Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus

Pirmoji mūsų užkibo taip netikėtai....
Antrasis buvo rimtai planuotas ir apgalvotas...
Tai va - du vaikai, porelė, mums dar nė po 30- džiaugiamės gyvenimu visi keturi - keliaujam, dalyvaujam...
tik parėjus 10 metų nuo antrojo vaikelio gimimo- sapnuoju - kažkokiam name (gyvenom ankštam bute)- ilgu plačiu koridorium atiterpsi maži žingsniukai - aš lyg lovoj guliu, atsidaro durys ir įbėga maža maždaug pusantrų metų mergytė - šviesiais plaukučiais, garbanė...
atsibundu - fu - savo lovoj guliu, mažam butely...
Niekam nieko nepasakojau.spnas pasikartoja po 3 mėn. Po poros savaičių vėl lygiai tas pats sapnas. Dar tyliu - visad visus, tikinčius sapnais, išjuokdavau.
PO mėnesio nesulaukiu mm. Bet net testo nedariau - viskas aišku buvo, MB nepatikėjo - PATS nupirko testą...
o dabar mažylei pagrandukei beveik du metai ir atrodo visai taip pat kaip sapnavau - šviesiaplaukė garbanė kas rytą atitrepsi į mūsų visų keturių miegamuosius nuosavam name...
Sako, kad vaikelis, prieš ateidamas, bent kurį laiką tupi mamai ant peties, o ji jį tada ir pajaučia... 4u.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
mes irgi jau pradėjom planuot leliuka blush2.gif skaitinėjau visur ar gali būti nuojauta, kad pastojai iš karto... blush2.gif ax.gif visokių radau pasisakymų, nes straipsnį tokį radau, kuriame teigiama, kad kai kurios moterys iš karto pajunta kad pastojo vos prėjus kelioms valandoms... g.gif galvojau, kad nesmone, na bet tikrai tik pries dvi dienas pradejom gamint leliuka, o as kažkodėl jauciu kad jau nestuke.gif gal aš išprotėjau blush2.gif skaičiau čia pas jus, kad kai labai nori tai ir prigalvoji visokių požymių, na bet nepasakyčiau, kad mes taip jau labai nekantraujam, nes pirmiausia norėtume vestuves atšokti pavasari, tai jei pavyks nestuke.gif tai šoksim tada jau visi trys dar kitą pavasarį. Taigi jokio reikalo išsigalvoti kaip ir nėra, na bet vis tiek man kažkaip itartina viskas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
o as pries kiekviena nestuma sapnavau keistus sapnus, kad laikau kudiki, kad randu kudiki spintoje... o si karta sapnavau , kad daraus NT ir jis man pranesa, kad ITS A GIRL biggrin.gif , kad gimdysiu birzelio 2d, 2010 biggrin.gif ... pagal gydytojo skaiciavimus reali data geguzes 19, 2010 biggrin.gif
tikiuosi sikart sapnas sulauks laimingos pabaigos.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,o man MB leliu issapnavo bigsmile.gif ,po nakties papasakojo,kad sapnavo,jog as nescia,ta diena man parejo MM,bet tai buvo paskutines MM nuo kuriu jau 35 savaites kai kas pilvelyje gyvena rolleyes.gif ...Nors man terminas spalio pabaigoj,jis net su manim gincinasi,kad bus rugsejo pabaigoj,nejau ir vel teisus... ax.gif
Atsakyti
per pirmą nestuke.gif nuojautos jokios neturėjau, a vat per 2-ą nestuke.gif iš karto supratau. Nes hormonai taip įsisiautėjo, kad jaučiaus labai nelaiminga, pikta ant viso pasaulio, apsižliumbdavau nei iš šio, nei iš to (man paprastai tai nebūdinga). Teliko išlaukti dar kelias dieneles ir pasidaryti NT, kad įsitikinčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uksnė: 19 rugsėjo 2009 - 11:26
As irgi sapnavau praktiskai kiekvienos ovuliacijos metu, kiek buvau pastojusi wink.gif Pirma karta sapnavau kad maudau kudikeliu, berniuka, na ir gime berniukas smile.gif Toks kaip ir sapnuose, ne sju buvo ne vienas smile.gif Dabar geguzes menesi irgi sapnavau kad kazkoks vyras padeda ranka ant pilvo ri sako "berniukas" tada eina prie mano kaimynes irgi uzdeda ranka ir sako "berniukas"... Kaimyne laukiasi berniuko, sausi gimdys, o mano zirniukas pabego vos isitvirtines. Is karto po to "pabegimo" pastojau vel. Ovuliacijos diena sapnavau mergaitiska rozini kambari, o vyras sapnavo ta pacia nakti, ka drado dovanu krepseli su pampersais ir kita vaikiska atributika smile.gif Vel testas II, si karta zirniukas isbuvo iki 3 men, paskui kazkodel apsigalvojo, matyt pasa Namie pamirso wink.gif Penktadieni vel buvo ovuliacija, pirmoji iskarto po sio paskutinio valymo ir as vel sapnavau, kad derinau mergaitiska varda prie savo pavardes... Net nezinau kada turetu buti mano mmm, ne snuo vasaros kaip ir normaliai nesu sirgusi smile.gif Tai ir nesioju kazkoki drugeli dusioje smile.gif
Atsakyti
na as jau praeita cikla tiek sapnu prisapnavau ir kad NT dariausi ir jis teigiamas, ir vaikucius sapnavau...Ir seip jau jauciau viss nestuke.gif imptomus, bet deja sulaukiau mm. Sis ciklas jau eina i pabaiga, siandienvel sapavau jog sodinau medelius. Kartais ateina mintis ad jau pavyko, bet veju i sali, bijau nusivilti. Idomu kokiabusiu kai istikruju nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerva @ 2009 09 23, 11:08)
na as jau praeita cikla tiek sapnu prisapnavau ir kad NT dariausi ir jis teigiamas, ir vaikucius sapnavau...Ir seip jau jauciau viss  nestuke.gif imptomus, bet deja sulaukiau mm. Sis ciklas jau eina i pabaiga, siandienvel sapavau jog sodinau medelius. Kartais ateina mintis ad jau pavyko, bet veju i sali, bijau nusivilti. Idomu kokiabusiu kai istikruju  nestuke.gif  g.gif

As tai irgi tiek sapnavau vaikau, kad juos maudau, maitinu.. Kad darausi NT ir jis visada budavo II, o tikrovej parode I ir atejo mm, taip kad sitie sapnai man nesipilde.. verysad.gif
Atsakyti
mane nuojauta apgavo daugybe kartu 4u.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2006 08 04, 10:34)
na,brangiosios, pasidalinkit patirtim ar buvo taip kam nors? ta prasme,kad dar prieš pastojimą buvo kažkas keisto,ko nebuvo iki tol,pvz.,  nestuke.gif  pastebėjimas, arba kažkoks vaidenimasis,kad pačios esat  nestuke.gif va,mano draugė dar kelis mėn prieš mėtuma pradėjo sėdėdama ant pilvo ranką laikyti, nevalingai kažkaip smile.gif

kai neglai susilaukti vaikelio o noras toks didelis tai visokių nuojautų būna bet tūščių
Atsakyti
noriu ir as pasipasakoti.. sapnavau labai grazia garbanota mergyte biggrin.gif maniskis sake, kad ir mergyte sapnavo pora kartu ir irgi garbanota (nors pas mus plaukai tiesus). Po kurio laiko rytais pradejo pykinti na ir kazkaip negerai jauciausi, drauge pasiule pasidaryti testa, dar kuri laika nekreipiau demesio, nes zinojau, kad pastoti negaliu (jau gal 6 metai bandem ir nieko) ir sirgau neseniai, bet viena diena po darbo net trauke i vaistine, nusipirkau ir pagaliau kitos dienos ryta pasidariau testa..... Pasirode dvi grazios juosteles, vyras is dziaugsmo vos neapsiverke... Taciau po darbo vakare taip durti sona pradejo, kad nebegalejau iskenteti, nuvaziavom i ligonine ir visas dziaugsmas baigesi. Buvo negimdiminis nestumas, ant kiausintakio ir plyso.... Tik vienas gerai, kad buvau pasidarius testa, nes kol nepasakiau, kad laukiuosi gydytojai nezinojo kas yra, nes nieko nemate.... Po operacijos prisiminiau, kad diena pries tai sapnavau, kad kazkoki vaika palikau autobuse vairuotojui ir paprasiau juo rupintis... Neseniai ir vel leliuka sapnavau, bet... viltis dar yra, bet sveikas protas sako, kad cia jau tikriausiai norai reiskiasi... g.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti ar nuojauta ar tiesiog didelis noras tureti maza lelyte vercia galvoti kad uzkibom...nors testas ir neigiamas buvo, taciau super ankstyvas... Turim 2 vaikinukus labai labai norim kad Dievulis dar ir dukrele mums padovanotu ax.gif , tokia pas saunia ir originalia kaip ir broliai thumbup.gif Juk ji turetu jau garantuota "apsauga" !!! Kad taip Dievuliui tiesiai i ausi viskas dabar blush2.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti