QUOTE(Eveliina @ 2007 05 01, 15:37)
as irgi juo labai susidomejau euro vaistinej ziurinejau na manau turbut neblogas nes asmeniskai man visa serija nuo spuogu labai padejo
QUOTE(Eveliina @ 2007 05 01, 14:37)
Man tai jis nieko nepadejo, taip kvailai atrodydavo patepus

Sveikos gal kam reikia vichy lupoms balzamu tai vichy OLIGO 25 ir VICHY NUTRILOGIE. Rasykit i AZ. Nauji kaina 15lt
QUOTE(sultru beauty @ 2007 04 30, 15:20)
drekinamasis Trermal FIX MAT- tinka labiau odai, kuri dienos metu pradeda blizgeti. Kremas drekina ir nuima blizgesi.
o Thermal FIX 1- tiesiog drekinantis kremas.
As dar karta kaifuoji visa sita serija!!!
Beja, nusipirkau ir zele paakiams. Kartu su vyrum vartojam!
QUOTE(busVakare @ 2007 05 07, 13:50)
drekinamasis Trermal FIX MAT- tinka labiau odai, kuri dienos metu pradeda blizgeti. Kremas drekina ir nuima blizgesi.
dekui

sveiki, zadu is vichy kosmetikos pirkti vichy normaderm Anti-imperfection hydrating care
apie ji girdejau daug geru atsiliepimu, po to noriu nusipirkti prausikli tik nezinau kuri rinktis sita
vichy normaderm Deep Cleansing Gel for Clear skin
ar sita vichy normaderm Daily Exfoliating Cleansing Gel
ka jus patartumete kuris geriau ???

apie ji girdejau daug geru atsiliepimu, po to noriu nusipirkti prausikli tik nezinau kuri rinktis sita

QUOTE(Eveliina @ 2007 05 01, 15:37)
turėjau, man nepatiko, per šviesus ir jokio poveikio spuogeliams... atidaviau sesei- ir jai nepatiko

QUOTE(winnerss @ 2007 05 10, 14:35)
sveiki, zadu is vichy kosmetikos pirkti vichy normaderm Anti-imperfection hydrating care
ka jus patartumete kuris geriau ??? 

pirmasis kremas man per daug sausino odą nors T zona pas mane pakankamai riebi... naktinis žymiai geresnis... man net kosmetologe patarė dieną naudoti naktini normaderm kremą

o iš prausiklių rekomenduojų pirmąjį, kur su dozatoriumi. aš asmeniškai jį naudoju ir jau trečią buteliuką. tas kitas yra šveičiamojo pobūdžio, tai kasdien bus negerai naudoti. o su dozatoriumi prausiklis skalsus labai ir gerai makiažą nuplauna

QUOTE(henika @ 2007 05 10, 17:25)
turėjau, man nepatiko, per šviesus ir jokio poveikio spuogeliams... atidaviau sesei- ir jai nepatiko
pirmasis kremas man per daug sausino odą nors T zona pas mane pakankamai riebi... naktinis žymiai geresnis... man net kosmetologe patarė dieną naudoti naktini normaderm kremą
o iš prausiklių rekomenduojų pirmąjį, kur su dozatoriumi. aš asmeniškai jį naudoju ir jau trečią buteliuką. tas kitas yra šveičiamojo pobūdžio, tai kasdien bus negerai naudoti. o su dozatoriumi prausiklis skalsus labai ir gerai makiažą nuplauna

ir as turiu prausikli su dozatorium... gerulis

QUOTE(sultru beauty @ 2007 05 10, 19:29)
ir as turiu prausikli su dozatorium... gerulis
labai taupiai naudojas,as juo tik rytais prausiuos (kitaip per daug sausina,nes mano oda sausa tik vietom misri),maloni tekstura,kvepia gaiva tokia...

o as patarciau kaip tik vakare praustis juo, nes per diena prakaitas, seda dulkes ir visoki nesvarumai, o po nakties kaip tik oda pailsi

QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 01, 18:34)
as irgi juo labai susidomejau euro vaistinej ziurinejau na manau turbut neblogas nes asmeniskai man visa serija nuo spuogu labai padejo
O ka naudojai is sitos serijos? Kas butent ir kaip padejo?

Papildyta:
QUOTE(busVakare @ 2007 04 20, 19:17)
Aciu mergikes uz puikia informacija!! Susipirkau Jusuu deka beveik viska is VICHY!
Kaifuoja oda nuo visu kremuku! O turiu ir rekomenduoju stai ka ir is savo puses:
1. valomasisi pienelis THERMALE
2. intensyv. drekinimas kremas THERMAL FIX MAT
3. giluminio valymo zele NORMADERM (zalia)
4. dieninis drekinamas THERMAL FIX 1
5. naktinis NORMADHERM
6. sampunas slenkantiems plaukams
Kaip kita oda.. Suplojau nemazai, bet ilgam! Vjerta!
Kaifuoja oda nuo visu kremuku! O turiu ir rekomenduoju stai ka ir is savo puses:
1. valomasisi pienelis THERMALE
2. intensyv. drekinimas kremas THERMAL FIX MAT
3. giluminio valymo zele NORMADERM (zalia)
4. dieninis drekinamas THERMAL FIX 1
5. naktinis NORMADHERM
6. sampunas slenkantiems plaukams
Kaip kita oda.. Suplojau nemazai, bet ilgam! Vjerta!
Kuo kitokia oda? O kokios kainos?