Įdomiausia, kad tai prasidėjo po mano vaiko gimimo. Iki tol (mes su vyru kartu jau 8 metai) į sutuoktinio motiną žiūrėjau ramiai -- gyvenom atskirai, į svečius dažnai neidavom, tai nekreipdavau didelio dėmesio į jos pomėgį papletkauti, egoizmą ir pan. charakterio ypatybes.
Bet gimė mūsų mažylis ir kažkas pratrūko. Jau kai Gimdymo namuose ji mane kitą dieną aplankė supratau -- aš nenoriu, kad ji vaiką imtų ant rankų ar tuo labiau bučiuotų

Jei jums atrodo, kad man "užsitęsusi pogimdyvinė depresija" (visgi vaikui jau 1,9 metų), tai pateikiu keletą savo anytos poelgių aprašymą.
1.Iškart, kai mane Gimdymo namuose aplankė, susitiko mano draugę medikę ir pareiškė, kad aš tai jau pieno neturėsiu -- jau taip ilgai prie krūties vaiką laikau (o iš tikrųjų maitinau iki 1,4 metų

2.Ji nuolat dūsauja, kad anūkėlį retai mato. Bet aš ja nepasitikiu. Ir ne be priežasties. Kai sūneliui buvo pusmetis ir aš tik buvau pradėjusi jį pratinti prie daržovių košyčių, išvažiavom su vyru ir jo motina į sodą. Susėdom pietauti. "Tu valgyk, aš vaiką palaikysiu", -- pasisiūlė ji. Sutikau, tačiau vis tiek viena akimi stebėjau, kaip ji su mano

3.Pernai miške mūsų mažylį buvo smarkiai išgąsdinusi. Mat kažkas iš grybautojų pasiklydo, tai ji savo griausmingu balsu kaip užrėkė.... Visai nekreipdama dėmesio, kad priešais mano tėtis ant rankų laikė ką tik prabudusį

Galėčiau vardinti daug istorijų. Aišku, galima sakyti ir taip -- norėsi šunį mušti, pagalį visada rasi. Bet mano anyta iš tikrųjų krečia kvailystes. Šiaip tai ji normali šešiasdešimties dar neturinti moteris -- labai tvarkinga, darbšti, negirtuoklė. Bet kažkaip neišeina man jos pamėgti

O kaip jūs, ar nesusidūriate su panašiomis situacijomis? Gal ką patartumėte?