Aš tai nepagaunu, kuo mano maudomukas pirty trukdo kitiems? Rankšluostis ok, kelnaitės ne. Logika kur?
Aš tai nepagaunu, kuo mano maudomukas pirty trukdo kitiems? Rankšluostis ok, kelnaitės ne. Logika kur?
Âs nesu pirtinimosi eksperte, bet speju, kad vanduo garuoja ir keiciasi oro dregme.
O man nuogaliai atrodo tokie atsipalaidavę, nesusikaustę žmonės. Nelabai jiems rūpi kas kaip atrodo, kas kokius papus ar kiaušius nešioja 😁
Va va man irgi tas istrigo. Visokiu ten yra, jaunu senu lieknu storu, ir visi rodos gerai jauciasi

Del higienos. Ranksluostis greiciausiai bus tavo is naturalaus pluosto.
Maudymke - sintetika

</p></div></blockquote><p>As gal tave blogai suprantu. Gi tikrai turi isivaizdavima, kaip tavo antroji puse turetu elgtis, koks turetu buti. Gi renkiesi kazkaip, vadovaudamasi savo lukesciais. Kaip jie gali atsirasti jau bunant? Tai toks jausmas galetum buti su bet kuo, kam tik jauti trauka.
</p>
Gal blogai ir paaiskinau. Yra sakykim, kazkokie baziniai reikalavimai, pagr vertybes, pagal kuriuos ieskai ir renkiesi,bet juk susipazinus ir bendraujant buna tieeeek visokiu situaciju, kad visu nesurasysi i reikalavimu sarasa, neuzteks fantazijos. Galiausiai, visi darom klaidas, tai nepjausi zmogaus? Vat gal labiau apie ta nusivylimo jausma. Nors gal man taip atrodo, nes MB gana savikritiskas. Man daznai atrodo nesamone ten save del kazko kritikuot, nors kitiems/kitoms gal butu. Kazkaip man labai patiko ideja, kad kuo labiau ten kritikuosi, mokysi ir keisi, tuo labiau priesinsis, ir visa energija tam priesinimuisi skirs uzuot pats savo dalykus apgalvojes. Tai man labai patinka sia mintim vadovautis.
Nezinau, ar supratai, nes paciai atrodo sunku paaiskint

Jiems savo, mums-savo.
</p></div></blockquote><p>Nepasakyciau. As jau LT 100a metu nebuvusi baseine, bet kitur kabo taisykles, todel turi ir elgtis atitinkamai. Ir jei salyje priimta, kad baseinuose i dusa eini su maudymosi kostiumeliu, tai taip visoje salyje ir bus. Jei pirtyje nuogi, tai visose istaigose nuogi.

</p>
Pas mus turbūt nėra atskirai pirčių, visur su baseinais, na ,turbūt
Papildyta:
</p>
Žinoma, nuo kelių maudymkių nugaruos daug

Del higienos. Ranksluostis greiciausiai bus tavo is naturalaus pluosto.
Maudymke - sintetika
O tai jeigu nusimegsiu/pasisiūsiu medvilnės/šilko/bambuko ar kokio kito natūralaus pluošto maudymkę, jau iš pirties neišvarys?
Maudymke - sintetika</p></div></blockquote><p></p><p>O tai jeigu nusimegsiu/pasisiūsiu medvilnės/šilko/bambuko ar kokio kito natūralaus pluošto maudymkę, jau iš pirties neišvarys?</p>
Išvarys

Pas mus turbūt nėra atskirai pirčių, visur su baseinais, na ,turbūt
Del to ir nera atskirai pirciu Lietuvoje, kad kultura skiriasi ir zmones i pirti eina apsirenge. O kur iprasta nuogam eiti, ten ir baseinus, net viesuosius, stato atitinkamai.
O tai jeigu nusimegsiu/pasisiūsiu medvilnės/šilko/bambuko ar kokio kito natūralaus pluošto maudymkę, jau iš pirties neišvarys?
Zinau saliu, kur i baseina privaloma eiti su aptemptais maudymosi drabuziais. Vyru su laisvais sortais neileidzia, moteru - irgi. Drauge atejo su sortais siek tiek laisvais, tai keliavo namo.
Dabar LT kiek zinau baseinuose reikalauja kepureles nesioti ir pazistami pasipiktine labai. O man toks juokas, nes pas mane visada kepure privaloma.