Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 10, 08:49)
nevažiuoju pas ją, skambinam kasdien, ji viena gyvena, matyt, stogas ėmė čiuožt...

Papildyta:
Sesės irgi nevažiuoja, bet va, užėjo. Sakiau atvarysiu eisim pasivaikščioti, su kaukėm, per atstumą. ne, negerai

Laikykitės! Jeigu, neduok Dieve, kas atsitiktų, po to visą likusį gyvenimą save graušit. Mano galva, geriau jau dabar ji tegul papyksta... Žinot, kaip būna, mamos papyksta ir atsileidžia
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 04 10, 09:35)
Laikykitės! Jeigu, neduok Dieve, kas atsitiktų, po to visą likusį gyvenimą save graušit. Mano galva, geriau jau dabar ji tegul papyksta... Žinot, kaip būna, mamos papyksta ir atsileidžia

man tai nereikia laikytis, va ta kita sesė nesąmones daryt sugalvojus.
Atsakyti
Kur agropleveles nusipirkt? Reik nedaug, seniuose oirkt uz minimalia suma reik o mum nieko nereik. Kur dar galima?
Atsakyti

Kur agropleveles nusipirkt? Reik nedaug, seniuose oirkt uz minimalia suma reik o mum nieko nereik. Kur dar galima?

lytagroje,pasiskambinkit uzsisakykit kiek reikia,pasiimsit parduotuveje :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2020 04 10, 17:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72643681" data-time="1586526207"><div><p>Kur agropleveles nusipirkt? Reik nedaug, seniuose oirkt uz minimalia suma reik o mum nieko nereik. Kur dar galima?</p></div></blockquote><p></p><p>lytagroje,pasiskambinkit uzsisakykit kiek reikia,pasiimsit parduotuveje smile.gif​ </p>

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Su sventem jus, merginos. Linkiu stipriu kiausiniu ir dar stipresniu ju savininku biggrin.gif 4u.gif

Vaisinu ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Su Šv.Velykomis visas. c0322.gif

Koks desertas,prašome dalintis gamybos technologija.

Atsakyti
Labai lengvas ir paprastas, gaivus ir skanus ax.gif
Tik as dariau braskini
https://m.delfi.lt/s...p...0907&page=3
Atsakyti

Su Pavasariu!!! Linkiu saules, nauju, geru ivykiu, jauku pasibuvimu su seima (greitai, tikekimes)!  :4u: 

Mylimuke, tas blogas „Ant medines lenteles” labai patinka. :) Jau ne viena recepta bandziau ir tikrai kartosiu, bet ziuresiu nauju. :)

Atsakyti
Ne=inau kas turėtų nutikti, kad pamėgčiau maisto gaminimą.... Kas su manimi negerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 14, 09:51)
Ne=inau kas  turėtų nutikti, kad pamėgčiau maisto gaminimą.... Kas su manimi negerai biggrin.gif

Viskas su tavim gerai. Tiesiog visi mes skirtingi.
Man patinka gamint. O paskui skaniai valgyt. Vakar iskepiau tris netikrus zuikius, snukely akytes is pipiru , ausytes is lauro lapu...Ir grazu ir skanu
Snd tik vienas zuikis belikes.
Aptingau. Su kango batais nesokineju, neidomu vienai, tik trumpai begioju ryte, 2, 5 kg priaugau. Siaubas.

Ka mama? Sedejo per Velykas viena, ar sesei pasidave?
Atsakyti
Mama sėdėjo namie, tik per Velykas ėjom apsivaikščiot per atstumą su kaukėm.
Atsakyti