Na, paskaiciau jusu istorijas ir man pasidare lengviau
Mano busimoji anyta pries kokius 4 metus, kai mudvi susipazinom man atrode miela sauni moteris, taciau kuo toliau, tuo daugiau suprantu, kad ji tokia nera. Ji yra garbetroska, jai nera nieko svarbiau nei ka apie ja galvos aplinkiniai, jai svarbiausia, kad ji butu sauniausia mieliausia ir pan. ir ji yra pavydi... labai pavydi...
keletas pvz is musu bendravimo:
Pvz kai ejom i draugu vestuves, anyta man puole diriguoti, kad maziau dazyciausi, kad taip ar anaip rengciausi ir pan. kad cia juk vestuve o ne siaip baliukas...ir dar pabreze, kad matai mano draugo 17 metu sesute man pades, paaiskins kiek ten dazytis ir pan.

aisku, galite manyti kas cia tokio, bet man tokie dalykai laaaaabai nepatinka ...tuo labiau kai toji jos 17-mete dukrele nuejo i vestuves labiau issirengus nei apsirengus ir pasidazius labiau nei i vestuves o i karnavala...ir beje ji visada man aiskina, kad man negalima nesiot bliukuciu apnuoginanciu pilva, negalima trumpu sukneliu...atseit man netinka nors as pati zinau matau, kad tinka ir nesioju...na, bet jos dukrelei viskas galima...kad ir mano busimajam vyrui aiskindavo, kad negerai prikti man dovanas!!!!! atseit geliu karta ar du i metus pakanka...isivaizduojat???? o vat, kai dukryte susirado vaikinuka, kuris truputi jai pagaili, tai ji jau isterijas kelia, kad negerai bus , jei nieko nedovanoja!!!!! tai mielosios kaip galima tokia moteri mylet???????
bet juk gal as esu toooooookia gera

, kad yra ko ir pavydeti, gali juk ir taip buti?
kitas dalykas, buvo toks momentas, kad mano anyta nusprende mane pamokyti valgi gaminti...gal ir rupinasi, bet man atrodo jai turejo pakakti ir mano draugo nuolatiniu pagyru del amno paruostu valgiu...bet aisku ji ju kaip negirdejus ima ir prie giminiu baliuke pasiulo: "atvaziuosi pas mane as tave pamokysiu kaip mano -yciui maistuka daryti"

kosmaras!!!! tada jau mano draugas neislaike ir paprase nekalbet ko nezino..
kitas dalykas prie manes ji apie mane tik gerai visiems atsiliepia : ai va kokia musu mergaite ... vadina savo vaiku ir pan. taciau neseniai suzinojau, kad ji gerokai mane smeizia visai giminei ir tai gerai, kad netiketai suzinojau...kadangi tie busimo vyro giminaiciai, su kuriais as bendrauju jau nebezinojo ka ir begalvoti, kai jiems sako veina, o jie mato visai ka kita!!!
sakau galeciau tiek pripasakot kad ojojoj...mano geriausios drauges, jau ja pazistancios iskart sako, jog istekesiu, pagimdysiu ir turesiu daaaaaaaaaaaaaaaaug bedu su anytele!!!as ir apti ta matau...
sakysit juk gera sunu uzaugino?Taiop uzaugino! Taciau per ketverius draugystes metus pamaciau, kad sunus grazus, geras, bet skriaustas ir neisklausytas. Palyginus su aplinka kurioj as augau ...jam nepasiseke...nors jo mama ir vaizduoja kaip rupinosi (nepraleidzia progos papasakoti pazistamiems ir nepazistamiems kaip ta ar ana rupinosi)...
na, is kitos puses, ji matyt nemoka to....juk ne visos buna geros mamos ar anytos...
o ir i vaikus ji greiciausiai ziurejo tik kaip i vaikus - daiktus...
tiek dabar suprantu is to kaip ji nesusikalba su savo dukra ir kaip nemegsta manes...