Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

biggrin.gifiš esmės jų temperamentai tie patys, juk vienoj vadoj gimsta ir orientalų, ir siamų, labai gerai, kai katės panašaus būdo. Smagu dviems, greitai pripažino viena kitą?

Sudrauginau per tris dienas. Visą laiką buvau kartu, mušti mažės neleidau, didžiajai labai daug meilės rodžiau, tai labai sklandžiai viskas praėjo. Aišku, padėjo tai, kad didžioji pati dar vos 7 mėnesių buvo.

Atsakyti

Grožis grožiu, svarbiausia-būdas smile.gifŽiauriai meilios, drąsios, svečius mėgsta, skambutis į duris-ir lekia su šuniu pacekavot, kas atėjo biggrin.gifSvečius ir mus visad išlydi, žodžiu, labai bendraujančios ir taikios, komunikabilios, vaikus myli smile.gif

Mano atvirkščiai. Nepripažįsta svetimų. Slepiasi ant radiatoriaus arba ant spintos. Harpija išlenda po pusvalandžio, Bestija dar 10 minučių vėliau. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 04 15, 13:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72645348" data-time="1586946890"><div><p>Grožis grožiu, svarbiausia-būdas vartotojo įkelta nuotraukaŽiauriai meilios, drąsios, svečius mėgsta, skambutis į duris-ir lekia su šuniu pacekavot, kas atėjo vartotojo įkelta nuotraukaSvečius ir mus visad išlydi, žodžiu, labai bendraujančios ir taikios, komunikabilios, vaikus myli vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Mano atvirkščiai. Nepripažįsta svetimų. Slepiasi ant radiatoriaus arba ant spintos. Harpija išlenda po pusvalandžio, Bestija dar 10 minučių vėliau. </p>

Cia tokie vardai? biggrin.gif
Atsakyti
Man visos kates grazios, net benames paprastos. Negaliu nepakicint pamacius biggrin.gif .tik va Sfinksai nezavi
As suprantu, kad tai didingos, protingos kates, bet truksta plauku ir vsio.

Lisiteja, taip, ten strazdas juodasis. Jau isciokinau, oranzinis snapas. Jau pora susirado, ant obels virsunes jau du tupi. Karantino metu daugiau demesio atkreipi i kitus dalykus, kuriu anksciau nepastebedavau. Gal kokiu ornitologu patapt? biggrin.gif
Atsakyti

Cia tokie vardai? biggrin.gif

Agam  :D​ 

Atsakyti
Mano meilė katėms ir gimė po kontakto su sfinksu biggrin.gif Pas draugę nuėjau, o jos sfinksas visą laiką man ant kelių prabuvo, taip ir susileidau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 04 15, 13:39)
<p>Harpija išlenda po pusvalandžio, Bestija dar 10 minučių vėliau. </p>

Who is Končita?
Atsakyti
As tai melynom akim latino visada norejau. Siamo man lb piktas pasirode, is vaikystes kaimynu atsimenu, vos nepupdavo.
O ziurejau kazkokia komedija apie uosvi ir zenta ir ten buvo Birmos katinas. Ojoj, groziu grozis
Pradejau dometis, Lietuvoj ju tada nebuvo, skambinau i Lenkija, veisykloj nei angliskai nei rusiskai nesuprato. O as lenkiskai ne bum bum. O paskui atradau kitos veisles melynaki groziu grozi. Vaziavom i Latvija wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 15 balandžio 2020 - 13:02

Who is Končita?

Siurblys-robotas  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 04 15, 13:01)
As tai melynom akim latino visada norejau. Siamo man lb piktas pasirode, is vaikystes kaimynu atsimenu, vos nepupdavo.
O ziurejau kazkokia komedija apie uosvi ir zenta ir ten buvo Birmos katinas. Ojoj, groziu grozis
Pradejau dometis, Lietuvoj  ju tada nebuvo, skambinau i Lenkija, veisykloj nei angliskai nei rusiskai nesuprato. O as lenkiskai ne bum bum. O paskui atradau kitos veisles melynaki groziu grozi. Vaziavom i Latvija wub.gif .

tu kalbi apie alia siamus, ir dabar juos žmonės taip vadina, nors ten viso labo trenkti seal point spalvos katinai beveisliai.
Papildyta:
Birmos katėmis domėjausi, prieš pirmąjį savo katiną. Latvijoj buvau radusi veislyną, bet vyras pasakė griežtai-jei namie katė, tai tik trumpaplaukė biggrin.gif
Atsakyti
Man fainiausi Nakvišos kailiai biggrin.gif
Atsakyti

Šuniuką rinkausi tikslingai, tai jau antras taksas.

O katinai abu atsirado netyčia. :ax: Po koker spanielio sakydavau,kad nebus pas mane ilgaplaukių padarų, jokių.O po rainiuko-kieminuko mirties garsiai sakiau,kad nebus daugiau jokių katinų namuose.O tyliai svajojau apie meiną.Kadangi jie kainuoja gana nemažai, tikėjausi rasti kur parduoda baigusius veisimo programą, ar taip netinkančius veisimui.Šitie egzemplioriai būna pigesni.O likimas, o gal kačių dievas lėmė kitaip.Dabar pas mane du, pūkuoti, ir dydžiu nė kiek netraukiantys link meino.Jie abu buvę globinukai,niekam nereikalingi. :(

.1a97efd7b310.jpg

Atsakyti