Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

Demonstruoju savo naujus plaukus wink.gif
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Kaip visada thumbup.gif madinga ir puiki sukuosena clap.gif
Atsakyti
Labai grazi plaukuosena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Reiketu ir man pasikrpti rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ewa super grazu thumbup.gif wub.gif va as tokiu sruogu noriu tik keliu spalvu,tik plaukai siek tiek mano ilgesni bus tongue.gif na puikiai atrodai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
eiiiiiiii as apakus ohmy.gif ziauriai grazi sukuosena ir tau labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
nu cia mamyte tai thumbup.gif , megstanti ekstremalius pokycius laugh.gif , labai tinka ir patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, aciu nail.gif bis.gif bis.gif blush-anim-cl.gif kazkaip po jusu komentaru man paciai daug graziau pasidare smile.gif
Atsakyti
Nu Super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik žiūriu kuo tolyn, tuo trumpyn... biggrin.gif
O tavo vyrui turbūt labiau patiko namie blondinę turėt laugh.gif
Atsakyti
JJolka, amno vyras ant tiek yra priprates prie mano plauku ilgio ir spalvos pokyciu, kad jis net nelabai pastebi, ar as blondine ar briunete laugh.gif laugh.gif Patikek, per tuos penkis metelius as tiek kartu buvau pasikeitus. kad jam tikrai jau maisosi. jis tik is pradiu stebedavos, o dabar jau nea smile.gif
Atsakyti
Na grazu Ewa labai.. Stililiova tokia.. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sauni sukuosena,tokia biski francuzka. thumbup.gif Ai,Ewa, man ir be plauku butum grazi wink.gif laugh.gif O as sedziu namie kaip Brisius apzelus ir pavydziu smile.gif Kai eisi pro mano langus,numesk majaka,islysiu pasiziuret naturoje biggrin.gif
Atsakyti
Jau bludijau siandie apie tavo langus laugh.gif Jei ryt bus toks oras tai vel praslinksiu pro tave, mestelsiu majaka, galesi ziuret is aukstybiu smile.gif
Atsakyti