Mane irgi stebina. Bet čia mada ir tiek. Dabar madinga visko atsisakyti: atsisakyti chemijos, atsisakyti E, atsisakyti tam tikrų maisto produktų, tada vėl juos pradėti vartoti, bet atsisakyti kitų, bet pradėti vartoti naujadarus kokius nors, kurie jau tikrai geriau yra, atsisakyti malonumų, atsisakyti mažų nuodėmių, atsisakyti didelių nuodėmių

, atsisakyti miesto, atsisakyti automobilio, atsisakyti pagamintų rūbų ir megztis apatinius, atsisakyti dar ko nors, ko tik širdis geidžia... reikia ar nereikia, yra tam pagrindas ar ne
Kažkada trumpam buvau ir aš pasiryžusi aliejukus bandyt - prisiskaičiau, prisisiunčiau visokių nepigių tokių, nu bet atseit baisiai jau gerų, švarių, kokybiškų, visiem galam tept. Eina jie švilpt... nei ten smagu jais tepliotis, nei ten oda ar plaukai su jais gerai jautėsi. ir ant šlapio, ir ant sauso tepiau, ryte ir vakare bandžiau... ir dar ten visko... Fui. Po poros mėnesių ar kiek daugiau tyliai mintyse atsiprašiau savo mėgiamo kremo ir kitų išbandytų ir tikrai gerai veikiančių priemonių ir nukišau tuos aliejukus toli toli... Dabar karts nuo karto plaukų galus patepu. Nu šiaip, pasižaidžiu. Bet jau tikrai nebesiruošiu aš su oda ar plaukų normaliu maitinimu žaistis ir fantazuoti, kad aliejus ar agurkas pakeis tai, ką žmonės n metų tobulino ir tyrinėjo.