<div>
<p>Nera alieju specialiai plaukams ar specialiai uzpakaliui.
Naturalus saltai spaustas aliejus yra vienas ir tas pats, ar tu ji desi ant galvos, ar i keptuve blynams.
Del naturalumo ir tinkamumo as sutinku, kad tai netapatu. Pvz vaisiu rugstys ne visada tinka, nes gali dirginti.
Del isiskverbimo, auksine taisykle yra viska tepti ant slapios odos, tada nebus jokiu pleveliu.
Papildyta:
Man atrodo, geriau jau daryti ta veido joga ir masazus, turbut bus daugiau naudos nei brangiais kremais lyginti rauksles.
Butu idomu pamatyt, kiek tikrai tokie dalykai veikia. Kiek realiai gali rauksliu sumazint.
Nes save ar priziuresi nuo jaunystes, ar ne, vistiek 100proc nebusi tikras, del ko istiesu atrodai jaunai, ar genai, ar kremai, ar gyvenimo budas.</p>
</div>
</blockquote>
<p>As nemanau, kad slapia oda ka nors keicia. Tarkim hialurono priemoniu molekules buna skirtingo dydzio, ir kuo mazesnes, tuo giliau skverbiasi. Esu skaiciuosi ir interviu su dermatologe, kad butent naturalios priemones negali giliai isiskverbti.</p>
<p> </p>
<p>Brangus kremas nera tapatus geram kremui. Reikia nagrineti sudetis ir ziureti, ar naudojamos sudetines dalys odai padeda, kenkia, reikalingos ar ne.</p>
<p> </p>
<p>Kaip as suprantu, oda raukslejasi tiek del raumenu glebimo, tiek del pacios odos strukturos pokycio. Tarkim mazejancio kolageno. Todel mano nuomone ir reikalingos kokybiskos kosmetikos priemones plius pratimai veidui. Pratimai negali pakeisti kremu ir atvirksciai.</p>
<p> </p>
<p>As pries kazkiek laiko nagrinejau, kokios medziagos veiksmingos pries odos senejima, tai po viso skaitymo isskirciau priemones su vit c, hialuronu, retinoliu, peptidais ir rugstines priemones (prausiklius pvz). Serumu su visom sitom priemonem galima rasti ir uz 10, ir uz 100 euru.

<p> </p>
<p>Dar zinau, kad kai kas kolageno papildus geria, bet as jau iki tiek tingejau eiti.

<p> </p>
<p>Nereiskia, kad kremus naudojant neturesi rauksliu, ar jau esancios issilygins. Tiesiog leciau atsiras naujos. Kazkiek bent leciau.

Is dalies su tavim sutinku, bet juk ir blogieji kremų ingridientai prasiskverbia? Konservantai visokie. Ir ar tai gerai.
Galiausiai vertinant iš toliau, grožis turbūt nėra svarbiau už sveikatą?
Ok, tegu tai labai minimalios dozės, bet vartojant visą gyvenima ne taip mažai?
Čia kaip su šiukšlėm. Atrodo, kiek ten išmeti, bet per gyvenime oho kokie kiekiai.
O dar viską nuplaunam, nubėga į kanalizacijas, į gamtą.
Gal aš čia smarkiai hiperbolizuoju, ir plius manau, kad pasipinigavimas daug vaidmens vaidina

Va neseniai apie mezoterapija plauku skaiciau, tai daug moteru pasisake, praktiskai ne vienai plauku bukle nepagerejo. O proceduros tikrai ne pigios.
Papildyta:
Man labai patiko vienos moters įrašas kažkada

Ar galėtum suvalgyt šaukštą savo veido kremo? Ne?
Bet ant veido tepam. O galutinė stotelė tai ta pati, mūsų organizmas.
Aš tikiu gamtos ir žmogaus derme.

Ne visi atradimai yra žmogui naudingi (cia ne tik apie kosmetika) ir kuriami, kad butu naudingi.