Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 15, 12:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72645318" data-time="1586945072"><div><p>ir smagiau stebėti jas, kaip draugauja, pasipeša. o kur dar šuo, žodžiu, veiksmo yra</p></div></blockquote><p>O kaip su dulkem namie? Mes nei gyvunu, nei vaiku neturim, o namus galimkasdien valyti. Dabar aisku sedziu prie dienos sviesos, matau visus pakampius saulei pasvietus.
</p>

Aš dulkių nematau biggrin.gif Žinoma, labai pedantiškam žmogui sunku būtų gyvūnus laikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 04 15, 10:13)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lisitėja2" data-cid="72645193" data-time="1586936271">
<div>
<p>Labai pasiilgau sporto salės.Nu, lodoriams sunku ką nors daryti namuose.Aš apie save taip.Šiandien iš viso niekam rankos nekyla.Bet vis tiek nusiprausiau ir susitvarkiau plaukus.Niekur neisiu,tik į mišką, bet vis tiek tvarkiausi.Nes kai galva netvarkyta, jaučiuosi kaip bomžiukė.</p>
<p>Ką turi Tereza?Kačiukus ar šuniukus?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Turiu dvi kates. Orienatlę ir siamo. </p>
<p>[attachment=266825:49561468742_4a56e49e4f_c.jpg]</p>
<p> </p>
<p>[attachment=266826:49622676573_f2e464d25f_c.jpg]</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Salės trūksta juodai. Sportuoju namie, bet vis tiek ne tas.</p>

Omg, kokie groziai😍
Atsakyti

Kokius šunis turi?

Mišrūnas,airių seterės ir retriverio(?) pasilakstymo vaisius, buvęs niekam nereikalingas.Jam 13,5 metų.

1857dc7dcfe7.jpg
5af887599175.jpg

Taksiukas, su dokais.Bet jau einantis į gyvenimo pabaigą.Jam prieš kelias dienas suėjo 14 metų.

Montekrista,draugiška pastaba.Neslėpk katuku, leisk pasigėrėti visiems.

Atsakyti
Lisitėja vienas va tokios veislės, spalvos
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

O kaip su dulkem namie? Mes nei gyvunu, nei vaiku neturim, o namus galimkasdien valyti. Dabar aisku sedziu prie dienos sviesos, matau visus pakampius saulei pasvietus.

Aš Končitą kasdien paleidžiu pasilakstyt, tai nėra baisiai dulkėta. Bet pas mane pirmas aukštasir nuolat atlapotas balkonas, tai ir be kačių dulkių prisineša.

Mišrūnas,airių seterės ir retriverio(?) pasilakstymo vaisius, buvęs niekam nereikalingas.Jam 13,5 metų.

Taksiukas, su dokais.Bet jau einantis į gyvenimo pabaigą.Jam prieš kelias dienas suėjo 14 metų.

Montekrista,draugiška pastaba.Neslėpk katuku, leisk pasigėrėti visiems.

Meilybės.

Norėčiau ir šuns, bet su mano gyvenimo būdu tai nelabai suderinama.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 04 15, 12:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72645319" data-time="1586945289"><div><p>Nepatinka. Gi rasau, kad siaubas. Reiks kokias pora savaiciu valgut vien vaisius ir gert kefyra.</p></div></blockquote><p>Tavo svoris gi ir taip mazas. Kodel tau toks siaubas?
</p>

Normalus man mano svoris, as gerai jauciausi.

Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 04 15, 12:19)
Lisitėja vienas va tokios veislės, spalvos

😍

Atsakyti

biggrin.gifdvi katės kur kas geriau nei viena

Man siamės net nebūtų pardavę, jei orientalės nebūčiau turėjus.

Šiaip tai abi šitos veislės labai bendraujančios, jos negali po vieną būti. Bestija kaip mane koliodavo išeinančią ir grįžusią, kai dar viena buvo... Mamma mia. Po pusvalandį skandalindavo kas kartą.  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 04 15, 12:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72645314" data-time="1586944610"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukadvi katės kur kas geriau nei viena</p></div></blockquote><p></p><p>Man siamės net nebūtų pardavę, jei orientalės nebūčiau turėjus.
</p><p>Šiaip tai abi šitos veislės labai bendraujančios, jos negali po vieną būti. Bestija kaip mane koliodavo išeinančią ir grįžusią, kai dar viena buvo... Mamma mia. Po pusvalandį skandalindavo kas kartą.  doh.gif </p>
[right][snapback]72645339[/snapback][/right]

biggrin.gif iš esmės jų temperamentai tie patys, juk vienoj vadoj gimsta ir orientalų, ir siamų, labai gerai, kai katės panašaus būdo. Smagu dviems, greitai pripažino viena kitą?
Atsakyti

O, varge, kokios gražios, kaip galima buvo slėpti tokias grožybes? :wub:Net nežinau kuris gražesnis.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 15, 12:32)
<p>O, varge, kokios gražios, kaip galima buvo slėpti tokias grožybes? :wub:Net nežinau kuris gražesnis.
</p>

Grožis grožiu, svarbiausia-būdas smile.gif Žiauriai meilios, drąsios, svečius mėgsta, skambutis į duris-ir lekia su šuniu pacekavot, kas atėjo biggrin.gif Svečius ir mus visad išlydi, žodžiu, labai bendraujančios ir taikios, komunikabilios, vaikus myli smile.gif
Atsakyti