Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus

Velnio tą nuojautą lotuliukas.gif Kiek kartų ji mane pavedė, o kai mažiausiai tikėjaus - pamačiau II smile.gif Taigi, mano pirmagimė jau laksto, o mane vėl aplankė nuojauta. Net nežinau išties ar tai galima pavadint nuojauta, greičiau - dideliu noru, kuris persikūnijo į pojūčius. Praėjus savaitei po smileysex.gif man jau spenelius skauda, net pykina lotuliukas.gif suprantu, kad tai tikrai nėra nėštumas, bet giliai širdyje tikiuos, o GAL???? Po kelių dienų NT gadinsiu. Jaučiu, kad jis bus sugadintas tikrąja ta žodžio prasme. Nu bet GAL visgi smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as prisijungiu 4u.gif Man kaip ir daugeliui taip pat... kiekviena menesi vis pojuciai, kad laukiuosi nestuke.gif krutine sunki, jautri, net prisiliesti baisu... kvapams jautri... valgant pykina... ir taip jau 2 metus kiekviena menesi verysad.gif vis nauji pozymiai ir vis NT sugadinti, neislaukus mmm... doh.gif Vis isivaizduoju save besilaukiancia savo stebuklelio, kaip gimdau ir pan.... Nei karto realybeje nepavyko uzkibti, taciau sapnuose ir mintyse jau daug kartu esu nestuke.gif Kiekviena menesi vis pozymiai atitinkantys nestuma, taciau kaip netampu taip netampu verysad.gif Matyt begalinis noras tapti nestuke.gif net veikia manaji organizma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnest: 14 sausio 2013 - 19:07
As kai laukiaus pirmo, ir to nezinojau, sapnavau kad mano drauge (buvo jau 7men nescia) pagimdo ir mes einam jos aplankyt, nueinam o ji nepagimdzius, o pagimde jos mama, visi sako geriam sampes, o as sapne sakau as negaliu nes as nescia, tada dar du panasus sapnai ir paaiskejo kad as tikrai nescia. Antro neplanavom tuo metu, daremes remonta ir susapnavau kad laukiuos iskart testa pasidariau ir buvo ryskiai teigiamas, trecia kart irgi sapnavau teigiamus NT tada vienas sapnas buvo kad nescia pradedu kraujuot, tada pora sapnu kad nescia ir ka pastojau, dziaugemes laukem, po 2sav pradejau kraujuot, nestumas nesivyste. Manau pasamone kazka per sapnuos perduoda biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar praejus savaitei po nesaugaus lytinio akto nestumo testas gali rodyti teisingus rezultatus?wink.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke18 @ 2013 04 04, 13:23)
Norejau paklausti ar praejus savaitei po nesaugaus lytinio akto nestumo testas gali rodyti teisingus rezultatus?wink.gif

Ziurint ar nesaugus santykiai buvo per O ar ne. Nes po O 8-10d turetu implantuotis jei uzkibo tada jau testas turetu rodyt ar bent vaiduokliaut
Atsakyti
Tikrai ne. Jaučiausi rami kaip belgas. Gyvenau norm gyvenimą ( gerai, kad nerūkau, o tą mėn ir negėriau biggrin.gif ). Nė neįtariau, kad many mažylis. Užtai sužinojus buvo šokas ir dar ilgai (kelias sav.) vyras įtikinėjo, jog mmm nepareis, nes aš nėščia biggrin.gif
Nuojauta kartais paveda.... :DDDDD
Atsakyti
QUOTE(WannaBeWithYou @ 2013 04 08, 22:03)
Tikrai ne. Jaučiausi rami kaip belgas. Gyvenau norm gyvenimą ( gerai, kad nerūkau, o tą mėn ir negėriau biggrin.gif ). Nė neįtariau, kad many mažylis. Užtai sužinojus buvo šokas ir dar ilgai (kelias sav.) vyras įtikinėjo, jog mmm nepareis, nes aš nėščia biggrin.gif
Nuojauta kartais paveda.... :DDDDD

lotuliukas.gif 4u.gif smagu, kai Dievulis taip netiketai dovanele atsiuncia! Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magucci: 09 balandžio 2013 - 11:45
Sveikos 4u.gif

Mes su vyru planuojam leliuka jau seniai, tai irgi budavo visokiu pozymiu ir nuojautu, ir prisigalvojimu, o paskui daug asaru, nusivylimo...paskui ir vel is naujo...
Si menesi, tuo metu kai turejo ivykti ovuliacija, abu su vyru (nors pasipasakojom viens kitam veliau) ta pacia nakti sapnavom, kad as laukiuosi smile.gif Vyras sapnavo, kad jau man kokie 7 men. ir labai pergyveno, kad neturim nieko nusipirke kudikiui (nei lovytes, nei vezimelio, nei voneles), is kur viska greit gauti biggrin.gif o as sapnavau, kad pasidariau testa ir jis teigiamas, abu negalim tuo patiketi, vaziavom i vaistine dar nusipirkti, kad isitikinti, ir kad abu nei cia verkti, nei cia dziaugtis, nejo net sapne patiketi, kad tai jau tiesa smile.gif
Kaip noreciau, kad sikart is tiesu tai butu tiesa ir buciau nestuke.gif

P.S. Siandien kaip tik man mm diena turi buti, kol kas nieko, tikiuosi ir neateis smile.gif
Atsakyti
Laikau kumštukus, kad neateitų smile.gif
Atsakyti
na manes nuojauta neapgawo,dar likus pusantros sawaites iki mmm aplanke nuojauta,kad laukiuosi nors kazkokiu simptomu ar pozymiu iswis nebuwo,tiesiog nuojauta ir ji neapgawo kaip ir del vaiko lyties 4u.gif
Atsakyti
Man mazdaug savaite- 10 dienu pries turejusias but mmm buvo labai stipri nuojauta, kad as laukiuosi, ir kad viskas bus gerai. Nors buvo tik pirmas menuo kai pradejom bandyt, o ir tikrai galvojau, kad ta menesi vaisingos dienos jau buvo praeje (vis bandziau atgamint, kada tos vaisingos isskyros buvo ir niekaip neprisiminiau ar ta menesi jau buvo ar dar ne) lotuliukas.gif bet buvau nusiteikus, kad ta menesi jau pavelavom irnesakyk.gif uztai staiga uzejes tas toks uztikrintas zinojimas viduj, kad laukiuosi ir kad viskas tvarkoj buvo labai keistas suprast smile.gif bet jis pasitvirtino wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Vakare-: 03 rugpjūčio 2013 - 07:25
Manęs šioje vietoje nuojauta tikrai neapgavo. Kai smileysex.gif pirmąjį, tai nuo pat pradžių jaučiau, kad tą mėnesį pastosiu, taip ir atsitiko smile.gif O dabar pradėjom galvot apie antrą, iš pradžių planavom įsivaikinti, bet aš jau sapnuoju, kad esu nestuke.gif , tai greičiausiai taip ir bus biggrin.gif , tik dar NT negadinsiu, palauksiu porą savaitėlių smile.gif
Atsakyti