Terezos kates yra nuostabios. Neatsiziuriu. Labai myliu katinus. Visokius. Gali ir daugiau nuotrauku ideti.
Terezos kates yra nuostabios. Neatsiziuriu. Labai myliu katinus. Visokius. Gali ir daugiau nuotrauku ideti.
Mano kates galima sekti čia: https://www.instagra...gramcats/?hl=en

Grožiai, labai balsingos pasitaikė?
Mano sielos sese 🤣🤣
as per savaitgali (ne karantino laikais) prigamindavau kokius 3-4 patiekalus, kad bent iki treciadienio uztektu ir nereiktu galvot ka cia pagaminus.
per sventes gal koki kila priaugau, bet pries tai kokie du buvo nukrite, nes namie maziau valgau nei darbe. Ir as, skirtingai nei Aimeja, esu ragautoja, tad per keliones daznai dedu i mase 😅
Va va, tipiška aš. Gamint nemėgstu, nors tikrai moku. Plius sportuoju ir žiūriu, ką valgau. Va kelionėse tai atsipalaiduoju, ragauju viską ir kaskart parsivežu kelis lyšnus kg, kuriuos iki kitos kelionės nutirpdau. Ir vėl viskas iš pradžių.
Grožiai, labai balsingos pasitaikė?
Jo, ir pasikolioja, ir padainuoja Bet nėra neužsičiaupiančios.

Kokie faini! Ta juodulė tai į šikšnosparnį panaši

[right][snapback]72645308[/snapback][/right]

dvi katės kur kas geriau nei viena
Kaip as su tavimi sutinku. Ir seimininkams, ir katema geriau.
Mes jau menesi namie sedim pilnai. Pries tai dvi savaites is dalies. Kosmosas kazkoks.
<p>O tau patinka tie priaugti 2,5 kg?</p>
<p> </p>
<p>Mes tai plonejam. Valgom tik namie, akivaizdu, kad musu meniu truksta kaloriju, perdaug darzoviu, jokio slamstmaiscio, tai abu traukiames. Jau man kaip ir nebera kur.</p>
Nepatinka. Gi rasau, kad siaubas. Reiks kokias pora savaiciu valgut vien vaisius ir gert kefyra.
ir smagiau stebėti jas, kaip draugauja, pasipeša. o kur dar šuo, žodžiu, veiksmo yra
O kaip su dulkem namie? Mes nei gyvunu, nei vaiku neturim, o namus galimkasdien valyti. Dabar aisku sedziu prie dienos sviesos, matau visus pakampius saulei pasvietus.
Nepatinka. Gi rasau, kad siaubas. Reiks kokias pora savaiciu valgut vien vaisius ir gert kefyra.
Tavo svoris gi ir taip mazas. Kodel tau toks siaubas?