xex, man su siuo nestumu tai isvis mistika buvo...
na visu pirma, aisku as jau labai norejau antro vaikeliuko, bet del finansu, tai buvo neimanoma, galima buvo tik svajoti, ir be kokiu penkiu metu jokiais budai, nu bet Dievas zino, kada kam pastoti..
tai siaip kazkas minejo kad pries pastojant moteris sukusta, isgrazeja..man kaip tik nukrito 5 kg, vaiksciojau sau laiminga, sijonu visokiu bliuzku prisipirkau..
bet svajoti apie leliuka man tai nieks neuzdraude,
ir tiesiog dar nebudama pastojus, kazkaip viena grazu vakara vyras kazka kalbejo, apie tai kad musu trys .. kad kazka tryse veiksime, o as eidama pro sali, sakau, ne trys o keturi, net nesuvokdama ka pasakiau ir kodel! vyras isgirdes pradejo tardyti kas cia dabar per snekos..nu man juokas paeme, sakau siaip sau sugalvojau..o menesio pabaigoje mmm velavo 5 dienas, ant bajerio nusipirkau testa (nelabai reguliarios mmm) ir ka jus manot, II, isisvaizduojate koks buvo sokas, ivertinus tai, kad saugojomes... (glamoniu metu irgi galima pastoti, niekada nepatikeciau, jei taip neatsitiktu mums, dabar neisivaizduoju kaip reik saugotis

)
taigi reiskes kazkokia nuojauta buvo..beto gal cia tas stiprus noras leme..ba juk kiek cia metu su tokia pat apsauga ir nieko, o cia pokst pykst, ir va