Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sutiksite naujus metus ?

Tu gal gavoji, kad su savo praeitimi ir isitraukimu i darbus esi labai patraukli kurti seimai?
Va cia tai utopija.
Gal paskaitinek, koo vyrams reikia is antros puses. Tikrai ne darbo aktyvistes ar patyrusios sugyventines. Yra visokiu, bet tie visokie ir turii visokiu kitu dalyku...

Su kokia praeitimi? :D

Idomucia, as istekejusi siaip.

Kalbant bendrai, tai manau didziosios dalies nuomone kurti seima as nesu patraukli. Nesu nuolanki, turiu ambiciju.

Tik va demesio trukumu niekada nesiskundziau, buvusius santykius nutraukiau as. Matyt yra vyru, kuriems tokios siaubingos 21o amziaus karjeristes tinka. Nu ir papusk tu man i uodega. :)

p.s. Gyvenusi as esu tik su vienu. Tuo paciu, kuris vede. :)

Atsakyti

Tą patį pastebėjau. Jai netinka turintys vaikų. Komon, koks diedas virš 30 m jų neturi??? Vienetai. Dar oadtebėjau, kad ji šalta, ty duotų (nes tokios tai neima, tik duoda) po kiek- metų asistavimo? Raskite tokį 30 metį, kuriam tai tiktų. Ir etc

Kazkur rase, kad po vestuviu. Nebent sumaisiau. Tai cia nelabai realus reikalavimas, nebent vyro ieskoti kokioje kataliku stovykloje arba Jehovos sektoje. :)

Nora kurti santykius su bevaikiu as suprantu. Isivizdavima, kad vaiku turinti pora skirtis negali, as laikau keistu. :)

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 12:35)

AUtore nori kurti NORMALU GYVENIMA, o ne tapti verge kazkokiame diedo prisidarytame kolchoze.
Na KAM JAI TO REIKIA???
Galejo pati prisidaryti vaiku nuo pazistamu

Kalbėjau apie VYRUS. Plius turi tu vaikų, atsakomybės tik neturi.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 12:36)
</p><p>Kalbant bendrai, tai manau didziosios dalies nuomone kurti seima as nesu patraukli. Nesu nuolanki, turiu ambiciju.
</p><p>Tik va demesio trukumu niekada nesiskundziau, buvusius santykius nutraukiau as. Matyt yra vyru, kuriems tokios siaubingos 21o amziaus karjeristes tinka. Nu ir papusk tu man i uodega. smile.gif
</p><p>p.s. Gyvenusi as esu tik su vienu. Tuo paciu, kuris vede. smile.gif

Na mes cia viska sprendziam is to kas postinama... Kartais postinami priestaringi dalykai, tai nesuprasi... Be to zmones manipuliuoja faktais
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 12:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72559225" data-time="1575368751"><div><p>Tą patį pastebėjau. Jai netinka turintys vaikų. Komon, koks diedas virš 30 m jų neturi??? Vienetai. <strong>Dar oadtebėjau, kad ji šalta, ty duotų (nes tokios tai neima, tik duoda) po kiek- metų asistavimo? Raskite tokį 30 metį, kuriam tai tiktų. Ir etc</strong>
</p></div></blockquote><p>Kazkur rase, kad po vestuviu. Nebent sumaisiau. Tai cia nelabai realus reikalavimas, nebent vyro ieskoti kokioje kataliku stovykloje arba Jehovos sektoje. smile.gif
</p><p>Nora kurti santykius su bevaikiu as suprantu. Isivizdavima, kad vaiku turinti pora skirtis negali, as laikau keistu. smile.gif
</p>

Po vestuvių? Na tai išvis smile.gif žodžiu, jei ją jas ir včs, tai impotentas.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 12:39)
Isivizdavima, kad vaiku turinti pora skirtis negali, as laikau keistu. smile.gif

Gali, gali... As pavyzdys. Su visomis pasekmemis. Dar buna, kad po tokiu skirybu atvaziuoja policija ir surenka vaiku ir buvusiu sutuoktiniu lavonus. Bent Prancuzijoje tai teko skaityti ir kituose krastuose
Atsakyti

Na mes cia viska sprendziam is to kas postinama... Kartais postinami priestaringi dalykai, tai nesuprasi... Be to zmones manipuliuoja faktais

Ne postinami priestaringi dalykai, o zmones skaitydami suinterpretuoja savaip ir prikuria, tai kas visai nebuvo rasyta.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 12:42)
Ne postinami priestaringi dalykai, o zmones skaitydami suinterpretuoja savaip ir prikuria, tai kas visai nebuvo rasyta.

Taip, kai rasoma neitikimi dalykai, tai zmones paprastai iesko tiesos, o ne tiki bet kokiais faktu kratiniais...

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 12:20)
Gali tureti savo vertybes ir turi, bet tada reikia ziureti kiek sansu surasti zmogu, kuriam tai tiks
Ne visi randa. Kai kurie neranda niekada ir gyena vienisi. Nereikia cia pasaku sekti.
As neliepiu autorei keisti poziurio, vertybes, derintis prie aplinkos - darys ji ka nors. As tiesiog pasakiau pastebejima is sono. Jos reikalas, ar pagalvos ir ar isvis perskaitys. smile.gif

Tai tame ir esme, kad gali skayti ka nori kaip patarima, bet kam tai vadinti bloku? bent as surpantu blokus tai kazkokias baimes, neigiamus dalykus, o noreti vyro, be vaiku , bunant 30+ gana normalus noras, noreti, kad vyrai prisigamine vaiku butu atskaingi ir kurtu santykius su vaiku mama, irgi gana sveikas noras, kad taip ne visiem sekasi zinom, tik nebutinai toks vyras gali buti tinkamas seimai tada, jei viena kart neisjo, kiek sansu,ksd iseis antra ar trecia karta? vaiku nebuvimas irgi zinoma ne garantas, gal abortus nuo jo daresi ne viena...bet vis tiek pasirenkam patys,kas mums svarbu, ko norim.
Todel jau sakiau, kad 40+ toks noras jau atrodytu keisciau,man jei reiktu ieksotis, tai jau noerciau,akd butu issiskyres ir turetu vaiku biggrin.gif , o 30+-, kai dabar dauguma veliau tuokiasi tikrai gana normalu to nenoreti.

O del radimo, randa visi,kas nori kazka rasti, o kam geriau vienam nei su kazkuo tai ir buna vieni. Pvz mano mama po skyrybu jau nieko ir nebeieskojo, sako man daug geriau vienai jau, vaikai jau yra, saugusi savaranksika moteris, nevisiem tu partneriu ir norisi taip jau labai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 03, 12:25)
Tą patį pastebėjau. Jai netinka turintys vaikų. Komon, koks diedas virš 30 m jų neturi??? Vienetai. Dar oadtebėjau, kad ji šalta, ty duotų (nes tokios tai neima, tik duoda) po kiek- metų asistavimo? Raskite tokį 30 metį, kuriam tai tiktų. Ir etc

Tu cia ritmai? kuris 30 m ju neturi? o kiek ju turi vaiku? 30m vyrui taigi labai dar mazai biggrin.gif
Asmensikai net pazystu tokiu, kuriem ne tik,kad tiktu, o svajoja tokia mergina susirasti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 12:36)

p.s. Gyvenusi as esu tik su vienu. Tuo paciu, kuris vede. smile.gif

Svekinimai, 4u.gif

o cia tai net nezinau koks is esme skirtumas ar gyveni ar siai santykiauji negyvendama?
Atsakyti
Tai supažindink, jei jau pažįsti šauniš vyrų viršk 30, neturinčių vaikų ir norinčių neduodančios moters. Autorei gal tiks?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 03, 12:54)
Tai supažindink, jei jau pažįsti šauniš vyrų viršk 30, neturinčių vaikų ir norinčių neduodančios moters. Autorei gal tiks?

jei nores nusiusiu duomenis lai pazindinasi biggrin.gif
Tik suformalavai siek tiek iskreiptai sakini, ne neduodancios, o bet kam bele kada neduodancios mirksiukas.gif

Bet tirkai keista aplinka tavo, mano brolis 30+ tai jo dauguma draugu neturi vaiku, nevede. Apie Airija is vis patyliu, apie vestuves ir vaikus tik pradeda galvoti dauguma tokio amziaus.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 12 03, 12:58)
jei nores nusiusiu duomenis lai pazindinasi  biggrin.gif
Tik suformalavai siek tiek iskreiptai sakini, ne neduodancios, o bet kam bele kada neduodancios  mirksiukas.gif

Bet tirkai keista aplinka tavo, mano brolis 30+ tai jo dauguma draugu neturi vaiku, nevede. Apie Airija is vis patyliu, apie vestuves ir vaikus tik pradeda galvoti dauguma tokio amziaus.

Draugauji su vyru, tau virš 30, ir laikai užspaudusi, nes gi tio po vestuvių. JOKS normalus jos nenorės.
Atsakyti