Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

Sveikutes,
ziuriu ir galvoju, net vyrui sakiau kaip laukiu, kada musu dukriukas man tvarkytis pades laugh.gif wink.gif
o dabar apie mamka thumbup.gif , plaukuosena tai tikrai l.grazi, neeiline thumbup.gif
laukiam laukiam nuotraukyciu laukiam wink.gif tongue.gif
Atsakyti
Ech, niu liabai gražiuuuuuuuuuuuuu wub.gif Ir aš teip noriu laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Ewaaaaaaa, rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik su sita siukuosena tokia grieztesne motera atrodai wink.gif rolleyes.gif Turetu Leja tapt paklusnesne laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Tik su sita siukuosena tokia grieztesne motera atrodai

Geeerai butu, nei diedas nei vaikas labiau klausyt nepradejo mad.gif laugh.gif laugh.gif
ziuriu ir galvoju, net vyrui sakiau kaip laukiu, kada musu dukriukas man tvarkytis pades

Oi zinok sito tikrai greit sulauksi, tvarka bus tiesiog ideali tongue.gif Va dabar Leja man grindis su slapianke isvaskavo, grazu wub.gif blizga grindys, o stalciu pries pusvalandi is naujo sutvarke, kasdien tvarko, ot gera dukryte turiu, tiesiog pagalbininke mamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 06, 09:18)
Demonstruoju savo naujus plaukus wink.gif
user posted image
user posted image user posted image

Labutis pirma ir as tarsiu keleta zodeliu apieTavo pasikeitimus, man kazkaip su sita sukuosena solidesne tapai,Kazkaip man tai ana labiau patiko ten kazkaip daugiau vijokle buvai ir vejavaikiskesne atrodei.Cia zinoma mano nuomone svarbiausia yra kad pirma paciai patiktu o kitiems tai juk nesvarbu.Iki ir pasiilgome Jusu
Atsakyti
VAKAR JAU RASIAU , BET NULUZO IR ATSAKYMO NEIKELE... mad.gif
PASIKARTOJU.....
VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU thumbup.gif
Atsakyti
man kazkaip su sita sukuosena solidesne tapai,Kazkaip man tai ana labiau patiko ten kazkaip daugiau vijokle buvai ir vejavaikiskesne atrodei.

Joo jooo, dabar kai nutaisau pikta zvilgsni, tai visi priesai issilaksto laugh.gif laugh.gif Labai solidi jauciuosi, ir tokia furija mazumele. Ypatingai kai pikta bunu laugh.gif laugh.gif
Ale sukuosena tikrai keicia elgsena... nors gal ir neaaaa... nezinau g.gif
Atsakyti
Zinai, tu man primeni Madonna - na ne svenciausia mergele laugh.gif bet dainininke - sugebi is pagrindu keistis - ir svarbiausia, kad ir kaip pakeistum isvaizda - tinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Wauu, man patinka Madonna, pamaloninta jauciuosi bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 10 07, 12:46)
VAKAR JAU RASIAU , BET NULUZO IR ATSAKYMO NEIKELE... mad.gif
PASIKARTOJU.....
VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU thumbup.gif

tikrai VAAAAAAAAAAAAAAAAAUUU!!! clap.gif thumbup.gif clap_1.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ohoooo, ne tik tavo mazge keiciasi, auga kaip ant mieliu, bet ir Mamyte nenusileidzia. Pasikeitei.... Ciki!!! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
vai...kaip gražu...kaip drąsiai mamytė pasikeitė..na,bet gi gražu... thumbup.gif
Atsakyti