Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventi reikia į priekį.

Nuogaliai teigia kad jie arciau gamtos, nenori dryziu ir aplamai aukstesni dvasiskai. Bent jau taip skaiciau.
Teko kazkada musu pajurio papludimy sutikti buvusi kolega su dukryte( ten netoliese nudistu ) papludimys turejo prasidet, tai ka as zinau.., teko apsimest kad jo nepastebejau. Nors jei jis butu nenuogas - tikrai buciau uzkalbinus biggrin.gif

As tikrai nenoriu dryziu. Nu ant uzpakalio - tiek to, bet du balti trikampiai ant krutines komiskai atrodo. As turbut mastau kaip mazuma zmoniu, bet nematau reikalo dengti krutines. Kelnaiciu neturiu noro nusiimti del higienos. :)

Sutikti ka nors nera malonu, bet zinok uzsienyje gyvenant nereikia i nudistu pliaza eiti, kad pamatytum nuoga kolega. Pirtyse daug kur privaloma nuogam buti. Ateisi su maudymosi kostiumeliu - visi ims ant taves burnoti. Esu kazkada baseine kolega sutikusi, tai, aciu die, ne pirtyje tuo metu abu stovejome, bet cia tiesiog laimingo atstitiktinumo deka. :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 10, 15:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72669251" data-time="1591793673"><div><p>Nuogaliai teigia kad jie arciau gamtos, nenori dryziu ir aplamai aukstesni dvasiskai. Bent jau taip skaiciau.
Teko kazkada musu pajurio papludimy sutikti buvusi kolega su dukryte( ten netoliese nudistu ) papludimys turejo prasidet, tai ka as zinau.., teko apsimest kad jo nepastebejau. Nors jei jis butu nenuogas - tikrai buciau uzkalbinus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As tikrai nenoriu dryziu. Nu ant uzpakalio - tiek to, bet du balti trikampiai ant krutines komiskai atrodo. As turbut mastau kaip mazuma zmoniu, bet nematau reikalo dengti krutines. Kelnaiciu neturiu noro nusiimti del higienos. smile.gif
</p><p></p><p>Sutikti ka nors nera malonu, bet zinok uzsienyje gyvenant nereikia i nudistu pliaza eiti, kad pamatytum nuoga kolega. Pirtyse daug kur privaloma nuogam buti. Ateisi su maudymosi kostiumeliu - visi ims ant taves burnoti. Esu kazkada baseine kolega sutikusi, tai, aciu die, ne pirtyje tuo metu abu stovejome, bet cia tiesiog laimingo atstitiktinumo deka. biggrin.gif
</p>

O kodel uzsienyje purty negalima but su maudomu ir burnojasi?
Man kelnaites yra bent kazkokua apsauga nuo pliksio, kuris galbut savo dupce padejes pries tai buvo. Gal jis kuo serga... Na jau ne, jokiu pirciu( masiniu, vandens parkuose) be kelnaiciu nebuvo ir ne nebus. Dabar tai net dezinfekcinio reiktu nestis nupurkst🤣
Atsakyti

Man kelnaites yra bent kazkokua apsauga nuo pliksio, kuris galbut savo dupce padejes pries tai buvo. Gal jis kuo serga... Na jau ne, jokiu pirciu( masiniu, vandens parkuose) be kelnaiciu nebuvo ir ne nebus. Dabar tai net dezinfekcinio reiktu nestis nupurkst🤣

Pagal taisykles i pirti eini nuogas. Priklauso nuo salies, bet kai kur ir viesuose baseinuose pirtyse visi nuogi sedi. :)

I sauna sedasi ranksluoscius pasitiese. O kai kur vieso baseino duse privalai likti su kostiumeliu. Kiekviena salis turi savo taisykles.

Mes kazkada su MB mama nuejome i pirti abi su maudymosi kostiumeliais, rekti gavome ir isejome, nes nei ji, nei as, nenorejome nuogos viena pries kita sedeti. :DD

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 10 birželio 2020 - 15:38
QUOTE(cambala @ 2020 06 10, 14:29)

Tikrai ne visur.

Kiek zinau Vokietijoje negalima.

Kur anksciau gyvenau, sporto klube buvo privaloma eiti su maudymosi apranga. Neuztekdavo tik ranksluosciu apsivynioti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 10, 15:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72669266" data-time="1591795744">
<div>
<p>O kodel uzsienyje purty negalima but su maudomu ir burnojasi?

Man kelnaites yra bent kazkokua apsauga nuo pliksio, kuris galbut savo dupce padejes pries tai buvo. Gal jis kuo serga... Na jau ne, jokiu pirciu( masiniu, vandens parkuose) be kelnaiciu nebuvo ir ne nebus. Dabar tai net dezinfekcinio reiktu nestis nupurkst🤣</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pagal taisykles i pirti eini nuogas. Priklauso nuo salies, bet kai kur ir viesuose baseinuose pirtyse visi nuogi sedi. smile.gif</p>
<p>I sauna sedasi ranksluoscius pasitiese. O kai kur vieso baseino duse privalai likti su kostiumeliu. Kiekviena salis turi savo taisykles.</p>
<p> </p>
<p>Mes kazkada su MB mama nuejome i pirti abi su maudymosi kostiumeliais, rekti gavome ir isejome, nes nei ji, nei as, nenorejome nuogos viena pries kita sedeti. biggrin.gifD</p>

Odie, kaip šlykštu unsure.gif
Neičiau į tokias pirtis.
Baltos dalys įdegusiam kūne netrukdo man, o mb visokua tinku biggrin.gif
Man nuogaliai dzin, kol jie savo teritorojoj
Atsakyti

Neičiau į tokias pirtis.

Tai kai kuriose salyse isvis i jokia pirti neitum. :D As sita maciau dviejose salyse iki siol, bet kadangi ir siaip pirciu nemegstu, tai maza beda man. :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 06 10, 16:18)
Neičiau į tokias pirtis.

Aš tik į tokias pirtis ir eičiau. Sava rankšluostį turi, pasitiesi ir ramu.
O man nuogaliai atrodo tokie atsipalaidavę, nesusikaustę žmonės. Nelabai jiems rūpi kas kaip atrodo, kas kokius papus ar kiaušius nešioja 😁
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 10, 16:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72669281" data-time="1591798683"><div><p>Odie, kaip šlykštu vartotojo įkelta nuotrauka
<strong>Neičiau į tokias pirtis.</strong>
Baltos dalys įdegusiam kūne netrukdo man, o mb visokua tinku vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Tai kai kuriose salyse isvis i jokia pirti neitum. biggrin.gif As sita maciau dviejose salyse iki siol, bet kadangi ir siaip pirciu nemegstu, tai maza beda man. smile.gif
</p>

Neičiau. Bet tai blyn ir vaikus veda?
Papildyta:
QUOTE(jaspis @ 2020 06 10, 16:41)
Aš tik į tokias pirtis ir eičiau. Sava rankšluostį turi, pasitiesi ir ramu.
O man nuogaliai atrodo tokie atsipalaidavę, nesusikaustę žmonės. Nelabai jiems rūpi kas kaip atrodo, kas kokius papus ar kiaušius nešioja 😁

Tai ok, visiens vietos gana biggrin.gif
Jiems savo, mums-savo.
Atsakyti

Neičiau. Bet tai blyn ir vaikus veda?

Neprisimenu vaiku maciusi, bet siaip ar taip, as niekur vaiku pirtyse nematau. :) Man atrodo yra amziaus apribojimai. Dideliame spa zinau, kad buna familly sauna, kur zema temperatura.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 06 10, 16:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72669288" data-time="1591800216"><div><p>Neičiau. Bet tai blyn ir vaikus veda?
</p></div></blockquote><p>Neprisimenu vaiku maciusi, bet siaip ar taip, as niekur vaiku pirtyse nematau. smile.gif Man atrodo yra amziaus apribojimai. Dideliame spa zinau, kad buna familly sauna, kur zema temperatura.
</p>

Na pvz baseine turškiasi juk su maudomais? Vaikų būna
O į pirtį nusimauna?
Atsakyti

Tai ok, visiens vietos gana biggrin.gif
Jiems savo, mums-savo.

Nepasakyciau. As jau LT 100a metu nebuvusi baseine, bet kitur kabo taisykles, todel turi ir elgtis atitinkamai. Ir jei salyje priimta, kad baseinuose i dusa eini su maudymosi kostiumeliu, tai taip visoje salyje ir bus. Jei pirtyje nuogi, tai visose istaigose nuogi. :) Man turbut nuogumas pirtyje maziau trukdo, nei prievole duse stoveti su maudymke apsirengus. :)

Atsakyti

Na pvz baseine turškiasi juk su maudomais? Vaikų būna
O į pirtį nusimauna?

Baseinas ir pirtis yra atskiros zonos. Iejus i pirciu zona yra lentyneles maudymkems susideti, tai visi nusirengia ir vaiksto tik su rankluosciais.

Atsakyti