Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 06, 17:34)
Isverciau spinta, i puse rubu netelpu. Ot drucke pasidariau  biggrin.gif

Eik tu, tiesiog rūbai nuo nedėvėjimo susitraukė irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 06, 18:51)
Eik tu, tiesiog rūbai nuo nedėvėjimo susitraukė irnesakyk.gif  irnesakyk.gif

Aha, nykstukai nakti atejo ir pakeite i mazesnius dydzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 05 06, 18:11)
Aha, nykstukai nakti atejo ir pakeite i mazesnius dydzius  biggrin.gif

Neatmestinas variantas.
Atsakyti

Isverciau spinta, i puse rubu netelpu. Ot drucke pasidariau biggrin.gif

O aš per karantiną nei vieno kg nepriaugau.Neturiu teisės tam, nes rudenį iš ispanų tokių suknių prisivežiau, ir LT nepranešiojau.Laikiausi iš paskutinio. :didis:

Atsakyti
Kas nors žiūrit netflix samsung telefone? Nu nesuprantu, kas per sh, labai tamsus ekranas ir neina pašviesint. Bet tik su netflix taip
Atsakyti

Sveikos! Is pradziu noriu atsiprasyti, jog noreciau uzduoti klausima visiskai ne i tema.. Esu naujoke, vis bandau sukurti nauja tema - taciau nepavyksta. Jos yra tvirtinamos? Ar kaip? Galbut yra aktyvus moderatorius, galintis atsakyti man?
Dar karta labai atsiprasau, rasau i aktyvia tema :4u:

Atsakyti
QUOTE(italian_style @ 2020 05 06, 21:04)
<p>Sveikos! Is pradziu noriu atsiprasyti, jog noreciau uzduoti klausima visiskai ne i tema.. Esu naujoke, vis bandau sukurti nauja tema - taciau nepavyksta. Jos yra tvirtinamos? Ar kaip? Galbut yra aktyvus moderatorius, galintis atsakyti man?
Dar karta labai atsiprasau, rasau i aktyvia tema 4u.gif
</p>

Labas
Vargu, ar tebera moderatoriu cia.
O tai kas nesigauna? Spaudi virsuj "nauja tema", irasai pavadinima, antraste, isdestai beda ir apacioj patvirtini.

O siaip tai gali cia rasyt ar bet kurioj aktyvioj temoj, jau vos keli dalyviai belike, jie tau ir atsakys. smile.gif
Atsakyti

Hmm, spaudziu sukurti tema, ismeta i bendra temu sarasa, ir tiek ziniu.. :D

Atsakyti
Bet taip išeina, sušiko forumą ir paliko, nei nauja versija normaliai veikia, nei sena, moderatoriai išsilakstė, trolių niekas neblokuoja, betvarkė. Smagu būdavo, kai forumas buvo aktyvus, ypač umd kas dėdavosi, ulialia. O dabar belieka tik mišias užpirkt
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 07, 00:11)
Bet taip išeina, sušiko forumą ir paliko, nei nauja versija normaliai veikia, nei sena, moderatoriai išsilakstė, trolių niekas neblokuoja, betvarkė. Smagu būdavo, kai forumas buvo aktyvus, ypač umd kas dėdavosi, ulialia. O dabar belieka tik mišias užpirkt

Bet įdomiai, nes reklamą jie varo, taigi užsakovų yra. Galėtų ir susitvarkyti...
Atsakyti

Isverciau spinta, i puse rubu netelpu. Ot drucke pasidariau biggrin.gif

Tai gal tu laukiesi?  :nestuke 

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2020 05 07, 09:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72655761" data-time="1588779287"><div><p>Isverciau spinta, i puse rubu netelpu. Ot drucke pasidariau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai gal tu laukiesi?  nestuke.gif </p>

Aciu, kad informuoji, pati nebuciau susipratus per kelis men lotuliukas.gif
Tikrai nesilaukiu brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 07 gegužės 2020 - 09:14