QUOTE(Hmmm... @ 2020 05 04, 17:04)
Aš žinau, kad tyrimai taip sako, bet va pasižiūrėjus į tas afrikos genčių moteris, tai galvoju gal geriau jau aš su liemenėle

Nes mano papai tikrai geriau nei jų atrodo

O jos liemenėlių gyvenime nemačiusios
Tai ir triusikų nereikia šiaip. Šiltose šalyse praktiškai visai rūbų nereikia, galima žolės sijonu prisidengt

Čia jau kaip kam patogu ir gražu, tikrai ne gyvybės ar mirties klausimas. Dalis ir kultūros ar auklėjimo matyt pasekmių yra, nu nes aš tikrai nejaukiai jaučiuosi, kai matau besimaskatuojančią krūtinę po lengva maikute. Ypatingai jei ta krūtinė tikrai nėra... estetiška

Aišku, nebrokuoju dėl to pašnekovės, pastabų nesakau ir t.t. Tai yra grynai mano požiūris. Bet būtent dėl to pati niekada nebūsiu be liemenėlės su rūbais, su kuriais akivaizdžiai matosi, jog aš be jos. Nu išskyrus vyrą savo, prie to galiu būt

Jei vaikų nėra aplink...
Nu va matai, kaip skirtingai. As tai galiu but be ir ne tik prie vyro, man no problem i parduotuve nueit. Status speniukai grazu paziuret, bet ir ne estetiskos manes visai netrikdo. Labiau trikdo, kai moterys save kankina nemokedamos issirinkti sau tinkamos, tai persispaude, persiverze vaiksto, tokioms turbut tikrai nenuteka limfa
Turiu viena pazistama, kuri niekada nedevi liemeneles, 38 berods jai, tai ka, grazus tie papukai. Aisku, ji negimdzius