Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(jeteiko @ 2007 03 09, 15:18)
vilnius
Papildyta:

valiklis su roziu aliejumi 43 lt,normaderm veido priemone 56 lt,sampunas 35 lt

tai tikrai pigiau, nes uz valikli vienoje vilniaus vaistineje mokejau apie 56Lt, pnvz radau uz 50 ir labai dziaugiausi biggrin.gif
Atsakyti
mane domina Vichy Aera teint kremine pudryte misriai-riebiai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 03 09, 16:02)
mane domina Vichy Aera teint kremine pudryte misriai-riebiai odai  4u.gif

butent tokios kad butu misriai -riebiai odai nera,o yra normaliai-misriai odai,kainuoja 54 lt.
Atsakyti
QUOTE(jeteiko @ 2007 03 09, 16:10)
butent tokios kad butu misriai -riebiai odai nera,o yra normaliai-misriai odai,kainuoja 54 lt.

tai matyt ir yra normaliai-misriai 4u.gif susipainiojau rasydama doh.gif
Atsakyti
gal kam reikia NORMADERM valancio losjono problematiskai odai? parduociau uz sutartine kaina, man jis visikai netinka:( ir dar prideciau tutele valomosios grudetosios zele taip pat normaderm (ji mazyte 15ml)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 02 17, 00:44)
jau seniai galvojau apie vichy krempudrą blush2.gif  tai vat neseniai nusipirkau aera teint normaliai /mišriai odai....na ir net nežinau g.gif  Norėjau lumineuse imt, bet pažiūrėjau, kad ten ne krempudra kaip galvojau, o kaip kremas su spalva blink.gif ,na prieš jį nereik naudot kito kremo. Tai beliko aera teint, paėmiau normaliai mišriai odai. mano mišri, skruostai jautrūs, ypač dabar linkę sausėt, bet visvien po kek laiko ima blizgėt, tai ši pudrytė man visą veido odą sausina verysad.gif  iškart pasitepus lyg truputį pleiskanoja. gal čia tik dabar kai toks oras ir oda išsausėjus, gal vasarą tiks g.gif  dar yra jautriai/sausai odai,bet konsultantė sakė ta labai blizgės mišriai odai. žodžiu, daug tikėjaus...

dabar jau džiaugiuosi ta vichy krempudra thumbup.gif dabar kai šilčiau, oda nebešerpetoja tai ir gerai pakankamai tepasi pudrytė, geras atspalvis, na pradeda blizgėt dienos bėgy veidukas, bet žodžiu patenkinta pudryte rolleyes.gif
Atsakyti
As vakar pamaciau nauja serija jaunai problematiskai odai,vadinasi Skinset
user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 03 25, 17:18)
As vakar pamaciau nauja serija jaunai problematiskai odai,vadinasi Skinset
user posted image

cia jau LT parduotuvese pasirode? rolleyes.gif
Atsakyti
Prieš porą savaičių nusipirkau rutulinį dezodorantą. Labai džiaugiuosi: ir drėkina, ir ilgai laikosi. Svarbiausia, kad pats neutralaus kvapo. Patinka thumbup.gif
Atsakyti
rolleyes.gif as virs menesio naudojam normadem prausikli geli ir kremuka dienai thumbup.gif nenoriu prisikalbeti,bet oda tikrai pasitaise,maziau blizga,poros susitrauke,spuogeliu maziau nors ir visiskai neisnyko,bet esu patenkinta,nes tiek priemoniu isbandzius tik sios parode savo nauda 4u.gif
uz normadem kremuka dienai moku 13-14 euru,uz prausikli mokejau 10euru,jauciu reikia dar naktini kremuka nusipirkti ,siu priemoniu ilgai i nieka kita nekeisiu
Atsakyti
As nauduojau kremuka "hydro-mat oil-free" vasara ir "novadiol-1" ziema,buvau patenkinta,dar veido valiklis"3in1"superinis,o vat su krem-pudra Aerotent as matau kad yra serpetojanciu vietu,matyt daugiau drekinimo reikia odai.Dar nusipirkau deodoranta ,kuris turejo mane apsaugoti nuo prakaitavimo 7 dienos-nu ir nieko panasaus ne buvo ,ir dar jo kvapas labai stiprus(vyriskas),turejau meginuka kremuko akims,nepatiko,nes akis kazkokios sunkios ir lyg griauzia .Kremas nuo celiulito man nepatiko ,nes labai lipnus, ir tas lipnumas lieka kai apsirengi, net nemalonu...Vieno zodzio kazkas patinka , kazkas ne smile.gif viskas individualu
Atsakyti
Labas!
Naudoju aerateint sausai/jautrai odai, nors mano oda misri. Tai viskas labai super: neuzkemsa, sausas (net serpetojancias) nuramino, visiskai uzsigydziau. Labai graziai padengia, kad negaliu atsigrozet kokia veido oda lygia turiu, nors spuogu pakanka. Pries tai naudojau normaliai/misriai, irgi tiko, tik kad per salcius oda susigadino ir jautri patapo. Patariu prikt eurovaistineje savaitgaliais, su maxima kortele isvis gaunasi kazkas apie 50 lt (naudoju kiekviena diena, 5 men). Ziuriu kokia farma taip kainas uzsikelusi, kad ta pati pudra 7-10 lt brangesne (be nuolaidu cia).
Dar turiu klausima apie termini vandenuka ( naudoju ir labai patinka), taciau maciau Avene firmos uz tokia pacia kaina ir triguba kieki. gal kas bande ir ta ir ta?
Atsakyti