim pakviesti sukurti nauja gyvybe..
Na o jei bus skausmas, na tada ka jau padarysiu :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NetikrasPasaulis: 25 liepos 2019 - 23:21
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 26, 00:20)
<p>Labai jau nori mane isgasdinti matau.. Bet tureciau pritarti tau istikro, vien del kitu geroves.

O jei mire busim tik kokia energija? Sakykim sklandysim tik, nebus nei rojaus ar pragaro? Nejausime skausmo, ar tai net neturesime suvokimo ar minciu, kol busim pakviesti sukurti nauja gyvybe..

Na o jei bus skausmas, na tada ka jau padarysiu rolleyes.gif</p>

tikrai neturiu tikslo isgasdinti, bet maciau Lietuvoje kelias bylas zmonem vien uz komentarus internete fb , po dienrasciais, tai nezinai , kam kas uzplauks ir kas nores ka nuteisti, kartais net sufabrikuojama.

tai va ka ir sakau nezinom kaip kas bus 100 proc, galiu aprasyti, tik savo tikejima, manau, kad mes pirmiausia esam dvasines butybes, ir tik turim si kuna, kaip skafandra koki gyventi sioje zemeje, panasiai kaip kine Avataras, o kaip buna po mirties, tai priklauso nuo to, kaip nugyveni si gyvenima, jei gerai, sazinigai, jei nepridarai daug blogio, tai ir buna gal lengva bus ir lauksim , kol vel gimsim arba eisim i aukstesnius sluoksnius, buvius, o, jei nutrauki gyvybe, tai tada jau ir kancios dvasines ir kazin ar galima bus isikunyti ar vel evoliucija reiks pradeti nuo bakterijos lygio ir vel pereiti visas kancias....

Cia gal kaip noras pabegti is mokyklos is pamokos, is kontrolinio, tik ar toli nubegam?
zeme man kaip vieta kazka ismokti, patobuleti, yra cia visko ir geru ir blogu dalyku, reikia atsirinkti.

O tu pvz nezinai gal turi seseru, broliu? nors nezinau man gyvenime vyras artimiausias zmogus, dabar ir vaikai, nors su sese gerai sutariam, bet kai sukuri savo seima, ji tampa tavo branduoliu.
O tau nesinori sutikti vyro, pamilti?

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 26, 00:08)
Bet kaip kazi jauciasi tokie " laido riteriai ubunciai" kai komentuoja beli pirstais klava be jokioos atsajomybes  minkyt...?

dziaukis kad neturiu noro, bet uz tai tikrai galima butu i teisma paduoti, cia akivaizdus zmogaus smeizimas ir pritempimas netgi prie savizudybe skurstymo, slykstus zmogus esi. bet as tikiu gamtos teisingumu, teisingai sako Monteverte uz viska tu atsiimsi.
Atsakyti

Gal ir noretusi.. Bet pirma reikia rasti zmogu su panasiu vidumi kaip ir mano pacios, ir ta meile yra sunkus reikalas, na taip malonu, bet isimyleti yra sunku. Nepapasakosiu situo reikalu daug nes nelabai as ja ir pazinus esu. Seima gerai.. Bet buna kad ir stipriausia seima subireja. Vien tokia mintis gazdina bet tai "realybe".

Nieko neturiu, nei seseru ar broliu, neegzistuoja tai net neuzsiminiau.

O man zeme kaip pragaras, toks jausmas kad mus visus nusidejelius nusiunte cia atlikti bausme, ateme atminti kad galetume atlikti bausme, jog negriztume anksciau laiko..

Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 07 26, 01:20)
Gal ir noretusi.. Bet pirma reikia rasti zmogu su panasiu vidumi kaip ir mano pacios, ir ta meile yra sunkus reikalas, na taip malonu, bet isimyleti yra sunku. Nepapasakosiu situo reikalu daug nes nelabai as ja ir pazinus esu. Seima gerai.. Bet buna kad ir stipriausia seima subireja. Vien tokia mintis gazdina bet tai "realybe".
Nieko neturiu, nei seseru ar broliu, neegzistuoja tai net neuzsiminiau.
O man zeme kaip pragaras, toks jausmas kad mus visus nusidejelius nusiunte cia atlikti bausme, ateme atminti kad galetume atlikti bausme, jog negriztume anksciau laiko..

Na taip aisku rasti reikia, o ka nesinori nei pameginti? kartais nei ieskot nereikia, tave pacia tranda biggrin.gif isymyleti tikrai nesunku, va ta meile auginti, islaikyti ,tobuleti kartu poroje, va tai sunku, bet tuo paciu ir idomu ir taip atrandi gyevnimo prasme per augima, pvz sunku dara tureti auginti , pirziureti , bet kaip skanu paskui vaisius valgyti biggrin.gif svarbiausia ne kazka tobulo sau susirasti, o moketi santykiu skurti ir augti santykiuose, dauguma zmoniu mums poras tinka, tik issirenkam viena ir su juo kuriam kazka, ka mokam ir norim, seimos nesubyra pacios, zmone snemoka ju kurti ir ardo, sako griauti lengviau , nei statyti.

O kodel pas tave tiek daug baimiu, kazkas bloga atsitiko?

bet jei nezinai net tevo ir kur jis tai kaip gali buti garantuota, kad nera seseru ar broliu? biggrin.gif o tai mama irgi neturejo nei broliu , nei seseru ir seneliu nezinai nei vienu, tetis irgi vienas?

Tai tai nesiskiria nuo to ka as pasakiau, tai ir vadinasi augti, tobuleti, kad nebedaryti nusikaltimu, nes jei neismoksim pamoku, tai niekas niekur kitur ir nepriims auksciau, nebent zemiau i dar didesnius pragarus. Bet siapi viskas daznai buna musu porto zaidimai, kas ta realybe is vis? musu isivaizdavimas kazko, vienaip kazka matom su viena patirtim, kitaip su kita....
Atsakyti

Seima statyti man butu neimanoma dabar, ir dar su dabartine bukle, seimos neesu nei savo tuejusi nei sukurusi, augau su 1 asmeniu kuris manim tik naudojuosi. Apie seima negaliu diskutuoti, teks pritarti tau..

Zinoma yra senele, yra mamos brolis, yra seneles sesuo.

Bet sie asmenys man yra visiskai nepazystami zmones kaip ir as jiems, tarsi nepazystami zmones gatveje.. Mes nepalaikom rysiu, ir nesvarbu ar buciau mirus pries metus ar siandiena tai nieko nereikstu.. Buna kaimynai buve labiau pasidomi.. Per pazystamus veliau suzinau tai..

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 25, 21:21)
Darbiniai arkliai ir jauciai sunkiai dirba - manai tai laime?

MB turi ka dirbti, reikia islipti is lovos nueiti i tuoleta pasidaryti kava... vakare vel atvirkscia tvarka...
Jei kur iseina tai sprendzia [roblema ka cia apsirengti kuo pasipuosti. Reikia valgyt pietu ka pasidaryt... Anksciau saket kad ji verge... dabar - kad nieko neveikia.
Sunku suprasti

Tokia siaura tavo fantazija, tik arba dirbti kaip arkliui, arba gulet pries tv?
Atsakyti