Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus

gandrus gaudem beveik 2 metus mm be vaistu nebuvo, ov nevyko, liepa po mm nuejau pas gine kuri pasake nieko nebus ir reik toliau gydymo nu galvojaugeri nebus nebus, net negalvojau kad kazkas ivyks ir va kai maziausiai tikejausi pamaciau NT II wub.gif aisku dar per daug neleidziu sau dziaugtis nes dar mazi esam 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, esu naujoke, ir nezinau kur rasyt tas temas, bet turiu problema.... zinoma, gal kam nors teko tai patirti, bet reikalas yra toks:
KT nebegeriu jau 9 men, mano ciklas nera labai reguliarus, taciau paklaida gali svyruoti nuo 4 iki 8 dienu... buna tokiu atveju, kad mmm pasibaigus, po 4 dienu vel kraujuoju visa savaite... ejau pas ginekologa, turejau problema su kiauside, ji subrandino daug kiausineliu, bet kazkaip neisejo su krauju... nors ir sirgau 2 kartus per menesi....
israse vaistu, isgeriau visa kursa, mmm sulaukiau vel po 2 savaiciu...
po mmm, buvau su vaikinu, zinoma nesisaugojom, nes as labai noriu leliuko...
siuo metu mano ciklas jau 53 dienos....
mmm dar nesimato... nors jau 4 savaites jauciu pozymius, jog turi jau prasidet...
nezinau kiek NT dariau, visi neigiami, ejau pas ginekologa, tikrino su kamera, bet atsakymas neigiamas, taciau kazkoks 2 cm kiausinelis kazkur laksto, o tai buvo pries beveik 3 sav, bet mmmm vis dar nera... israse tu paciu vaistu, kad issaaukt mmm... isgeriau jau 10, mmm vis dar nera... ejau i klinika darytis kraujo tyrima, nes ziauriai galva svaigsta... paprasiau kad dar padarytu specialiai del nestumo, deja, atsakymas neigiamas, tik nustate kad gelezis kraujyje truputi truksta...
tai siuo metu einu is proto, jei nesilaukiu, tai kur tos mmm dingo...?
streso nepatiriu, nors bent jau man taip atrodo, nes jei stresuoju, tuomet as galiu kraujuot 2 sav is eiles... ar kuri buvo susidyrus su tokia beda...? verysad.gif
Atsakyti
na, nzn manau,kad nujauciau savo nestuma 4u.gif nes tokia kirbejo ikyri mintis kad esu ne viena,nors iki mm dar visos dvi savaite sbuvo like lotuliukas.gif o testukas tik i rpatvirtino mano nuojauta 4u.gif

o mano draugei irgi panasiai buvo,nujaute kad laukiasi,mmm velavo,o testai visi neigiami.mm velavo tris savaites ir vos vos vaiduokliavo.pagal paskutinias mm gine jau turejo matyt leliu,o jo nesimate. uzsiregistravo privaciai-sako lyg ir yra kazkas.kito vizito metu,pagal mmm turetu jau girdetis leliuko sirdele-nesigirdi,pradejo nezymiai tepliot,nulekia i ligonine-nu nesigirdi tos sidutes nors tu ka,o ji vis tikina kad laukiasi,gydytoja nebuvo labai draugiska jos atzvilgiu,apsipyko grazia forma lotuliukas.gif
nuvykus vel privaciai po keliu dienu pasitikrint ir galutinai nusprest ar gimdinis nestumas ar ne...plaka leliuko sirdute nestuke.gif pasirodo velyvas pastojimas,pagal mmm lelius augo dviem su trupuciu savaites per letai,pagal echo-idealiai 4u.gif o db supuoja sveika,nuostabu leliuka wub.gif
Atsakyti
Nors dar nepranavom ir nukelinėjom lėliuko planavimą, vis pajausdavau, kad ranką ant pilvo uždedu, nes labai norėjom abu su vyru, o teko laukti. Taip pat per paskutinį mėnesį kokius 3-4 kartus sapnavau, kad gimdau, kad auginam berniuką smile.gif dabar pabandėm dar tik pirmąjį ciklą, tikiuosi pasiseks ir bus nestuke.gif
Atsakyti
Del tos rankos uzdejimo, tai pries koki menesi, as vis uzdedavau ranka ant pilvo, taip patogu budavo. Leliuku neplanuojam, bet ir nesisaugom, jau kokius gerus du metus. Per tiek laiko neuzkibo. Daktare sake, kad greiciausiai reikes daryti dirbtini apvaisinima. O bet taciau, mes nesityrem iki galo, kas kur kame. Taigi, siandien jau kokia 29-30 ciklo diena. Siaip taip ilgai mano menesines nelaukia. Tiesa, siemet as ju ir neseku idemiai, kaip anksciau. Vasara sukvailiojo ir du kartus per menesi pasirode. Buvau pas ginekologe, sake, kad gal cia nieko tokio. Taip pat naudojau zvakutes nuo pienliges, gal jos daro itaka mmmm, bet kad anksciau nedarydavo.
O krutine jautresne, speneliai irgi, kartais pamaudzia kaip pries mmm, bet nepramusa. Taigi, dar palauksiu, o jei nesulauksiu, savaites pabaigoje, pasidarysiu NT.
O jei bus dvi juosteles, o tai bus biggrin.gif , reiskia, kad ant pilvo ne veltui patogu laikyti ranka buvo. Ir bus mergaite ax.gif , nes neseniai sapnavau vyra sakanti - dvi mano mergaites.
Atsakyti
Man nuojauta liepe negerti net taures vyno per gimtadieni biggrin.gif tad pasidariau testuka, bet jis rode neigiama, po savaiteles dar pasidariau, nes vis kazkaip kvapai erzino kai kurie, ir pamaciau II.

daktarai sako, kad cia mistika, nes turiu gausybe ligu, o paskutiniu metu ir MMM tai budavo tai ne
Atsakyti
Nors dar tik pirma cikla dirbam, as jau visai nukvakus ir pradejau visokius simptomus jausti, jau nuo kazkur 16 ciklo dienos ir krutine tempia ir pilvo apacia maudzia, ir apetito nera... Mergos, as nubludau!!! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2013 10 09, 18:21)
Nors dar tik pirma cikla dirbam, as jau visai nukvakus ir pradejau visokius simptomus jausti, jau nuo kazkur 16 ciklo dienos ir krutine tempia ir pilvo apacia maudzia, ir apetito nera... Mergos, as nubludau!!!  doh.gif

Pirma planavimo cikla visos mes iš proto jaučiu ėjom iš to didelio noro pastoti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2013 10 09, 18:21)
Nors dar tik pirma cikla dirbam, as jau visai nukvakus ir pradejau visokius simptomus jausti, jau nuo kazkur 16 ciklo dienos ir krutine tempia ir pilvo apacia maudzia, ir apetito nera... Mergos, as nubludau!!!  doh.gif

Tai jau taip... po pirmo ciklo, tai as iskart po O pradejau jaust visus simptomus... 2sav iki mmm as svaigau visais pozymiais.. nors dar tik antras ciklas, taciau jokiu pozymiu ne kvapo... schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry777 @ 2013 10 10, 15:52)
Tai jau taip... po pirmo ciklo, tai as iskart po O pradejau jaust visus simptomus... 2sav iki mmm as svaigau visais pozymiais.. nors dar tik antras ciklas, taciau jokiu pozymiu ne kvapo...  schmoll.gif  ax.gif

Va va, reikia dar pora dieneliu islaukti, tada zinosiu, ar tikrai visai nubludau, ar cia nuojauta kokia ax.gif
Atsakyti
Pries kokius 2 metus nusitempe mane drauge pas '' ekstrasensa '' biggrin.gif Tas pabure lazdele ir sako: pas jus yra mioma blink.gif ir jei labai noresit dar vaiku turesit bet ne viena o du is kart lotuliukas.gif Tuo metu taip juokinga buvo nes 2 vaikus jau turiu ir daugiau neplanavau bigsmile.gif Na o dabar susisuko protelis ir prikalbinau vyra kad mums pagranduko reik thumbup.gif Nueinu pas gine pasitikrint o ta padaro eho ir randa pas mane maza mioma g.gif Tai dabar kibom i darbus ir lauksim rezultato ar pasitvirtins 2.gif 2.gif
Atsakyti
As neturejau jokiu nuojautu, kad ir kaip bandziau jas "isgaut" lotuliukas.gif . Kol neuzkibo, tai vis turedavau "nuojauta", kad jau si menesi pastojau. O kai is tiesu pradejau lauktis, tai ta nuojauta sake - negadink testu lotuliukas.gif . As matyt is tu, kurios nieko nenujaucia doh.gif .
Atsakyti