Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 01, 10:20)
Bet ten raso apie laistyma, retinima, persodinima.
As turiu omeny uzdara ekosistema smile.gif pas ta diedeli butent tokia ir yra, butelis nebuvo atidarytas 40 metu ir viskas ten puikiai auga smile.gif svarbiausia pradzioj sudet visko teisingai.
O mano butelis kaip pas ji, gana nemazas.

As suprantu, kad tu ta buteli sandariai uzdarysi 8r laikysi n metu.
Nuoroda apie augalu pasirinkima tik idejau. Juk supranti kad kaktuso su paparciu cia nesuderinsi.
Maciau ta dieduka per zinias senai. Bet j8s vienakart buvo atidares palaistyt.
Is kur buteli toki nucimbinai? biggrin.gif
Atsakyti

Peržiūrėjau filmuką.Ir man kyla abejonių,kad 40 metų ten niekas nieko netvarkė.Teoriškai šita sistema gali veikti, o praktiškai tai labai abejoju.Ar atkreipėte dėmesį,kad nėra jokių supuvusių,nunykusių augalų fragmentų?Net jei ta tradeskantė auga po 1 cm per metus.Nemanau,kad tokių būna.Ir indo sienos per švariai atrodo,tokioje drėgmėje nėra nei samanų, nei dumblių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 birželio 2020 - 11:17
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 01, 11:16)
.Ar atkreipėte dėmesį,kad nėra jokių supuvusių,nunykusių augalų fragmentų?

As galvohu kad nunyke lapai ar sakeles pasinaudoja kaip trasa/ maistas toliau auganciam augalui.
Atsakyti

Bet jis atviras?
Mes toki, uzdara visiskai, tik saule ir sviesa is isores
https://globalheart....-over-40-years/

Oj, cia skirtingi dalykai. As kalbu apie augalus  uzdarame butelyje. Butelys tik del grozio. :) 

Atsakyti

Tai uosviam pasakyk, atvez biggrin.gif.

Buvau gavus toki buteli dovanu, su tilandsija viduj. Dziaugiaus kaip vaikas, bet esme ta, kad tilandsijos megsta dregme, o nuo purskaliojimu stiklas apsinesa. Tai ta tilandsija i orchidariuma iskeliavo, o i butelka maza cika, gebene, mini rozyte buvau sukisus. Bet grazu tik kuri laika, vargsta augalai.

Gerai sugalvojai  :D 

As kiek matau parduotuvese, tai tuose buteliuose auga specifiniai augalai. Del manes tai galetu vien samanos buti su kokiomis dekoracijomis salia. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 01, 12:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72665683" data-time="1590990587"><div><p>Tai uosviam pasakyk, atvez vartotojo įkelta nuotrauka.

Buvau gavus toki buteli dovanu, su tilandsija viduj. Dziaugiaus kaip vaikas, bet esme ta, kad tilandsijos megsta dregme, o nuo purskaliojimu stiklas apsinesa. Tai ta tilandsija i orchidariuma iskeliavo, o i butelka maza cika, gebene, mini rozyte buvau sukisus. Bet grazu tik kuri laika, vargsta augalai.</p></div></blockquote><p>Gerai sugalvojai  biggrin.gif </p><p></p><p>As kiek matau parduotuvese, tai tuose buteliuose auga specifiniai augalai. Del manes tai galetu vien samanos buti su kokiomis dekoracijomis salia. </p>

Buvo pas mane prie tos tilandsijos samanos, balti akmeneliai, bet nunyko tos samanos. Ai, nu zodziu sugalvoja kazkas kazka idomesnio rinkai pasiulyt, o auga ar ne- cia jau ne ju problemos.
Pardej tai dabar daugiausia sukulentus matau. Nepatinka man jie.

Dabar man labai grazu stabilizuotu samanu paveislai ir visokiois augalu sienos.
Ir dar tas zalias Kairenu botanikos sode namas lb patinka.
Atsakyti

Buvo pas mane prie tos tilandsijos samanos, balti akmeneliai, bet nunyko tos samanos. Ai, nu zodziu sugalvoja kazkas kazka idomesnio rinkai pasiulyt, o auga ar ne- cia jau ne ju problemos.
Pardej tai dabar daugiausia sukulentus matau. Nepatinka man jie.

Dabar man labai grazu stabilizuotu samanu paveislai ir visokiois augalu sienos.
Ir dar tas zalias Kairenu botanikos sode namas lb patinka.

Ooo man irgi tos samanu sienos labai patinka. Galvojau, kad noriu irgi sito. 

Atsakyti

Nežinau,man tokio tipo straipsniai nekliūna.Permetu akimis,ir jei pamatau liaupsinat ilgą sijoną iki žemės, tai toliau net neskaitau.Esu tokio amžiaus, kai visokių gyvenimo mokytojų pamokslai yra lygūs nuliui.Turiu savo galvą.

Jei yra tokie lektoriai, matomai yra ir klausančių, ir paskaitas lankančių ir už tai pinigus dar mokančių.Tiesiog geras biznis.

Labai gražu.Niekada nesu turėjusi.Man regis, kad pakankamai sunku padaryti(užsodinti), o dar sunkiau viską taip suderinti,kad funkcionuotų be priekaištų.

Neskaitau ir as iki galo tokiu straipsniu, bet mane vis dar erzina. Dar yra daug straipsniu is serijos "10 dalyku, kuriu negalima sakyti vyrui". As niekada nematau kazkokiu nurodymu vyrams, kaip jie turetu "itikti" moterims. Kaip rengtis, ka sakyti ir t.t.

Kai galesiu, pabandysiu paskaityti apie situos butelio sodelius, gal nera taip sunku. Kai taip grazu, verta ismokti rupintis. Man galetu namuose jokiu geliu nebutu, uztektu keliu graziu buteliu. :wub:

Atsakyti
https://www.lrytas.l...eima--15094203/
kai ką primena ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 01, 13:46)

Primena tai primena, bet geriau pasaka paskaitytu
https://vaikodiena.l...o-konsultacija/
uzuot begiojus pas tokia pat atskirai su vyru miegancia psichologe.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 01, 14:03)
Primena tai primena, bet geriau pasaka paskaitytu

nebloga.
Atsakyti

Beje,mano seneliai,kiek pamenu miegojo skirtinguose kambariuose.Ii buvo labai gražiai sutarianti šeima.Pragyveno kartu gal 60 metų.

Perskaičiau pasaką.O kiek moterų gyvena su tokiais rupūžiais?

Atsakyti