Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

mergaites, o jautriai galvos odai tinkami Vichy sampunai? mano plaukai nedazyti...
nes pastebejau, kad man nuo sampunu pradejo galva niezeti, nes nuo naturalaus Sante sampuno... doh.gif
Atsakyti
Aciu ,doda:) ,einu ieskot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _mamyte_: 04 vasario 2008 - 15:47
Na va,jau nepilnai dvi savaites naudju vishy Lipometric ir tikrai galiu pasakyti kad odele pastangrejo thumbup.gif apimciu gal ir nesumazino,bet net MB pastebejo kad odyte stangresne bigsmile.gif tepu labai saziningai ryte ir vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiu atsiliepimu apie vichy makiazo valikli, ta kur 400 ml su dozatorium blush2.gif , maniskis essence i pabaiga, norec pirkt sita bigsmile.gif ar gerai nuvalo akiu makiaza? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 02 29, 10:07)
Laukiu atsiliepimu apie vichy  makiazo valikli, ta kur 400 ml su dozatorium  blush2.gif , maniskis essence i pabaiga, norec pirkt sita  bigsmile.gif ar gerai nuvalo akiu makiaza? 4u.gif

man,tai jis ziauriai geras thumbup.gif ,jau trecia buteliuka nusipirkau .jis tinka ir jautriom akim,ir jautriai odai. dabar maciau euro vaistinej akcija-perki vichy priemoniu uz 150lt ir ta valikli gauni dovanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2008 02 29, 10:31)
man,tai jis ziauriai geras thumbup.gif ,jau trecia  buteliuka nusipirkau .jis tinka ir jautriom akim,ir jautriai odai. dabar maciau euro vaistinej akcija-perki vichy priemoniu uz 150lt ir ta valikli gauni dovanu 4u.gif

visą 400ml butelką? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 02 29, 13:36)
visą 400ml butelką? bigsmile.gif

aha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2008 02 29, 11:31)
man,tai jis ziauriai geras thumbup.gif ,jau trecia  buteliuka nusipirkau .jis tinka ir jautriom akim,ir jautriai odai. dabar maciau euro vaistinej akcija-perki vichy priemoniu uz 150lt ir ta valikli gauni dovanu 4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Vichy maskuojamąjį pieštuką (toks žalias, plonytis, 0,25 g tūrio)? Gavau dovanų, bet nelabai suprantu, kaip juo naudotis ir koks jo poveikis doh.gif blush2.gif Juk paprastai ant odos neužtepsi, labai matysis...
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 02 09, 12:26)
Na va,jau nepilnai dvi savaites naudju vishy Lipometric ir tikrai galiu pasakyti kad odele pastangrejo thumbup.gif apimciu gal ir nesumazino,bet net MB pastebejo kad odyte stangresne  bigsmile.gif  tepu labai saziningai ryte ir vakare  mirksiukas.gif

Aš kremą pirkau parvežtą iš užsienio, tad jis be lietuviško aprašymo. Kiap jį naudoti ir ar jis veiksmingas vien tepant be sportavimo ir masažo. Kadangi dar pati matinu, tad aktyviam sportui dar neturiu laiko, o vasara jau čia pat smile.gif
Atsakyti
Dabar tiksliai galiu pasakyt, kad nuo Vichy oligo 25 spauogai pradėjo dygt doh.gif iš pradžių tikrai labai patiko, gerai drėkino, susigerdavo greit, nelikdavo plevelės ant veido, bet paskui kažkas atsitiko, apsispuogavau. Negalvojau, kad kremas kaltas, bet pasiskaičiau SM atsiliepimus ir nebesitepliojau juo unsure.gif Dbr oda jau susitvarkė ax.gif Gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad nuo kremo gali taip atsitikt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 06, 12:12)
Dabar tiksliai galiu pasakyt, kad nuo Vichy oligo 25 spauogai pradėjo dygt  doh.gif iš pradžių tikrai labai patiko, gerai drėkino, susigerdavo greit, nelikdavo plevelės ant veido, bet paskui kažkas atsitiko, apsispuogavau. Negalvojau, kad kremas kaltas, bet pasiskaičiau SM atsiliepimus ir nebesitepliojau juo  unsure.gif Dbr oda jau susitvarkė  ax.gif Gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad nuo kremo gali taip atsitikt  unsure.gif

O aš sutepiau Oligo 25 visą indelį ,tačiau spuogų tikrai neatsirado g.gif ,bet šiaip jis man nelabai patiko ,nesudrėkindavo odos taip kaip ji to norėjo doh.gif O MYOKINE visai kas kita thumbup.gif
Atsakyti