Įkraunama...
Įkraunama...

Nuojauta dėl nėštumo dar nepastojus

QUOTE(blondinas Nr.104 @ 2008 12 14, 08:35)
netaupyk ant sugedusio maisto

Nemanau, kad cia sugedes maistas kazka daro. tiesiog kai labai norisi but nestuke.gif psichologiskai nusiteiki visiems pozymiams ir pradeda tiek pykinti, tiek galva svaigti, pradedi kazka valgyti ko anksciau nevalgydavai ir panasiai. Manau, kad visa tai psichologija... Manau, reiktu siek tiek atsipalaiduot ir negalvot kiekviena diena ar jau nestuke.gif ar dar ne smile.gif Kad ir kaip to noretusi smile.gif Linkiu, kad sventes visoms butu geros ir pagaliau pataptumet nestuke.gif smile.gif Juk Kaledos- stebuklu metas smile.gif
Atsakyti
sveikos visos. man ir vaidenas......veluoja jau 6d., bet bijau net nestumo testa darytis....laukiu teigiamo, bijau neigiamo....planuojam antra lekiu.........

user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre g @ 2009 09 06, 14:35)
sveikos visos. man ir vaidenas......veluoja jau 6d., bet bijau net nestumo testa darytis....laukiu teigiamo, bijau neigiamo....planuojam antra lekiu.........

user posted image

Ar parode ka nors testukas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Kai jau pradejau galvoti apie nestuma, tai ir pradejau isivaizduoti, jog man tinka visi nesciosios pozymiai. wub.gif O jau kai rimtai pradejome leliuka daryti, tai ir sulaukusi menesiniu galvodavau, jog esu nescia, bet susirgau doh.gif
Manau, taip yra todel, jog labai labai trokstame nestuke.gif
Sekmes, mergaites smile.gif Linkiu, jog sekantis pojutis butu tikrasis nestuke.gif zenlkas.
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2009 09 07, 12:44)
Ar parode ka nors testukas?  mirksiukas.gif

neigiams, taciau jau 9d kaip nesusergu, reiks vel pirkt testuka, jei nieko, leksiu pas gyd.ajajai. planuojam antra leliu, o jei dar ciklas sutriko, tai visai liudna....
Atsakyti
sveikos merginos,
as irgi is tu tarpo, kurios i ciklo pabaiga pradeda nuogastauti ir mmm nelaukti.
Planuojam jau 4 menuo ir nieko...
pirmus planavimo menesius kruopsciai matavausi BT, vaisingos dienos ir kiti visiems zinomi dalykeliai. Bet po to pagavau save einant is proto, kai ateidavo mmm...meciau matavimus ir skaiciavimus - per daug nervu kainuoja schmoll.gif
Dabar tik nesisaugom.
Be to darymas su MB myliu myliu pagal grafikeli - mazdaug- ateik cia , jau laikas rolleyes.gif kosmaras man kazkoks.... doh.gif

todel ateinant cikllo pabaigai turiu su savim rimtai "bartis", kad neprisifantazuociau ir apsaugociau save nuo eilinio nusivylimo.
Atsakyti
QUOTE(euforbija @ 2009 09 09, 15:19)
sveikos merginos,
as irgi is tu tarpo, kurios i ciklo pabaiga pradeda nuogastauti ir mmm nelaukti.
pirmus planavimo menesius kruopsciai matavausi BT, vaisingos dienos ir kiti visiems zinomi dalykeliai. Bet po to pagavau save einant is proto, kai ateidavo mmm...meciau matavimus ir skaiciavimus - per daug nervu kainuoja  schmoll.gif
Dabar tik nesisaugom.
Be to darymas su MB myliu myliu pagal grafikeli - mazdaug-  ateik cia , jau laikas  rolleyes.gif  kosmaras man kazkoks.... doh.gif

todel ateinant cikllo pabaigai turiu su savim rimtai "bartis", kad neprisifantazuociau ir apsaugociau save nuo eilinio nusivylimo.

nenusimink, viskas bus ok....mum pirmas lelius gavos po metu....tiesiog, kaip ir tu, meciau tas temperaturas ir valio.....kai nera nervu, viskas OK gaunas.sekmes jum...parasyk kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
labai aciu, giedre g, uz palaikyma.
Nelabai turiu su kuo apie savo rupesti sita pasiklabeti. Vyras guodzia, kai prasidejus dienoms apsiverkiu, palaiko...bet vis tiek man skaudu, uzsisklendziu savyje...
be to labai dideli spaudima jauciu ir is aplinkos...darbe mano pastojimas tapo viesu reikalu - is pradziu man uz nugaros, veliau jau i akis - nes darbovietej nori etatus mazinti, o as kaip neseniai atejus tureciau buti Nr.1 prie "ismestuju". tai jei buciau nescia-mane gintu istatymas jau.
ir dar tos nesibaigiantys visos gimines klausimai - nu tai kaip, gal jau? tai ko jus delsiat?! doh.gif
jau mane visi taip prikamave, kad ka as zinau....neturiu kur nupult. kiek imanoma bandau nekreipt demesio, uzsiblokuoti nuo tu pasaliniu...

Atsakyti
Aš pajutau, kad kažkas pasikeitė ir vyrui pasakiau, kad jaučiu, kad kažkas yra pilve... vyras žinoma nepatikėjo, pasijuokė iš manęs (gydytojai buvo pasakę, kad negaliu turėt vaikų), bet nėštumo testą nupirko ir... tam kažkam, ką pajutau pilve jau 10 metų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(euforbija @ 2009 09 09, 16:19)
sveikos merginos,
pirmus planavimo menesius kruopsciai matavausi BT, vaisingos dienos ir kiti visiems zinomi dalykeliai. Bet po to pagavau save einant is proto, kai ateidavo mmm...meciau matavimus ir skaiciavimus - per daug nervu kainuoja  schmoll.gif
Dabar tik nesisaugom.
Be to darymas su MB myliu myliu pagal grafikeli - mazdaug-  ateik cia , jau laikas  rolleyes.gif  kosmaras man kazkoks.... doh.gif

nenusimink, keturi mėnesiai -visai nedaug... mirksiukas.gif Jei neužkibs metus, galėsi pradėt nerimaut smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
na man nuojauta dabar kazko vis kirba,kad galiu buti nestuke.gif atrodo ir pozymiai yra,ir kaip susitare visi sneka,kad reikia mum trecio,gal mergyte bus,vyras irgi uzsidege thumbup.gif ,nors sake,kad dvieju sociai .vyresnelis pradejo kasdien primint,kad reikia daug buciuotis ir apsikabint stipriai su teciu,kad mazas leliukas butu,keista kazkaip................ir visa tai per pastarasias tris savaites.....
Atsakyti
Aš nujaučiau... dariau testą iki mmm likus trims dienoms ir pasitvirtino wink.gif
Atsakyti
As irgi kadangi labai noriu, tai ir vaidenasi man, kad pykina.. kad maistas nebe tokio skonio kaip visada g.gif be to visi kaip tycia pradejo sakyt, kad jau laikas jum leliu turet... smile.gif na o kaip is tikru yra tai bus matyt smile.gif aisku tikimes, kad bus taip kaip norim ax.gif
Atsakyti