Įkraunama...
Įkraunama...

ewos LEJA - 2

a jau ta miniatiurine Lejuke uzaugo i tokia panelyte? juk kiek pamenu visad buvo mamai vietoj rankinuko, o dabar ziuriu jau ir pagalbininke laugh.gif laugh.gif laugh.gif labai jau paaugusi ir tokia mergicka pasidariusi....Nu ziauriai pasiilgau visu, matyt reiks verstis per galva, bet gimtadienyje sudalyvauti thumbup.gif thumbup.gif

ir beje, labai i tetuka tikrai panasi thumbup.gif thumbup.gif Bus laiminga.... wub.gif
Atsakyti
Zydriausia, dabar man turbut pats lengviausias laikas, Leja dar nevaiksto, bet pati savim uzsiima, tai as daug ka nuveikti galiu biggrin.gif
O i gimtadieni butinai privalai atvykt, tikrai siaubingai pasiilgom. Ir taves ir Marciaus smile.gif
Atsakyti
kiek fotkiu praleidau ohmy.gif Lejuke jau tokia paaugus ir tvarka ivedineja namuose thumbup.gif mamyte su super nauja sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
nu jau kaip Lėja gerai šuniuką šeria laugh.gif
tikrai abi jus fainuolės wub.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 10 12, 16:04)
nu jau kaip Lėja gerai šuniuką šeria laugh.gif
tikrai abi jus fainuolės wub.gif

Jau sunelis, mano Lejos kaip karo bijo laugh.gif Kad ji ta taksyte tik sertu, pagrindine zabova, tai uz uodegos ir ausu tampyt, o ta vargse geriete visada kencia, bet is manes uz visus vargus visuomet desros gauna.
Per kancias i zvaigzdes, kaip sakoma laugh.gif
Atsakyti
naujausios nuotraukeles thumbup.gif , Lejai wub.gif , rupestinga pana- rupinasi, kad suniukas vaisius valgytu, daug daug vitaminu gautu laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Ku - ku, Lejuk smile.gif Tavo labai grazi, israiskinga akule avatare smile.gif
Atsakyti
QUOTE (ewa @ 2004 10 11, 10:05)
Ciuuucia imk obuoliuka smile.gif
user posted image
A girdi ka sakau
user posted image
Valgyk sakau obuoli smile.gif
user posted image
Mama demonstruoja sinsila wink.gif Mama, sakiau, kad man minksti zaislai nepatinka dry.gif
user posted image user posted image

Nu kokios fainos nuotraukytes kur suniuka maitina thumbup.gif , mergyte grazute wub.gif
Atsakyti
daug gyvuneliu turite, dar truputi mazyle paaugs ir oi kaip jie kentes wink.gif
Atsakyti
Nu gyvuneliai ne musu, aciu dievui rolleyes.gif , nes jau dabar kentetu laugh.gif Tas kaimynu sunis kencia pastoviai wink.gif
Atsakyti
kaip paaugo tavo mergyte ir mamyte sukuosena pakeitus!!!
Atsakyti
Kiek jus daug augintiniu turite.... blink.gif Mamytes naujas stilius.... thumbup.gif
Atsakyti