Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Labai pasiilgau sporto salės.Nu, lodoriams sunku ką nors daryti namuose.Aš apie save taip.Šiandien iš viso niekam rankos nekyla.Bet vis tiek nusiprausiau ir susitvarkiau plaukus.Niekur neisiu,tik į mišką, bet vis tiek tvarkiausi.Nes kai galva netvarkyta, jaučiuosi kaip bomžiukė.

Ką turi Tereza?Kačiukus ar šuniukus?

Turiu dvi kates. Orienatlę ir siamo. 

[attachment=266825:49561468742_4a56e49e4f_c.jpg]

[attachment=266826:49622676573_f2e464d25f_c.jpg]

Salės trūksta juodai. Sportuoju namie, bet vis tiek ne tas.

Atsakyti

Bet jau foto, nugriuviminės dabar taip reta juodai baltos.

Atsakyti
Oi patinka man siamai ir orientalai. Siamę parodyk aiškiau, ar tikra siamė ar alia siamė?
Papildyta:
Ors š...as nepavyks pabėgiot verysad.gif Reiks ant kilimėlio padirbėt, bet et, et
Atsakyti

Bet jau foto, nugriuviminės dabar taip reta juodai baltos.

Ačiū. Dievinu juodai baltą fotografiją. 

(Nekukliai pasigirsiu, kad vos prieš gerą savaitę mano juodai balta zebrų nuotrauka buvo išrinkta mėnesio nugalėtoja.)

Oi patinka man siamai ir orientalai. Siamę parodyk aiškiau, ar tikra siamė ar alia siamė?
Papildyta:
Ors š...as nepavyks pabėgiot verysad.gifReiks ant kilimėlio padirbėt, bet et, et

Tikra siamė. Su visais dokumentais, kaip ir orientalė.

[attachment=266827:48153383391_fcd45b6903_w.jpg]

Atsakyti

Ačiū. Dievinu juodai baltą fotografiją. 

(Nekukliai pasigirsiu, kad vos prieš gerą savaitę mano juodai balta zebrų nuotrauka buvo išrinkta mėnesio nugalėtoja.)

Gerais pasiekimais būtina girtis.Bet kokiais.

Simpatulės katukės :wub:Bet jau žvilgsniukas :wub: 

Nu,taip, klimatas visai niekam netinkamas.Jaučiu liksiu be privalomų žingsnių,o šunys liks be miško :unsure:Bet gal dar kiek prasigiedrys  :mastau:

Atsakyti
Joo, matau. Man šios veislės l įdomios. Bet abi mano katės kitų veislių 😃
Atsakyti

Gerais pasiekimais būtina girtis.Bet kokiais.

Simpatulės katukės :wub:Bet jau žvilgsniukas :wub: 

Nu,taip, klimatas visai niekam netinkamas.Jaučiu liksiu be privalomų žingsnių,o šunys liks be miško :unsure:Bet gal dar kiek prasigiedrys  :mastau:

Oi, šita merga tikras duraceliu besimaitinantis chuliganas  :D 

Kokius šunis turi?

Atsakyti

Joo, matau. Man šios veislės l įdomios. Bet abi mano katės kitų veislių 😃

Pirmas tavo tai burmos. O kitas/kita?

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 04 15, 11:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72645255" data-time="1586941047"><div><p>Joo, matau. Man šios veislės l įdomios. Bet abi mano katės kitų veislių 😃</p></div></blockquote><p></p><p>Pirmas tavo tai burmos. O kitas/kita?</p><p></p>

Tailando
Atsakyti

Tailando

Paro.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 04 15, 11:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72645268" data-time="1586941900"><div><p>Tailando</p></div></blockquote><p></p><p>Paro.</p>

AZ smile.gif
Atsakyti

Ne=inau kas turėtų nutikti, kad pamėgčiau maisto gaminimą.... Kas su manimi negerai biggrin.gif

Mano sielos sese 🤣🤣

as per savaitgali (ne karantino laikais) prigamindavau kokius 3-4 patiekalus, kad bent iki treciadienio uztektu ir nereiktu galvot ka cia pagaminus. 

per sventes gal koki kila priaugau, bet pries  tai kokie du buvo nukrite, nes namie maziau valgau nei darbe. Ir as, skirtingai nei Aimeja, esu ragautoja, tad per keliones daznai dedu i mase 😅 

Atsakyti