Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(Palomina @ 2008 03 21, 22:43)
tinka jis visam veidui.. bent jau man tai patinka, esu kelis kartus visa veida valiusi, netgi vandeniu po to neprausiau, nes raso kad nebutina vandens naudot.. svariai veidas jautesi.. kazkada turejau Avene valikli, po kurio irgi vandens nereikia, na tai galiu pasakyt, kad jausdavausi kaip murze po jo  biggrin.gif  vistiek tekdavo vandeni naudot, tai ir sunaudojau as ji tik kaip akiu makiazo valikli..

aš irgi turėjau avene, man patiko, vandeniu nenuplaudavau, dabar bioderma turiu, dar labiau patinka biggrin.gif tai vat galvojau kai baigsis ar vichy bandyt ar vėl bioderma pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 03 21, 22:47)
aš irgi turėjau avene, man patiko, vandeniu nenuplaudavau, dabar bioderma turiu, dar labiau patinka biggrin.gif  tai vat galvojau kai baigsis ar vichy bandyt ar vėl bioderma pirkt g.gif

as Avene turejau Extremely Gentle Cleanser
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 21 kovo 2008 - 22:18
QUOTE(Palomina @ 2008 03 21, 23:18)
as Avene turejau Extremely Gentle Cleanser

aš irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 02 01, 01:34)
Perkam is lulidos  4u.gif

O gal galit nurodyt kur ji pardavinėja? blush2.gif Dėkui labai būtų tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etumar @ 2008 04 06, 18:22)
O gal galit nurodyt kur ji pardavinėja?  blush2.gif  Dėkui labai būtų tada  4u.gif

Tai tiesiog parašyk pačiai lulida asmeninę žinutę ,dar kartais ji 'būna' kosmetikos išparduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
Is Vishy naudoju krempudra. Labai lengvai uzsitepa, issilygina ant veido, ir svarbiausia - neuzkemsa poru. Sitam dalykui mano veidas labai jautrus, ir net garsiu firmu krempudros netinka:(. O kai pabandziau sita, i kitas firmas net nebesizvalgau. Kainuoja nepigiai - eurovaistinej apie 60 Lt, bet jos ilgam uztenka
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2008 04 13, 15:06)
Is Vishy naudoju krempudra. Labai lengvai uzsitepa, issilygina ant veido, ir svarbiausia - neuzkemsa poru. Sitam dalykui mano veidas labai jautrus, ir net garsiu firmu krempudros netinka:(. O kai pabandziau sita, i kitas firmas net nebesizvalgau.  Kainuoja nepigiai - eurovaistinej apie 60 Lt, bet jos ilgam uztenka

Taigi... as taip pat uz Vichy krem pudra clap_1.gif nieko geresnio uz ja dar "neuzspakliavau" . Ji be to, kad nekemsa poru,leidzia odai kvepuot, "nesendina" odos, kaip ne kurios... doh.gif Pasidengia tolygiai, atrodo neissokianciai ir graziai. Kas galit sau leist (nepasakyciau kad be proto brangiai kainuojancia) sia priemone nenusivils (manau).
O kitos priemones t.y. makiazo valikliai,pieneliai,losjonai, kremai, bandziau ir Vichy ir Avene, pastaroji pas mane pirmauja. Abu gamintojai - Prancuzija, bet pacioj Prancuzijoj labiau vertinama Avene.(cia man pasakojo, irodymu neturiu biggrin.gif )
Atsakyti
Turiu nusipirkusi VICHY raudona sampuna nuo slinkimo.. Man, deja, jis netiko.. Apskritai man vichy priemones netinka, tai dar syki tuo isitikinau. Meginau su juo vos kelis plovimus, todel flakonas beveik pilnas. Gal kas naudojate sita sampuna ir jums jis tinka? Draugiskai perleisciau uz susitarta kaina 4u.gif Atsiliepkit i a.z., gaila ji uzkoncervuot lentynoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutusi @ 2008 04 20, 09:33)
Turiu nusipirkusi VICHY raudona sampuna nuo slinkimo.. Man, deja, jis netiko.. Apskritai man vichy priemones netinka, tai dar syki tuo isitikinau. Meginau su juo vos kelis plovimus, todel flakonas beveik pilnas. Gal kas naudojate sita sampuna ir jums jis tinka? Draugiskai perleisciau uz susitarta kaina  4u.gif  Atsiliepkit i a.z., gaila ji uzkoncervuot lentynoje  biggrin.gif

o kuo tas netikimas pasireiske?
Atsakyti
Mergaites, nusipirkau Vichy Oligo 25 krema veidui ir netiko verysad.gif Gal kas naudojate ir noretumete? Del kainos sutartume, nes vistiek nenaudosiu. Kremas normaliai ir misriai odai, pabandziau uzsitepti tik viena karta. Jei kas susidomesite, skambinkite 868645682, nes laikinai turiu problemu su priejimu prie interneto. Veiksmas Kaune.
Atsakyti
turejau vichy maskuojanti piestuka nuo spuogu ( kaina apie 50lt ) net labai nepatiko verysad.gif ta spalva tokia vien i pilkuma. o uztepus tai ne gydydavo spuoga o greitindavo jo iskilima. nzn gal cia ir turi but toks poveikis,, bet man jis nepatiko tikrai sad.gif
Atsakyti
Nusipirkau pabandyt Normaderm kremą. Priš tai naudojau Avene Cleanance K. Avene man šiek tiek grauždavo odą, bet manau, taip turi būti, nes kiek parašyta, jis tarsi "nuima" negyvas odos ląsteles. Normaderm kremo poveikio nepastebėjau dar (naudoju savaitė) tik tiek, kad oda mažiau blizga. Taip pat turiu šampūną Oil control riebiems plaukams, nieko įpatingo nepastebėjau. Riebaluojasi tiek pat cool.gif
Atsakyti