sveikos mamytes, esu naujoke, ir nezinau kur rasyt tas temas, bet turiu problema.... zinoma, gal kam nors teko tai patirti, bet reikalas yra toks:
KT nebegeriu jau 9 men, mano ciklas nera labai reguliarus, taciau paklaida gali svyruoti nuo 4 iki 8 dienu... buna tokiu atveju, kad mmm pasibaigus, po 4 dienu vel kraujuoju visa savaite... ejau pas ginekologa, turejau problema su kiauside, ji subrandino daug kiausineliu, bet kazkaip neisejo su krauju... nors ir sirgau 2 kartus per menesi....
israse vaistu, isgeriau visa kursa, mmm sulaukiau vel po 2 savaiciu...
po mmm, buvau su vaikinu, zinoma nesisaugojom, nes as labai noriu leliuko...
siuo metu mano ciklas jau 53 dienos....
mmm dar nesimato... nors jau 4 savaites jauciu pozymius, jog turi jau prasidet...
nezinau kiek NT dariau, visi neigiami, ejau pas ginekologa, tikrino su kamera, bet atsakymas neigiamas, taciau kazkoks 2 cm kiausinelis kazkur laksto, o tai buvo pries beveik 3 sav, bet mmmm vis dar nera... israse tu paciu vaistu, kad issaaukt mmm... isgeriau jau 10, mmm vis dar nera... ejau i klinika darytis kraujo tyrima, nes ziauriai galva svaigsta... paprasiau kad dar padarytu specialiai del nestumo, deja, atsakymas neigiamas, tik nustate kad gelezis kraujyje truputi truksta...
tai siuo metu einu is proto, jei nesilaukiu, tai kur tos mmm dingo...?
streso nepatiriu, nors bent jau man taip atrodo, nes jei stresuoju, tuomet as galiu kraujuot 2 sav is eiles... ar kuri buvo susidyrus su tokia beda...?