Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

QUOTE(unte @ 2010 02 15, 17:49)
Ir as norejau papasakoti apie anyta mes su vyru jau 14m. kartu,bet as niekaip negaliu pamilti savo uosvenes,turbut ne be reikalo. Mes nesipikstam,sipsomes viena kitai kai susitinkam, atsisveikindamos issibuciuojam. Bet jos elgesis su mano mergina 12m. mane vis pribloske. Jau nuo seniau, ko as drausdavau merginai,tai anyta ta leisdavo(nors ir jai tai budavo pasakyta),as ka nors merginai nupirkdavau jei anyta suzinodavo kad as pirkau tai budavo negrazu.Paskutinis anytos perliukas buvo siandien, mano merginai nupirko kvepalus kuriu ji norejo doh.gif (nors kurios augina mergaites turbut zino kad jos ju visu nori kuriuos pamato), o ir dukra ju turi 5 buteliukus ir as pasakiau kad nereikia daugiau,kaip manau tokiu metu vaikui tai ir per daug.Dukra aisku pasake, kad mama sake kad jau uzteks Tai mano anyta jai pasake , kad ji 8 klaseje kvepalu turejo 50buteliuku.Gal kurios pamanis kad tai gal normalu,bet as truputi apie ju seima pasakysiu. Buvo keturi vaikai mama juos viena uzaugino paprasta moterele kapstesi basa po darza ir pardavinejo darzoves ka pati uzsiaugindavo ir kiek girdejau ir vaikai nevisada batu turejo, o mano anyta 50 buteliuku kvepalu turejo blink.gif Ir kodel as cia viska tai sakau dukrai 12m. jau tie negerieji oziai lenda,o dar cia uosvene su savo tokiais poelgiais ir tokiom snekom. Gal ir nelabai suprasyt ka norejau pasakyti, bet turejau kur nors isilieti, nes galvojau kad sprogsiu aggressive.gif

Duok Dievuli sveikatos ir ištvermės jūsų anytai su tokia marčia. Atsiprašau, bet matosi,kad jau nebeturit prie ko prikibt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2010 02 15, 22:41)
Duok Dievuli sveikatos ir ištvermės jūsų anytai su tokia marčia. Atsiprašau, bet matosi,kad jau nebeturit prie ko prikibt  doh.gif

Taip ir maniau kad nesuprasyt,turbut neturit savo vaiku .
Atsakyti
VAIKU NEGALIMA SITAIP ISMUSINET IS VEZIU, JEI PASAKAI,KAD GANA TURI SUPRASTI IR APLINKINIAI NESIULYTI DAR DAR DAR... KAS VELIAU BUS? NORES NE 50, O JAU VISO 100
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 02 16, 00:10)
VAIKU NEGALIMA SITAIP ISMUSINET IS VEZIU, JEI PASAKAI,KAD GANA TURI SUPRASTI IR APLINKINIAI NESIULYTI DAR DAR DAR... KAS VELIAU BUS? NORES NE 50, O JAU VISO 100

Tai ir as taip manau jei pasakyta kad nereikia taip ir turi buti, bet mano anyta kaip ir negirdi kaip jai tai yra sakoma(aisku tai yra sakoma graziai, bet manau kad suauges zmogus turetu tai suprasti).
Atsakyti
QUOTE(unte @ 2010 02 15, 18:49)
Ir kodel as cia viska tai sakau dukrai 12m. jau tie negerieji oziai lenda,o dar cia uosvene su savo tokiais poelgiais ir tokiom snekom. Gal ir nelabai suprasyt ka norejau pasakyti, bet turejau kur nors isilieti, nes galvojau kad sprogsiu aggressive.gif

O gal negalėjusi daug ko duoti savo vaikams, ji bando "atsigriebti" ant savo anūkės g.gif
Atsakyti
QUOTE(unte @ 2010 02 15, 16:49)
Paskutinis anytos perliukas buvo siandien, mano merginai nupirko kvepalus kuriu ji norejo :

Blogai, kad anyta nori palepint savo anuke? Gal ji kitaip neismano kaip tai padaryt. Nori, kad anuke ja myletu, kad ir uz tuos kvepalus. Kitos mamos kaip tik piktinasi, kad anytos nieko savo ankams neperka, o cia... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(unte @ 2010 02 15, 22:00)
Taip ir maniau kad nesuprasyt,turbut neturit savo vaiku .

Turim, cielas dvi štukes. Nesuprantu, ko jūs iešote sliekų subinėje.
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2010 02 15, 20:41)
Atsiprašau, bet matosi,kad jau nebeturit prie ko prikibt  doh.gif

Ai, norint visada galima. Arba per daug dovanu, arba per mazai dovanu, arba demesio, arba retai skambina (nesidomi), per daznai skambina (kisasi), arba nieko nepataria (abejinga), arba vel kisasi su savo patarimasi ir t.t.
Kai kurie zmones tiesiog patys iesko ant ko/del ko supykti, kad butu galima pasiskusti (gal demesio truksta g.gif ). As tik dziaugciausi jei anyta ka nors butu mums nupirkus ar nors karteli butu pasidomejus kaip mano vaikas, kad bent koki nors susidomejima butu parodzius. Bet ji toks zmogus, taip ji supranta giminiska bendravima.

Kai paskaitineju temas apie anytas ir del ko marcios ant ju pyksta, tai kartais dziaugiuosi, kad marcios neturesiu, gi VISTIEK neitiksiu! Jei del tokiu smulkmenu anyta su purvais maisoma doh.gif
Atsakyti
na smulkmena nepavadinciau katik sutikta zmogu kekse ismadinti,nes mergina driso be atsiklausimo draugauti ir teketi uz jos sunaus.Kiek esu skaicius ir maciusi anytos daznai tikrai kabinejasi rpie visko ka daro marcia...viena moteris net neslepe,kad jai tai teikia malonuma, plius pati toki anytos elgesi atkentejo, tai dabar megaujasi kita kankindama
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 02 17, 12:07)
O gal negalėjusi daug ko duoti savo vaikams, ji bando "atsigriebti" ant savo anūkės  g.gif

o tai jos vaikai jau mire - tegul juos lepina.
Anuka turi tevus ir ju zodis vaiko auginime yra llemiamas, o ne kazkieno noras pasirodyti ar kompleksus issigydyti.
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2010 02 17, 13:07)
O gal negalėjusi daug ko duoti savo vaikams, ji bando "atsigriebti" ant savo anūkės  g.gif

Ne kad negalejo duoti, bet kad nevisai jinai ir buvo kaip vaikai augo.
Atsakyti
Sveikutes, na ir as prisijungsiu prie jusu burelio. smile.gif Mes givenom kartu su vyro tevais 6 metus. Lyg ir puikiai sutarem. Bet kai gime vaikas....siaubas. Atrode lyg ji o ne as motina, o as pieno rezervuaras. Jau ligoniniai kai atviko mano ir jo tevai ji apglebe vaiko "lovyte" ir daugiau niekam bedave pasiziuret is arciau. Jei ateidavo mano tevai tai vaiko jie nemate. Ant ranku paimti nulis šanso. Kisosi visi ji, jos dukte. Negalejau nei ramiai kudikio pamaitint nuolat duris neuzsidarydavo. Nakti prabudau ziuriu stovi ji prie lovites su zvake ir kazka snabzda... baisu...jos drauge bande ipirsti vaiko varda, kaip as pavadinau niekaip nenorejo priimti, sake na kaip pavadinsi, pasakai, po dienos vel klausia. jei esam virtuvei o vaikas pravirksta kambari, as begu , ji mane stumia i sali ir bega pati. Vyras grizta is darbo laiko mazile ant ranku, ji ateina ir isplesia is ranku. Man pakilo 40 temperatura,po triju savaiciu po gimdimo, tai ji atime vaistus neleido gerti, kad galeciau vaika maitinti. Atkalbinejo kviestis giditoja, veliau pati kazkaip nuejau iki poliklinikos - kraujo užkretimas-liko plocenta po gimdimo, pagulde i ligonine, sake dar dienele ir galejau neissikapstyti.... o vaikas pasiliko su ja... veliau sužinojau kad kai as pastojau ji buvo nuvykus pas bureja bijojo kad as i ju turtus pretenduosiu... o mano dukrytei nuo 3 savaiciu ji duodavo kinietiškos arbatos gerti, kuria galima kaip pasiskaiciau nuo 12 metu. Pradejau aiskintis su ja santikius, supratau kad nebegalesiu su ja kartu gyventi. kad kaip ir sunku butu per para susiradau buta, dabar nuomojames.Ji kisosi visur, mazka noriu maziliai nupirkt sako dar ko cia mano dukra ir be to isaugino, ner ka cia pinigus leisti...ir pan. Kaip dabar jau issiaiskinau tai ji pasimaise ant kazkokios sektos, tai as jos apsilankymus apriboju ir niekad jos nepaliksiu vienos su dukryte, nes mačiau kad buvo atsispausdinus ji sau "lekcija sektos kaip kudiki audinti na cia rusiškai ( kak rebionka rastit v obshine...) va taip buna mielosios...jei viska papasakaciau tai butu kokie 20 puslapiu. Ar jus buvot gal panašioj situacijoje...
Atsakyti