Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

Leksa, tavo superinis parašas. thumbup.gif Sakyčiau - PMS'o malda. biggrin.gif
Atsakyti
Jooooo, tokios tokeles....
norejau pasiguosti koks sunkus zmogus mano uosviene, bet perskaiciau apie jusu uosvienes ir pakeiciau nuomone apie savaja, dabar galvoju kad visai ji neblogas zmogutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka&rusne @ 2010 02 24, 19:23)
Jooooo, tokios tokeles....
norejau pasiguosti koks sunkus zmogus mano uosviene, bet perskaiciau apie jusu uosvienes ir pakeiciau nuomone apie savaja, dabar galvoju kad visai ji neblogas zmogutis  smile.gif

Vis šis tas gero nutiko ir bloguose dalykuose. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2010 02 24, 15:23)
Leksa, tavo superinis parašas.  thumbup.gif  Sakyčiau - PMS'o malda.  biggrin.gif

Faina, kad kazkam patinka. Man tai yra tiesiog grazus/smaikstus zodziai, nors temoj "Vaikas ir tikejimas", tai tikinciuju buvau uzsipulta del savo paraso (juo dievo negerbiu, tyciojuosi ir t.t.) doh.gif O man jis patinka bigsmile.gif ir as jo nekeisiu schmoll.gif tegul i teisma paduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 02 26, 00:55)
Faina, kad kazkam patinka. Man tai yra tiesiog grazus/smaikstus zodziai, nors temoj "Vaikas ir tikejimas", tai tikinciuju buvau uzsipulta del savo paraso (juo dievo negerbiu, tyciojuosi ir t.t.)  doh.gif O man jis patinka  bigsmile.gif ir as jo nekeisiu  schmoll.gif tegul i teisma paduoda  lotuliukas.gif

Nekreipk dėmesio. ax.gif Iš tikrųjų pastebėjau, kad kai kuriose temose taip jau yra - jei nedainuoji į daugumos dūdą - tampi mirtinu priešu.Akivaizdu, kad kai kurios mamos SM'ą sureikšmina iki nežinia ko, užuot apsidairiusios aplink ir palesinusios paukštelius pusnynuose šalančius... Bet iš kitos pusės būna labai įdomu stebėti iki kiek žmonės gali rietis ir įrodinėti savo tiesas.Ypač tai akivaizdu religijos ir dar kai kuriuose ką tik iškeptų mamyčių skyreliuose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2010 02 26, 10:34)
Nekreipk dėmesio.  ax.gif Iš tikrųjų pastebėjau, kad kai kuriose temose taip jau yra - jei nedainuoji į daugumos dūdą - tampi mirtinu priešu.Akivaizdu, kad kai kurios mamos SM'ą sureikšmina iki nežinia ko, užuot apsidairiusios aplink ir palesinusios paukštelius pusnynuose šalančius... Bet iš kitos pusės būna labai įdomu stebėti iki kiek žmonės gali rietis ir įrodinėti savo tiesas.Ypač tai akivaizdu religijos ir dar kai kuriuose ką tik iškeptų mamyčių skyreliuose.  biggrin.gif

Ir nekreipiu demesio. Net juokinga, kai zmogus neturi argumentu, o vistiek palot nori, tai nors prie paraso prisikabina doh.gif
Visai ne i tema, bet as tai varnas lesinu ziema, nes ju vargsiu nieks neseria biggrin.gif
Atsakyti
hmmm,pas mus buvo taip...kol draugavom as buvau puiki,kaip pradejom su anytos sunum gyvent prasidejo apkalbods uz akiu,po santuokos...neapykanta smeiztas,po zinios jog laukiuosi didziule neapykanta apkalbos kam tik imanoma....prie kabiai prie bet ko (akibrokstas 1 ,jog ant savo skaipo uzrasiau rasytojos minti,tai ji vyra mano isikviete aiskintis kodel as taip uzrasiau,ale jei ten,nors pati ji net kompo neturi,) ji nemacius anukes jau gal puse metu,gatvej neziuriu i jos puse nebendrauju ir akyse matyti nenoriu.

kartais anytos malonios kol mano jog moterys tik laikinos,kai supranta jog visgi jie nesiskirs atsiranda neapykanta ,del to kad is ju sunu pavoge
Atsakyti
Mūsų su anyta santykiai labai šilti ir draugiški. ax.gif Jaučiam viena kitą per atstumą - bogai kažkas, ar gerai. Dažnai susirašom, pasikalbam. Tikrai negalėčiau taikyti jokių "standartinių" anytos kriterijų savo anytai. Superinė moteris. Labai dvasinga, labai atvira. Jaučiuosi lyg jos vaikas būčiau, kai ten lankomės, o ne tiesiog marti. smile.gif
Atsakyti
mano anyta labai puiki moteris, bet as busiu bjauri schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2010 03 11, 03:02)

Ir kodėl toks nusistatymas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2010 03 11, 01:02)

ir ko gi dabar cia sitaip? g.gif
Atsakyti
Mano anyta.. chm:)

Ji mano beveik 6 mėnesių sūneliui vienintelė močiutė (mano tėvai mirę, vyro tėvas su vaikais jokiu santykių nepalaiko), tačiau jo akyse nėra mačiusi... Absoliutus anūko ignoravimas. Prieš gimstant vaikučiui pažadėjo jog nusives mane į parduotuvę ir kartu apipirksim jos anūką. Tuom dėmesys ir baigėsi (parduotuvėse, aišku, nė cento neišleidom smile.gif ).

Vyrui gražiai aiškina, jog jis kada nors pasigailės, jog turi sūnų... nes aš anam netinkama žmona (su manim maloni būna iki begalybės, nors pasiguodžia, jog nesu tokia šilta, artima, kaip ji to norėtų).

Paskutinis kantrybės lašas kaptelėjo tada, kai visai savo giminei pareiškė, jog atvyksim pas ją Kūčioms, o 3 mėnesių krūtimi maitinama sūnų paliksim dabot mano mamai (kaip minėjau, ji mirusi, o anyta tai gerai žino)...

Galėčiau šiaip dar pasakot... smile.gif Ir ką siūlot? Būt su ja artima siela, kaip ji norėtų (bent man į akis yra taip sakius). Nemoku aš taip veidmainiaut...
Atsakyti