Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus

O as tai manau, kad visos nuojautos ir zenklai tera sutapimas unsure.gif Visos planuojancios laukia, tikisi kazko, uz tai ir stebi visokius zenklus. As 7-ta menesi planuoju ir iki tol visus 6 maciau zenklus ir pozymius visokius jauciau, bet vis nieko verysad.gif O si menesi jokios nuojautos, jokiu zenklu ir kol kas mmm veluoja, tai tikiuosi geriausio ax.gif
Atsakyti
4u.gif planuojame trečią mėn., pirmuosius du kartus tvirtai žinojau, kad nepastojau, nors mylėjomės tiksliai per vaisingas dienas blush2.gif . Vyrui iškarto pasakiau, kad duodu 100 proc. , kad neišeis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Žinoma, pati tai labai tikėjausi, kad nuojauta mane apgauna, tačiau buvau teisi, bet šį mėnesiuką kažkaip įdomiai jaučiuosi, na žiūrėsim kaip čia ta mano nuojauta veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2007 06 07, 10:16)
Planavom pirma men., pastojau is karto. Tai supratau 5-7 DPO. Nes atsirado pozymiu, panasiu kaip pirmaji nestuma. Kuo toliau, tuo labiau mano nuojauta gilejo. Pasidariau testa 10 DPO. Buvo nelabai ryski antra juostele, bet visgi dvi II, o tai reiskia  nestuke.gif Dar po 5d, testa pakartojau, ir isryskejo grazios dvi II.
Viduj taip ramu ir gera.... As tyliai viska zinojau  smile.gif

wub.gif

QUOTE(stebukliuke @ 2007 07 14, 14:13)
man su nuojautom buvo taip: pirmojo nėštumo metu, prisimenu, pabudau ir pastebėjau, kad laikau ranką ant pilvo, niekad anksčiau taip nemiegojau, todėl man tai buvo "ženklas". Pasitvirtino.
Antrojo nėštumo metu irgi kamavo nuojauta ir vėl gi teisinga smile.gif
Dar vieno nėštumo metu "nuojauta" atsiado tik pradėjus vėluoti mmm, nors ir planavom vaikelį. Tai galima sakyti, kad iš anksto nieko nejaučiau.
Dar vėliau nuojauta pasireiškė, o testukas rodė vos vieną juostelę sad.gif Beje, taio buvo vienintelis kartas, kai nuojauta mane pavedė.
Visa neseniai nuojauta vėl pakuždėjo savo "taip" ir pamačiau dvi juosteles. Deja, iš visų mano nujautimų vis dar turiu tik vieną nuostabią dukrytę.
o štai dabar dedasi tikrai keistas dalykas... Ta, kad šį mėnesį pavyks jaučiau dar mmm nepasibaigus.  doh.gif  lotuliukas.gif  ko gero, čia mano stogas važiuoja nuo to didelio didelio noro.
Jeigu mano nuojauta teisinga, pranešiu mėnesio gale  tongue.gif

butinai lauksim wink.gif
Atsakyti
O kas yra DPO ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2007 11 01, 21:10)
O kas yra DPO ?  blush2.gif

Dienos po ovuliacijos smile.gif
Atsakyti
As tai pries kiekvienas mm pradedu visokius zenklus ir nuojautas matyti...
Atsakyti
Mes planuojam 5-6 cikla, tiksliau nesisaugom. Visais ankstesniais menesiais as prisisvaigdavau, viena men labiau, kita maziau, kad JAU. IS tiesu karteli tikrai buvo kazkas kitaip, ir paskui atejo labai gausios ir skausmingos mmm, as zinojau, kad persileidau, nors buvo tik 2 sav. g.gif
O stai pries keleta dienu su MB per mylu mylu pajutau toki dvasini virpesi, kazkokias ypatingas bangas... salia suniukas prasesi i lauka, tai MB atsisuko i ja ir pasake: "Ziurek, kaip teveliai tau konstruoja broliuka ir sesyte- dvynukus". Sake, kad jis ta akimirka tiksliai ZINJO, kad "kabina" dvynukus g.gif Ir nuo tos dienos jis jau sneka "Tai va gerai, kad masina didesne nusipirke, tai dvynuku vezimelis tilps", "tau nereikes testo, pamatysi, tu laukiesi, ir dvynuku- berniuko+mergaite".
Arba paraso SMS is darbo: "Perduok bucki musu dviem kukuliam tavo pilvely...".

As aisku suzaveta, bet tas vyro uztikrintumas... jis teigia, kad per tuos puse metu niekada nejausdavo, kad uzkibo, o butent si menesi ZINO. g.gif 4u.gif nu kaip butu fainai smile.gif
Atsakyti
mudu tai 2 men kaip intensyviai susimastem, nesisaugom ir planuojam, bet nieko nejauciu, nei virpesiuku nei dar kazko, manasis kartais uzklausia ar kasnors paikeite, ar kazkaip kitaip jauciuos, bet nieko... unsure.gif pareina tos mano mmm verysad.gif Gal kai istirkjuju pastosiu tada atsoras tas vidinis balsas kuris pakuzdes, kad JAU
Atsakyti
xex, man su siuo nestumu tai isvis mistika buvo...

na visu pirma, aisku as jau labai norejau antro vaikeliuko, bet del finansu, tai buvo neimanoma, galima buvo tik svajoti, ir be kokiu penkiu metu jokiais budai, nu bet Dievas zino, kada kam pastoti..

tai siaip kazkas minejo kad pries pastojant moteris sukusta, isgrazeja..man kaip tik nukrito 5 kg, vaiksciojau sau laiminga, sijonu visokiu bliuzku prisipirkau..

bet svajoti apie leliuka man tai nieks neuzdraude,

ir tiesiog dar nebudama pastojus, kazkaip viena grazu vakara vyras kazka kalbejo, apie tai kad musu trys .. kad kazka tryse veiksime, o as eidama pro sali, sakau, ne trys o keturi, net nesuvokdama ka pasakiau ir kodel! vyras isgirdes pradejo tardyti kas cia dabar per snekos..nu man juokas paeme, sakau siaip sau sugalvojau..o menesio pabaigoje mmm velavo 5 dienas, ant bajerio nusipirkau testa (nelabai reguliarios mmm) ir ka jus manot, II, isisvaizduojate koks buvo sokas, ivertinus tai, kad saugojomes... (glamoniu metu irgi galima pastoti, niekada nepatikeciau, jei taip neatsitiktu mums, dabar neisivaizduoju kaip reik saugotis doh.gif )

taigi reiskes kazkokia nuojauta buvo..beto gal cia tas stiprus noras leme..ba juk kiek cia metu su tokia pat apsauga ir nieko, o cia pokst pykst, ir va smile.gif
Atsakyti
nu jau nu, glamonejantis aisku kad nepastosi, nebent miegojai ir nieko neprisimeni ar buvai girta smile.gif gal tu tiesiog vadini nutraukta lytini akta?
Atsakyti
Mes planuojame jau nuo spalio pabaigos, bet deja....vis nesulaukiam savo stebukliuko:((
jau pirma cikla buvo pozymiai: pykino ne tik rytais, bet ir po pietu, vakare, lankstymai i tualeta labai padaznejo, nuovargis jautesi...pasidariau testa - nieko...sulaukiau mmm:((
antra cikla vel tas pats. tik prisidejo dar krutu jautrumas, pilvo maudimas ir nugaros skausmai, o nuovargis vis didejo, po pietu jeigu nenumigdavau buvo ziauru. bet ir vel sulaukiau mmm:(
po mmm leksiu pas gydytoja apsitikrinti...gal seip kas nors negerai...arba as prisisvajojau per daug...laaaaabai labai norim maziuko, gal del to ir atrodo, kad jauciu visus pozymius nestumo....
Atsakyti

QUOTE(ašarele @ 2008 12 13, 20:59)
Mes planuojame jau nuo spalio pabaigos, bet deja....vis nesulaukiam savo stebukliuko:((
jau pirma cikla buvo pozymiai: pykino ne tik rytais, bet ir po pietu, vakare, lankstymai i tualeta labai padaznejo,

netaupyk ant sugedusio maisto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.104: 14 gruodžio 2008 - 07:35