Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Atgaiva akims neužtušuoti speneliai, bet man per monotoniška, beveik viskas kambary ant lovos ir grindų rolleyes.gif

Jo, pasikartojimų yra. Bet kiekviena nuotrauka atskirai imant ir graži, ir visiškai nevulgari. 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2020 06 10, 13:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72669191" data-time="1591783517"><div><p>Atgaiva akims neužtušuoti speneliai, bet man per monotoniška, beveik viskas kambary ant lovos ir grindų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Jo, pasikartojimų yra. Bet kiekviena nuotrauka atskirai imant ir graži, ir visiškai nevulgari. </p>
[right][snapback]72669196[/snapback][/right]

Tas tikrai tiesa. smile.gif
Bet man Rekašiūtės labiau, daugiau spalvų, įvairovės, gamtos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 09, 23:18)

Apie charakterio bjauruma galima gincytis biggrin.gif

Nepakesciau smegenu lesimo ir aiskinimo kas teisinga.
Tobulu neta, bet nuo tokio zmogaus begciau neatsigrezdana.
Pazistu toki vyra - visalaik sneka, pats uzduoda klausima, pats i ji atsako, aiskina visiems kur turi nueiti ir ka n7sipirkti, valgyti...
Pirma zmona tikra grazuole buvo, bet po metu suvaryta vis, issiskyre. Antra kart vede- po pusmecio ir amtra zmona tokia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 10, 13:33)
Nepakesciau smegenu lesimo ir aiskinimo kas teisinga.
Tobulu neta, bet nuo tokio zmogaus begciau neatsigrezdana.
Pazistu toki vyra - visalaik sneka, pats uzduoda klausima, pats i ji atsako, aiskina visiems kur turi nueiti ir ka n7sipirkti, valgyti...
Pirma zmona tikra grazuole buvo, bet po metu suvaryta vis, issiskyre. Antra kart vede- po pusmecio ir amtra zmona tokia.

Iš tikro kaip gerai neturėti lūkesčių ir nekontroliuoti, nesistengti pakeisti kito. Aš šituose santykiuose ypatingai tą jaučiu ir žiauriai faina. smile.gif
Smegenų lesėjus praleidžiu pro ausis dažniausiai, tegu kalba, na arba vardan sportinio intereso kartais pasiginčiju, kaip SM biggrin.gif

Kažkas įsigudrino žolę pešt kaimynystėj, vos ne kas vakarą, taip jauciasi biggrin.gif
Atsakyti

Iš tikro kaip gerai neturėti lūkesčių ir nekontroliuoti, nesistengti pakeisti kito. Aš šituose santykiuose ypatingai tą jaučiu ir žiauriai faina. smile.gif
Smegenų lesėjus praleidžiu pro ausis dažniausiai, tegu kalba, na arba vardan sportinio intereso kartais pasiginčiju, kaip SM biggrin.gif
Kažkas įsigudrino žolę pešt kaimynystėj, vos ne kas vakarą, taip jauciasi biggrin.gif

Vistiek turi kazkokiu lukesciu antrai pusei. :)

Atsakyti
Nana, kas jau buvote apsilankę Vilniaus nudistų papludimyje????
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 10, 12:52)

As gal pridėčiau, kad nereikia turėti nepagrįstų lūkesčių tiesiog.
Aš sau nemaža duobę išsikasiau su tais nepagrįstais lūkesčiais žmonos atžvilgiu 😁
Atsakyti
O ko ten lankytis tam nudistu papludimy? Mums tai nei maudomas, nei sortai netrukdo.
Be to, galvoju, daug i tokius papludymius nesveiku stebetoju eina. Jaunystei eidavom i moteru papludimi, tai uzsislepe nesveiki kopose stebedavo, vyresnes moterys net pagavusios ir smelio i akis priberusios buvo😂.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 10, 14:40)
O ko ten lankytis tam nudistu papludimy? Mums tai nei maudomas, nei sortai netrukdo.
Be to, galvoju, daug i tokius papludymius nesveiku stebetoju eina. Jaunystei eidavom i moteru papludimi, tai uzsislepe nesveiki kopose stebedavo, vyresnes moterys net pagavusios ir smelio i akis priberusios buvo😂.

Na klausimas buvo skirtas labiau tiems, kuriems tai aktualu.
Kuriems neaktualu ras milijona priezasciu kodel ten neiti 🤣
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2020 06 10, 14:45)
Na klausimas buvo skirtas labiau tiems, kuriems tai aktualu.
Kuriems neaktualu ras milijona priezasciu kodel ten neiti 🤣

Nuogaliai teigia kad jie arciau gamtos, nenori dryziu ir aplamai aukstesni dvasiskai. Bent jau taip skaiciau.
Teko kazkada musu pajurio papludimy sutikti buvusi kolega su dukryte( ten netoliese nudistu ) papludimys turejo prasidet, tai ka as zinau.., teko apsimest kad jo nepastebejau. Nors jei jis butu nenuogas - tikrai buciau uzkalbinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 10, 15:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72669204" data-time="1591786339"><div><p><strong>Iš tikro kaip gerai neturėti lūkesčių ir nekontroliuoti</strong>, nesistengti pakeisti kito. Aš šituose santykiuose ypatingai tą jaučiu ir žiauriai faina. vartotojo įkelta nuotrauka
Smegenų lesėjus praleidžiu pro ausis dažniausiai, tegu kalba, na arba vardan sportinio intereso kartais pasiginčiju, kaip SM vartotojo įkelta nuotrauka
Kažkas įsigudrino žolę pešt kaimynystėj, vos ne kas vakarą, taip jauciasi vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Vistiek turi kazkokiu lukesciu antrai pusei. smile.gif
</p>

Na taip, negali sakyt, kad visai nulis, nors gal jie gimsta jau būnant. Tipo jei 9 kartus buvo gerai, tai jau tikiesi, kad ir 10tą bus taip pat biggrin.gif

Jaspi
Dar nebuvom, o tu? Smalsu, bet turbūt rinksiuosi prie Akmenos, ten fainiau ir atokiau. Nors ir siaip retai vaziuodavom.
Atsakyti

Na taip, negali sakyt, kad visai nulis, nors gal jie gimsta jau būnant. Tipo jei 9 kartus buvo gerai, tai jau tikiesi, kad ir 10tą bus taip pat biggrin.gif

As gal tave blogai suprantu. Gi tikrai turi isivaizdavima, kaip tavo antroji puse turetu elgtis, koks turetu buti. Gi renkiesi kazkaip, vadovaudamasi savo lukesciais. Kaip jie gali atsirasti jau bunant? Tai toks jausmas galetum buti su bet kuo, kam tik jauti trauka.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 10, 14:55)
Jaspi
Dar nebuvom, o tu? Smalsu, bet turbūt rinksiuosi prie Akmenos, ten fainiau ir atokiau. Nors ir siaip retai vaziuodavom.

Dar nebuvau ir aš. Reik susiimt po velniais 😂
Atsakyti