Na aš kažkaip negalvoju ar myliu savo anytą ar ne. Man toks klausimas nekyla, paprasčiausiai kai mes susitinkam, vis prisimenu kokia ji yra (beje, gyvena nuo mūsų už 300 km).
O esmė yra tokia, kad anyta išnaudoja mano vyrą pinigais. Amžiais verkia, kad neturi pinigų, nors abu su vyru dirba. Mano vyras net pasiėmė paskolą ir nupirko uošviams butą. Aišku reikia mokėti įmokas, bet tipo jie neturi netgi 200 lt į mėnesį. O kažin iš kur gaudavo 400 lt kai nuomavosi butą???
Po to, kai tik mes atvažiuojame pas ją į svečius kelioms dienoms, tai ji iš pradžių pradeda pasakoti, kad kaip gaila, bet ji negali mums nieko pagaminti užkąsti, nes tuščias šaldytuvas

. Tada mano vyras puola važiuoti pirkti valgyti (nes mano vaikas alkanas tai nebu), n ir aišku, kad dar Fairy's pas ją pasibaigė ir tuoletinis popierius ir dar filtras.
Vieną kartą atvažiavome pas ją, ir mano dukrytė pakeliui su maistu išsitepė drabužėlius. Aš jos paprašiau, kad išskalbtų su skalbimo mašina, ji sako: aha gerai, tik miltelių nusipirk

.
Mes su vyru Vilniuje gyvename vieni ir niekur be dukrelės neišeiname, nes neturime kam jos palikti, o auklės dėl to tikrai nesamdysime. Tai kai būname svečiuose pas anytą, ji nei karto nėra pasakiusi, kad vaikai eikit kur nors pasilinksminti, o aš pažiūrėsiu vaikelį. Na, vyras jo kartais paprašo, kad pažiūrėtų vaiką, tai ji be abejo sutinka su malonumu, bet kai vyras negirdi, man sako:kokia aš šiandien pavargus ir kaip noriu miego.
Aš kadangi svetimose virtuvėse po spinteles nelandžioju, tai nuvažiavusi pas anytą irgi nieko nedarau. Tai išgirdau, kad ji skundžiasi giminėms, kad aš niekada neišplaunu jiems grindų, nesutvarkau kambarių ir nepadau valgyti

. Nu gerai, galvoju, atvažiuosi tu pas mane, tai aš [ažiūrėsiu ar tu pas mane viską šveisi. Nu ir atėjo tokia dieną, kai ji atvažiavo pas mane į svečius. Ir ką jūs galvojat: kiauras dienas pragulėjo ant sofos, nei vienos lėkštės neišplovė, netgi sumuštinių ryte nesusitepdavo ir sėdėdavo alkana ir laukdavo kol aš atsikelsiu ir padarysiu jai pusryčius.
Nu vienu žodžiu galėčiau čia vardinti ir vardinti. Dar beje, kas liečia maistą, ji niekada manęs neklausia ar galima duoti vaikui ar ne, aš tipi durna o ji - 3 vaikus užauginusi. Dar vieną kartą ji baisiausiai ant manęs supyko, kai mes su vyru išsiruošėm vakare į svečius ir aš jai prieš išeinant susakiau ką reikės vaikui aprengti, kai jau jį neš miegoti. Pasakė, kad esu žiauriai nedėkinga ir visiškai jos negerbiu, jeigu sugebu jai aiškinti kaip reikia vaiką aprengti. Gaila, bet vyras buvo jos pusėj...