Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Pas mus triusis kartais savo pimpeli iskisa, 2 cm ilgio biggrin.gif

Iskepiau keptu burokeliu browni, apsirijimas ax.gif
Nuobodziaujam jau namie. Pradejom visi angliskai kalbetis, vis kas idomiau biggrin.gif
Atsakyti
Bet oras tikrai paršas. Vakar prie durų pasistačiau dviratį. Sakiau ramiai išvažiuosiu praminti nuo ~7 ryto. Atsikeliu - pliaupia. Prisigėriau kavos, iš nevilties.
Atsakyti
gerai, kad lyja, nereiks važiuoti tujų laistyti. wub.gif
Atsakyti

Bet oras tikrai paršas. Vakar prie durų pasistačiau dviratį. Sakiau ramiai išvažiuosiu praminti nuo ~7 ryto. Atsikeliu - pliaupia. Prisigėriau kavos, iš nevilties.

Gerai,kad ne kokio brendžiuko :lol:Pas mus jau saulė lenda,gal nelis?Reikia į kaimuką palėkti,dakalti pirkią kuopti.Bet pirma lekiu nagų tvarkytis  :nail: 

Atsakyti
Pas mus irgi lyja, gerai, palies ma naujai sodintas avietes, tresne.

Bobute, tavo dukra tikra grazuole wub.gif

Gyvunu kiek turejus, tai tik mergas biggrin.gif
Atsakyti
Pusę veido nukirpta, bet vistiek sakot, kad gražuolė biggrin.gif Na bet ačiū, perduosiu jai wub.gif

Aš blin nesuprantu, prie manęs pastoviai limpa visokios nesąmonės doh.gif etsy puslapyje kažkokia idiotė parašė grynai iš lempos, tipo padekoruok vyno taures taip anaip ir kai aš jai blt mandagiai atrašau, kad nieko neparduodu ir kad ji parašė man per klaidą, pradeda grasinti, kad paskųs mane etsy ir policijai doh.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

nu koks jis man tai negaliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 05 06, 13:08)

nu koks jis man tai negaliu  wub.gif

Oi nežinau. Jis man negražus, bet šarmingas ir kaip aktorius geras. Kaip N. Cage, ar Vincent Cassel, bet i lova ju neimciau rolleyes.gif
Atsakyti
Jeffrey dean Morgan, panašus kaip broliai su tuo aukščiau
Papildyta:
Užsisakiau didelį padėklą sushi, vyras vakare nuvažiuos paimt, oi ėsiu
Atsakyti
man gražus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 05 06, 12:37)
Jeffrey dean Morgan, panašus kaip broliai su tuo aukščiau
Papildyta:
Užsisakiau didelį padėklą sushi, vyras vakare nuvažiuos paimt, oi ėsiu

o taip,mano tipažas biggrin.gif
Atsakyti
Nakviša, žėk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tikslinamas ir nurodymas dėvėti apsauginę veido kaukę. Jų bus galima nedėvėti maudantis paviršiniuose vandens telkiniuose ar užsiimant vandens sportu ir pramogomis. Šis nurodymas įsigaliotų iš karto.

Tarsi kas nors jas dėvėtų tuo metu biggrin.gif
Bl nepriima skiepyt mano gyvūnijos, namo kviesiuos, bus paprasčiau, nereiks tampyt chebros po vieną
Atsakyti
Tu gyvūnus kasmet skiepiji?
Atsakyti