QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 12:20)
Gali tureti savo vertybes ir turi, bet tada reikia ziureti kiek sansu surasti zmogu, kuriam tai tiks
Ne visi randa. Kai kurie neranda niekada ir gyena vienisi. Nereikia cia pasaku sekti.
As neliepiu autorei keisti poziurio, vertybes, derintis prie aplinkos - darys ji ka nors. As tiesiog pasakiau pastebejima is sono. Jos reikalas, ar pagalvos ir ar isvis perskaitys.
Tai tame ir esme, kad gali skayti ka nori kaip patarima, bet kam tai vadinti bloku? bent as surpantu blokus tai kazkokias baimes, neigiamus dalykus, o noreti vyro, be vaiku , bunant 30+ gana normalus noras, noreti, kad vyrai prisigamine vaiku butu atskaingi ir kurtu santykius su vaiku mama, irgi gana sveikas noras, kad taip ne visiem sekasi zinom, tik nebutinai toks vyras gali buti tinkamas seimai tada, jei viena kart neisjo, kiek sansu,ksd iseis antra ar trecia karta? vaiku nebuvimas irgi zinoma ne garantas, gal abortus nuo jo daresi ne viena...bet vis tiek pasirenkam patys,kas mums svarbu, ko norim.
Todel jau sakiau, kad 40+ toks noras jau atrodytu keisciau,man jei reiktu ieksotis, tai jau noerciau,akd butu issiskyres ir turetu vaiku

, o 30+-, kai dabar dauguma veliau tuokiasi tikrai gana normalu to nenoreti.
O del radimo, randa visi,kas nori kazka rasti, o kam geriau vienam nei su kazkuo tai ir buna vieni. Pvz mano mama po skyrybu jau nieko ir nebeieskojo, sako man daug geriau vienai jau, vaikai jau yra, saugusi savaranksika moteris, nevisiem tu partneriu ir norisi taip jau labai
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 12 03, 12:25)
Tą patį pastebėjau. Jai netinka turintys vaikų. Komon, koks diedas virš 30 m jų neturi??? Vienetai. Dar oadtebėjau, kad ji šalta, ty duotų (nes tokios tai neima, tik duoda) po kiek- metų asistavimo? Raskite tokį 30 metį, kuriam tai tiktų. Ir etc
Tu cia ritmai? kuris 30 m ju neturi? o kiek ju turi vaiku? 30m vyrui taigi labai dar mazai
Asmensikai net pazystu tokiu, kuriem ne tik,kad tiktu, o svajoja tokia mergina susirasti
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 12:36)
Idomucia, as istekejusi siaip.
p.s. Gyvenusi as esu tik su vienu. Tuo paciu, kuris vede.
Svekinimai,
o cia tai net nezinau koks is esme skirtumas ar gyveni ar siai santykiauji negyvendama?