Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

Mano anytele nuostabi thumb_yello.gif Ir kuo toliau nuo jos gyvenu, kuo reciau ja matau, tuo ji man nuostabesne hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
cry.gif o kas man nors kokia anyta "padovanos"...
as jos niekada neturejau, mano vyrui buvo 15 metu, kai mire jo mamyte, tevelio jis irgi niekada nemate verysad.gif , idomu butu su ja pabendrauti, suzinoti kaip ji augino mano vyrioka, ar buvo paklusnus dirol.gif itt. lieka tik mano teveliai, kurie mano vyra prieme kaip sava sunu... 4u.gif
Atsakyti
Mano anyta irgi nuostabi, bet ash vistiek jos nemyliu...nemama ji man, ir viskas. O anytas reik gerbt, arba nekest, myleti galima tik savo mamas ax.gif
Atsakyti
o, kaip as savosios nemyliu doh.gif dar per svelniai parasyta lotuliukas.gif butu mano valia box.gif lotuliukas.gif nunesciau nuo zemes pavirsiaus visa brangiausiojo seimyna, ne tik anyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 05 25, 19:55)
Mano anytele nuostabi thumb_yello.gif  Ir kuo toliau nuo jos gyvenu, kuo reciau ja matau, tuo ji man nuostabesne  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif  flirt.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(aziza @ 2006 06 14, 01:33)
butu mano valia  box.gif  lotuliukas.gif nunesciau nuo zemes pavirsiaus visa brangiausiojo seimyna, ne tik anyta  biggrin.gif

niu aš irgi savosios nemėgstu, bet kam taip žiauriai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pamenu sugebėjo po savaitės vaikiuko gimimo (man darė cezarį) pasakyti vyrui, neva žiūrėk kokia tavo žmona netvarkinga, mes tai viską spėdavom. čia tipo pagalbėti buvo atvažiavus man doh.gif
visą laiką labai kviečia atvažiuoti (gyvena kitam mieste) o kai atvažiuojam - su vaiku išvis nebendrauja, net mano vyras kartais neiškenčia, pasako jai ką nors. nereik daug nuovokumo, kad vaikis nenori pas juos važiuoti, vyras dabar atostogauja ir pasiūlė nuvažiuot pas senelius-neįsivaizduojat kaip graudžiai pradėjo verkti mūsų zuikelis.
bet ji man netrukdo, tik tegu paskui nesiskundžia, kad anūkas nemyli ar pnš., nors kaži ar jai tos meilės reikia...
Atsakyti
QUOTE(Pantofelis @ 2006 06 13, 01:14)
Mano anyta irgi nuostabi, bet ash vistiek jos nemyliu...nemama ji man, ir viskas. O anytas reik gerbt, arba nekest, myleti galima tik savo mamas ax.gif

nemyliu as savo anytos keista ji man nors tu ka...neseniai vyras emem daugiau pinigu uzdirbt tai ji uzgiedojo, kad jei tevai negales sesutes(mano vyro)islaikyt kol mokslus baigs darba susiras ir pan., tai mano vyras tures ja islaikyt, tai reiskia, kad dabar sesute skambina ir praso pinigu tusams jau... o tevai nieko jai tegu ....gerai, kad mano vyras galvotas ir nenusileidzia...kaip taip nesuprantu viena vaika lepint, kitam ne tik darbus ir bedas sukraut, bet dar ir isnaudot...ir kaip paciai vaikus vienodai augint verysad.gif
neseniai isvis vienas is tevu susirgo, tai mano vyreli issikviete i kt miesta paziuret, pasirupint , padet , o sesute 18 karve isleido prie juros su draugais PAILSET!!!!!!!
MANO VYRAS NE TIK DIRBA , DAR IR MAGISTRA BAIGINEJA, BET CIA VIENODAI YRA JIEM SVARBIAUSIA DUKRYTE!!! UZTAI JU NEKENCIU!!!
Atsakyti
QUOTE(burbulka @ 2006 06 14, 17:50)

neseniai isvis vienas is tevu susirgo, tai mano vyreli issikviete i kt miesta paziuret, pasirupint , padet , o sesute 18 karve isleido prie juros su draugais PAILSET!!!!!!!
MANO VYRAS NE TIK DIRBA , DAR IR MAGISTRA BAIGINEJA, BET CIA VIENODAI YRA JIEM SVARBIAUSIA DUKRYTE!!! UZTAI JU NEKENCIU!!!

ar vyras isvaziavo juo ar ja rupintis?
Atsakyti
Sveikos anytu myletojos ir nemyletojos:)
As savosios nekenciu verysad.gif Nors zinau,kad tai yta mano vyro mama,mano sunaus mociute,bet as negaliu jos pakest.
Ji visad mane,kad as jos sunui per prasta zmona,paskui,kad sustambesiu po gimdymo ir pro duris neilysiu.Kol gyvenom vienam bute,ji net nesivargindavo pasibelsti,pries ieidama i musu kambari.O juk buvom tik vede,pacios gi suprantat 4u.gif
NEKENCIU jos! Kai ateina i svecius,tai net kalbet su ja nenoriu.Net sveikintis nenoriu,bet sukandu dantis sypsausi ir vaidinu gera marcia.
Atsakyti
mes su anyta super drauges thumbup.gif tfu tfu tfu kad neprisikalbeciau blush2.gif o su patarimais gimus vaikeliui, tai aisku kad ju buvo tiek is anytos, tiek is mamaos ir visu aplinkiniu tetuliu, kartais taip jas visas noredavosi pasiusti toli toli, bet kai pagalvoju dabar, tai jos tik gero norejo. nors mano nuomone, kad geriau jau savo trigrasio nekist, tegu augina kaip kas nori
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2006 06 14, 18:55)
ar vyras isvaziavo juo ar ja rupintis?

teko !
is pradziu pats galvojo nevaziuoti, tik savaitgali nulekt , bet tokia "kritine" situacija padare, kad teko nulekt jam ir but ten!!! bet tik nulekes usprato , kad mulkina ... pabuvo grizo ir savaitgali kartu nuvaziavom...kazkaip vistiek jo tevai, kad ir kokie jam jauciu ir nefaina, kad tokias nesamones daro...

tuo labiau vienoj giminaiciu seimoj yra toks pat atvejis su dvyniais berniukais vienam viskas, kitam nieko..tai mano anytele tik ir peikia dvynuku tevus, o save giria kaip ji tuo atstumtuoju dvynuku rupinasi...fui !!!
Atsakyti
as busimosios anytos nemegstu ir nebe reikalo. eda mano maziuka. ir siaip, mano nuomone, nebuvo ji gera mama, is manojo katino priekaistu taip pat galima isgirsti i jos puse (del tevu turejo mesti net mokslus, tiesa, kovojo uz gyvenima isikibes nagais, nors dirbti anksti gyvenimas priverte ir mokslus atidet, bet juos baige ir issikovojo vieta po saule). turi ji savybiu, kurios mane erzina ir yra nesuvokiamos. Niekada negalesiu uzmirsti savojo asaru del seimos, kaip ji eda, kaip jam skaudu, kai seima atsiranda tik tada kai reikia pinigu, kaip jam teko suaugt anksciau nei kitiems ir kovot ne vien uz save bet ir uz tevus. labai juo didziuojuos, o ant jo tevu (ir labiausiai ant mamos) laikau dideli pykti...

jo tevai dabar skiriasi... o anyta turi rimtu problemu, ant kuriu jai dalampacki... daro savo ir toliau grauna savo gyvenima..

dekui Dievui, mano katukas, dabar su manim, kuriam savo pasauly wub.gif tik gaila kartais sulaukiam nemaloniu dalyku is Ju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 13 lapkričio 2006 - 00:07
QUOTE(Vilangella @ 2006 05 23, 13:07)
O papačka, matydamas, kad aš nesu tokia nuolanki mergelė, kokia jam yra jo žmona, labai aktyviai ėmėsi žygių prieš mane, o kai buvo kalba apie sutuoktuves, tai man už akių taip protino sunelį vienturėli, kad esu jam dėkinga už tai iki šių dienų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taigi tokiam žmogui reikia padėkoti, kad nepadarei klaidos. Gal anas vyriškis parves namo nuolankią mergytę, kuri patiria laimę nuo tokio gyvenimo. mirksiukas.gif
Atsakyti