QUOTE(unte @ 2010 02 15, 17:49)
Ir as norejau papasakoti apie anyta mes su vyru jau 14m. kartu,bet as niekaip negaliu pamilti savo uosvenes,turbut ne be reikalo. Mes nesipikstam,sipsomes viena kitai kai susitinkam, atsisveikindamos issibuciuojam. Bet jos elgesis su mano mergina 12m. mane vis pribloske. Jau nuo seniau, ko as drausdavau merginai,tai anyta ta leisdavo(nors ir jai tai budavo pasakyta),as ka nors merginai nupirkdavau jei anyta suzinodavo kad as pirkau tai budavo negrazu.Paskutinis anytos perliukas buvo siandien, mano merginai nupirko kvepalus kuriu ji norejo
(nors kurios augina mergaites turbut zino kad jos ju visu nori kuriuos pamato), o ir dukra ju turi 5 buteliukus ir as pasakiau kad nereikia daugiau,kaip manau tokiu metu vaikui tai ir per daug.Dukra aisku pasake, kad mama sake kad jau uzteks Tai mano anyta jai pasake , kad ji 8 klaseje kvepalu turejo 50buteliuku.Gal kurios pamanis kad tai gal normalu,bet as truputi apie ju seima pasakysiu. Buvo keturi vaikai mama juos viena uzaugino paprasta moterele kapstesi basa po darza ir pardavinejo darzoves ka pati uzsiaugindavo ir kiek girdejau ir vaikai nevisada batu turejo, o mano anyta 50 buteliuku kvepalu turejo
Ir kodel as cia viska tai sakau dukrai 12m. jau tie negerieji oziai lenda,o dar cia uosvene su savo tokiais poelgiais ir tokiom snekom. Gal ir nelabai suprasyt ka norejau pasakyti, bet turejau kur nors isilieti, nes galvojau kad sprogsiu 

Duok Dievuli sveikatos ir ištvermės jūsų anytai su tokia marčia. Atsiprašau, bet matosi,kad jau nebeturit prie ko prikibt