Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

Va taip Leja save myli smile.gif

Hi smile.gif smile.gif smile.gif
user posted image
Ateik ciaaa smile.gif
user posted image
Pasibuciuojam smile.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewa: 11 spalio 2004 - 09:45
Diiidele jau panelyte clap.gif Vat sutiko protinga zmogu- ir nutare kad jis jos lygio wink.gif Gi reik pabendraut thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
aaa.pamaciau mama ir likau issiziojus,kaip grazu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ciuuucia imk obuoliuka smile.gif
user posted image
A girdi ka sakau
user posted image
Valgyk sakau obuoli smile.gif
user posted image
Mama demonstruoja sinsila wink.gif Mama, sakiau, kad man minksti zaislai nepatinka dry.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Nu kokios jus abi man fainuoles tongue.gif Ir mamukas ir dukriukas. Laabai grazios merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 11, 10:05)
Ciuuucia imk obuoliuka smile.gif
user posted image
A girdi ka sakau
user posted image
Valgyk sakau obuoli smile.gif
user posted image
Mama demonstruoja sinsila wink.gif Mama, sakiau, kad man minksti zaislai nepatinka dry.gif
user posted image user posted image

Sveikutes,mergaites smile.gif Ale Lejukes plaukuciai tamseja,ar man cia vaidenas ,neatsilieka nuo mamos biggrin.gif
O suns vardas tai galvoju geras(ipratus delioti ant raidziu varneles),bet po to supratau ,kad ciucia tiesiog laugh.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo, kad Leja tamseja, vasara tokia blondinka buvo, o dabar tokia pilkai ryza pasidare laugh.gif
Atsakyti
biggrin.gif Nu smagumelis thumbup.gif Mano Leja pamacius nuotraukas net spiegt is dziaugsmo pradejo. Kokios jus jau dideles smile.gif Dukryte tai tevelio kopija. O sunis tai nezinau i ka panasus, nes turbut nemegsta fotografuotis biggrin.gif
Atsakyti
Sunis cia ne musu, kaimynu, fotografuotis gal ir nieko jam butu, bet Lejos bijo siaubingai, nes ji uz ausu ir uodegos pastoviai tampo laugh.gif
Atsakyti
jau kokia Lejuke didele!! visai nebeatrodo mamyciukas, o tokia savarankiska panele thumbup.gif
Atsakyti
Zhiemuze, kad tikrai jau ne mamine, savo reikaluose paskendus thumbup.gif
Atsakyti
pasiziurejau foto ir perskaiciau komentarus ir prisijuokiau iki soties laugh.gif laugh.gif laugh.gif Gerai Leja suni seria biggrin.gif ir save myli laugh.gif
Viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astuliukas: 11 spalio 2004 - 11:56