QUOTE(mylimuke! @ 2019 12 03, 14:39)
Salta dabar. Vasara butinai!
Papildyta:
Tie, kur 40+, gal ir yra daugiau tokiu mastanciu, beda, kad patys jau gerokai pamurzinti zmonu, exzmonu ir vaiku.
Jaunesne karta maziau i tarpkoji ziuri, nes supranta, kad zmogaus asmenybe svarbiau bendram gyvenime, santykiuose, o ne pleve.
Lauksim ziniu, tik dar ir istekti nepamirsk

vienu zodizu turi laiko iki vasaros pasitaisyti
tame ir esme, kad cia nesurista vien su kunu, Idomucia tiek metu jum aiskina, o jus nesuprantat

Tyras zmogus gali buti ir seimoje ir vaiku prisigimdes, zinom ane pleve svarbiausia, o ir isprievartauti ne vien per tarpkoji galima ar ne? ir is vis eik skaityk mano zinutes is naujo
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 12 03, 14:52)
Jus tikinti? </p><p>
Sekso norisi, tai iseitis yra tuoktis nieko nelaukiant, nes norisi vistiek, o be santuokos gi negali. Tinka-netinka sutuoktinis, pamatys po to. Man tai atrodo saves ir kitu apgaunejimas uzsidejus sventojo kauke, bet bile jiems gerai.
tu maisai tikincius ir religingus, jei matei tik religingus, iznok ne visi tokie rimtai, yra mzoniu, kruie supranta skaistybe sverte ir prasme ir be religiju.
isteitis - susilaikyti, ar tu viska darai gyvenime is kart, kai tik uzsinori?
O tu esi bent susimasciusi,kas yra skaistybe , kodel ji reikalinga?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 12 03, 15:04)
Cia kaip su automobilio pardavimu... nori naudotis - malonek susiforminti ant savo vardo, nes skolinti as nenoriu, ka uzmusi po to man reikes moket kaip savininkui
Butent.
Ir anot vedu moteris ne tik neturetu seksu uzsiimineti, bet ir valgyti gaminti gerbejam, nes tai zmonos pareigos
Galvoju gal rimtai, kam vyrui tada is vis vesti, jei viska jau gauna, jei kas duotu masina uz dyka ,neijau kas eitu svao noru ir paskui uz ja moketu?
zinoma vsiokiu vyru yra, kitiem patiem labai svarbu santuoka ir patys moteri sspaudzia, bet reiktu issiaiskinti vsigi su svaim ir su tuo isrinktuoju kas ir kaip, jei paciia norisi santuokos, tai gal nepradeti gyventi kartu iki jos, ne sjos gali i rnebuti, o jei nesvarbu abiem tai ir gerai tai lai ir gyvena taip.
Galu gale tai testas vyrui, koks jis bus seimoje, jei nei pasipirsti nesugeba?