Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus

Sveikutes 4u.gif Prisijungsiu ir as prie jusu, su vyru jau senai svajojame apie seimos pagausejima ir jau kelis menesius vis laukiam ir laukiam,bet deja.. Turejau reguliarias menesines,bet praeita menesi jos prasidejo savaite anksciau ir buvo labai daug kraujo. Gydytoja pranese,kad ivyko mikropersileidimas,nes kiausinelis apvaisintas neisitvirtino blink.gif Dabar laukiu kitu menesiniu su nerimu,bijau,kad nepasikartotu. Labai tikiuosi,kad vel esu pastojusi,nes isnaudojome mano vaisingas dienas,o ir jau vaidenasi,kad galiu buti nescia. Krutine sunki ir skauda,viduriai uzkietejo,rytais ar pavalgius pykina. Iki menesiniu liko mazdaug 10d,ne per anksti darytis nestumo testa?
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 11 02, 15:25)
Iki menesiniu liko mazdaug 10d,ne per anksti darytis nestumo testa?

aisku, kad per anksti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(warmth @ 2012 10 29, 09:30)
Sveikos, mergaitės smile.gif

Pastaruoju metu esu labai sunerimusi ar tik nebūsiu  nestuke.gif , nors mmm ir buvo, tiesa, labai trumpos, tačiau vis jaučiu galvos skausmą, kažkokį maudimą pilvo apačioje, gan dažnai pradėjau vaikščioti į tualetą, būna, kad atrodo noriu sysiuko, tačiau nuėjus pasirodo, kad apsigavau  biggrin.gif , porą kartų iš ryto jaučiau silpnumą, vakar ir šiandien matavausi BT, rodo 37.1 , tačiau va ką tik pasidariau testą ir parodė tik vieną brukšnelį smile.gif nuo mmm praėjo 6dienos, Nd buvo ir prieš pat  jas ir po jų. Ką jūs manot? Ar verta manyti, kad testas buvo atliktas per anksti ir parodė netikslų rezultatą?  unsure.gif

O galvos skausmas gali būti nėštumo požymis? blink.gif
Įdomu pasidarė, nes pačiai kotais galvelėj patvinksi paskutiniu metu biggrin.gif nors šiaip niekada gyvenime galvos nėra skaudėję smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pati meilė @ 2012 11 07, 13:44)
O galvos skausmas gali būti nėštumo požymis?  blink.gif
Įdomu pasidarė, nes pačiai kotais galvelėj patvinksi paskutiniu metu biggrin.gif nors šiaip niekada gyvenime galvos nėra skaudėję smile.gif

Šiaip gali. Man po mylimuko tris dienas galvą ohoho kaip skaudėjo. Bet labiausiai įtarimas, nes tą pačią naktį susapnavą naujagimį, kuris sapne buvo ne mano, bet atėjo pas mane blush2.gif šiaip daugybė požymių liudija apie galimą nėštumą, bet reikia laukti dar kelias dieneles, kad tikrai įsitikinti smile.gif laukiam nesulaukiam smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mano močiutė pranašisškus sapnus sapnuoja, pvz: susapnuoja, kad kokiam artimama žmogui atsitiko kokia nelaimė ar mirtis ir vat po mėnesiuko taip ir nutinka. Tą tikrai žinau. Tai vat gal čia sutapimas, bet ir aš susapnavau savo puseserę nėščią, tai po maždaug poros mėnesiukų sužinojom, kad jau 6 savaites nėščia. thumbup.gif Tai dabar jau kuris laikas sapnuoju aš save nėščia, žinoma, labai norėčiau kad sapnai taptų realybę 4u.gif nestuke.gif Bet bijau, kad čia pasamonė mano kvailioja, nes labai noriu nestuke.gif Ir šiaip kai nori būti nėštukę, pastebėjau, kada tada visur matai nėščias moteris, vežimėlius, tėveliu su vaikais smile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip buvau įsitikinus 100 procentų, jog pastojau, nes krutinė buvo tooookia sunki, jog atrodė jog vos panešu biggrin.gif Ir pasidarius testą parodė II , bet deja pabėgo unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2012 11 23, 14:49)
Aš kažkaip buvau įsitikinus 100 procentų, jog pastojau, nes krutinė buvo tooookia sunki, jog atrodė jog vos panešu  biggrin.gif  Ir pasidarius testą parodė II , bet deja pabėgo  unsure.gif  verysad.gif

Gaila... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2012 11 23, 14:05)
Gaila...  4u.gif

Gaila, bet kai pirmosios laukem 3 metus ir grese ja prarasti, tai kazkaip sikart viska daug lengviau pernesiau, juk jau turiu viena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(P.A.R.I.S @ 2012 11 23, 16:13)
Gaila, bet kai pirmosios laukem 3 metus ir grese ja prarasti, tai kazkaip sikart viska daug lengviau pernesiau, juk jau turiu viena  wub.gif

Tikiu,bet as db net nezinau ar noriu ar nenoriu bet visada kai pagalvoju apie "pabegusius" vaikucius man liudna ir apie tuos kuriuos "isvalo" ech...Zinau kad buna situaciju kai negali,Bet Dievulis turetu atsargiau rinkti kam angelelius siusti tokiu atveju,juk yra tiek daug norinciu kurios taip to laukia.Cia db apie savo giminaite prisiminiau kuri "isvale" angelele nes pastojo 3kart is eiles.Nezinau GAL ir as taip buciau pasielgus? unsure.gif
Atsakyti
Mes su draugu planavom ir ana menesi ir si, ana menesi 3 sav velavo mmm, jau galvoaju jog laukiuosi isgadinau bent 5 testus ir visi neigiami. Si menesi vel veluoja jau savaite. Vis prisigalvoju jog laukiuosi blush2.gif Tie pozymiai nestumo man dazni ir papykina ir galva paskauda ir sonus pamaudzia. Jau nebezinau ar cia pries mmm ar laukiuosi. Kaip jus tos kantrybes tiek turit unsure.gif Isprotet galima 4u.gif Niekada negalvojau kad susilaukt angeliuko gali buti taip emociskai sunku..
Papildyta:
skaiciau kad angeliukai pabega, nes taip moters kunas sutvertas, jeigu kazkas negerai jis pats isvalo. Gamtoj taip sutverta jog islieka tik stipriausi...
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Mes irgi su draugu pradejome planuoti dziaugsmeli jau nuo lapkricio menesio, ir tikiuosi kad labai ilgai nereikes laukti smile.gif juk kaledos, stebuklu metas. Kai galvojau kad laukiuosi, atrodo buvo visi galimi nestumo pozymiai, ir pilmo maudimas, krutys tokios jautrios buvo, kad prisiliesti neimanoma buvo, nugara skaudedavo taip kad net is lovos sunku budavo islipti, silpnumas, nuovargis, ir dar nakti keliausi i wc, ir pagrindinis dalykas nebuvo mm, jau 100% maniau kad laukiuosi, pasidariau testa, bet neigiamas, nusivyliau, bandziau guosti save, kad dar anksi, po 10d pasidariau kita, ir vel neigiamas, o po keliu dienu ir prasidejo tos nelemtos mm. verysad.gif tikrai skaudu yra, kai atrodo jau, o istikro nea verysad.gif tai tada prisiskiciau, kaip geriau ir greiciau pastoti, manau kad nereikes ilgai laukti, ir jau si menesi pavyks wink.gif
Atsakyti
yr, bet jau nepasitikiu, bijau nusivilti biggrin.gif
Atsakyti